Konec Haška v Českém fotbale

<<

Erdovec/!LFC!

Příspěvek ned 26. čer 2011 13:35:11

Konec Haška v Českém fotbale

Dosavadní šéf českého fotbalu Ivan Hašek rezignoval na funkci předsedy Fotbalové asociace České republiky. Důvodem prý je skutečnost, že se povedlo za dobu jeho dvouleté vlády stabilizovat český fotbal natolik, aby se mohl vrátit ke své původní profesi trenéra v klubu Al Ahlí ve Spojených arabských emirátech. Hašek to oznámil na závěr dnešní valné hromady v Praze.

"Role spasitele Haška je u konce. Věřte mi, že to pro mě není lehké rozhodnutí, ale tímto rezignuji na svou funkci," prohlásil Hašek při svém závěrečném projevu. "Vracím se tam, kam patřím, k trenéřině. Půjdu pomoci tam, odkud jsem před dvěma roky odešel, tedy do Al Ahlí," dodal.

Valná hromada v důsledku toho odsouhlasila, že nejpozději do tří měsíců bude svolána mimořádná valná hromada, na které se bude volit nový předseda. "Věřím, že jsem svou prací přispěl k tomu, že se bude volit v lepší atmosféře, než tomu bylo při mé (první) kandidatuře v roce 2005," dodal Hašek.

Haškovu funkci dočasně převezmou místopředsedové výkonného výboru Dalibor Kučera, Jindřich Rajchl a nově zvolený Dušan Svoboda.

"Ještě ráno jsem vyvracel Ivanův odchod, proto mě ta zpráva hodně zasáhla. Zcela upřímně sděluji, že tuto abdikaci budu dlouho vstřebávat," prohlásil první místopředseda Kučera. "Jsem přesvědčen, že fotbalové hnutí potřebuje osobu, která ho bude důstojně reprezentovat. Proto udělám vše pro to, aby v nejbližším možném volném termínu byla svolána mimořádná valná hromada," dodal.

zdroj: eurofotbal.cz
Obrázek + Obrázek = Obrázek
<<

Arssis

Příspěvek ned 26. čer 2011 16:23:24

Re: Konec Haška v Českém fotbale

Přijde mi to zbabělý po dvou letech odejít. Chápu, že rozdíl mezi platy bude asi dost rapidní, ale je to v rozporu s tim co porhlašoval před kandidaturou. Rozhodně si nemyslim, že by českej fotbal stabilizoval. Pozitivní věc je, že už nikdo nebude krýt toho dementa Bílka a třeba bude po letech zase trénovat nároďák TRENÉR.
fotbal: Slovan Liberec
tenis: Azarenka, Lisicki, Nieminen, Heliovaara, H. Kontinen, Murray
sázkovka: Obrázek
<<

KYSELA

Příspěvek pon 27. čer 2011 11:09:37

s tim trenerem bych nebyl tak hr přide dalši strašpytel kterej bude max spokojenej když neprohraje s relat. slabšim
<<

Frick

Příspěvek čtv 30. čer 2011 9:59:52

Obrázek Obrázek
<<

PePe6

Příspěvek čtv 30. čer 2011 11:42:35

Jako myslim že ty 2 roky byl jeho strop sam to řikal že tu byl jen na 2 roky !!! takže tak . to že to neřekl veřejně je dobře protože by neměl takovou moc . Myslim že se naše jmeno zvedlo trochu v evropě co se týče na te ehm menežmentove sceně .... a to že získal větši dotace do fotbale kdy se šetři taky palec nahoru ;-) myslim že mu nemužeme zazlívat že odešel vždyť dělal zadarmo !!! přeci a taky kdo by chtěl vést takovou bandu jako je u nas ?? hmm ??? To že odešel beru spiše to že se na špici dosaten zase nějayk podvraťak s nitkama co bude řídit clou ligu :( takže o titul se popere pražska chatra !! :-)
Fandím Obrázek, Obrázek

Moje prácička :) http://www.tenisak2.cz/ + black list
POuze a jedině TE-NI-S a FOTBAL

Zpět na Volný pokec