COPA AMERICA: Střelci / 9.7.
Bude to analýza opět na střelce, kteří nedají gól tak snad si z toho něco vyberete.

9.7. v 00:15
Humberto Suazo
Tady budu hrát hrotového útočníka Chilské reprezentace Suaza, a to hlavně z důvodu, že se mi již v prvním zápase proti Mexiku moc nelíbil a myslím si, že dnes se netrefí. Tento 30 letý utočník hraje za Mexicky CF Monterrey a za Chilskou reprezentací dal z 31 zápasů 15 branek což je slušný. Já si myslím, že Chile dnes gól nedá ani jeden a Uruguay vyhraje 1:0 díky gólů Cavaniho. Na Suaza vypisuje fortuna u Chilských hráču kurz na to, že dá gól 3,00 ale já samozřejmě budu hrát, že gól nedá za slušných 1,29.

H.Suazo dá gól - ne @ 1,29
PERU - MEXIKO

9.7. v 02:45
Giovani Dos Santos
Tady jsem dlouho váhal, za slušný kurz se u tohoto duelu dý hrát pouze Guerrero a Dos Santos. Nakonec jsem si tedy vybrál útočníka Tottenhamu Hotspur Dos Santose a to z důvodů, že Mexiko je hódně oslabeno a tady je z reprezentací do 23 let a budou se hlavně ukázat mladí hráči. Giovani je samozřejmě opora Mexika na tomto šampionátu, a právě proto si hlavně jeho budou hráči Peru hodně hlídat a proto si myslím, že se tento 22letý hráč dnes netrefí. Giovani dal za reprezentací zatím ze 36 zápasů 11 branek. Sázkovky na to, že dá gól vypisují kurz taktéž 3,00 a na nedá opět 1,29.

G.dos Santos dá gól - ne @ 1,29

9.7. v 21:00h
Neymar
Neymar mi už jednou přinesl výhru a to v prvním zápase a věřím tomu, že mi tak jako Messi přinese také druhou výhru. Neymar v prvním zápase měl jednu vyloženou šanci, kterou ale úplně zazdil a ve druhém poločase už byl úplně tragický. Navíc Paraguayský tým, má slušnou obranu, takže bych se nedivil, kdyby také tento zápas skončil remízou 0:0. Tento 19 letý útočník Santosu hrál za A tým Brazílie 6 zápasů a v nich dál 3 góly, vše to ale bylo hlavně v připravných zápasech. Opět je na Neymara kurz že dá 3,00 a, že nedá zase 1,29.

Neymar dá gól - ne @ 1,29

9.6. v 23:30
Christián Benítez
Tady si zahraju bývalého útočníka Birminghamu, který nyní hraje v Mexickém Santos Laguna. V tomto duelu jsem váhal mezi Caicedem a Benítezem, nakonec jsem si vybral druhého jmenovanému a to hlavně z důvodu, že Caicedo je dle mého o dost lepší než Benítez, kterému se poslední dobou příliž nedaří. Tento 25letý útočník odehrál za reprezentaci 27 zápasu a vních dál 11 branek a myslím si, že dnes toto skóre nezvýší. Navíc také není úplně jasné, zda vůbec bude Benítez v základní sestavě. Sázkovky na to, že dá gól vypsaly kurz 3,20 a na to, že nedá 1,25.

Ch.Benítez dá gól - ne @ 1,25
Společný kurz všech těchto hráčů mí vyšel na slušných 2,68 což si určitě zahraji. Když si někdo něco vybere z mojích typů, tak GL.