Thomas Schoorel - Teimuraz Gabashvili

<<

Masacek

Příspěvek stř 29. čer 2011 13:47:58

Thomas Schoorel - Teimuraz Gabashvili

Utkání se hraje 30.6.2011 v 12:00

Obrázek

ObrázekThomas Schoorel - Teimuraz GabashviliObrázek

Velice důkladně i když je Wimbledon sleduji challenger v Braunschweigu a rozhodl jsem se, že svou důvěru vložím i na raketu Thomase Schoorela.

Thomas Schoorel
disponuje celkem slušným servisem, ale je to navíc velice kvalitní antukář jenž má letos bilanci na ní 20/5. Vyhrál dva challengery v Římě a Neapoli, byl ve druhé kole na French Open a za to se posunul do první stovky žebříčku ATP, respektive na 99 místo. Je pod dohledem Stephana Vence a nutno uznat, že se za poslední dobu určitě hodně zvedl. Tady v Německu zvládl první kolo s nebezpečným domácím hráčem, kterým byl Stebem. Vyhrál ve dvou setech, ušetřil trochu sil a bude určitě dobře přirpaven i na druhé kolo.

Proti němu nastoupí starý známý Teimuraz Gabashvili, který tu hrál minulý rok finále, ale to je něco jiného. Letos je jeho hra neurovnaná a je celkem bez výsledků. Naposledy se nejdále dostal na grassu v Hertogenboschi do čtvrtfinále. Nicméně to co jsem od něho viděl v prvním kole, tak to byla totální tragédie. Nastoupil proti veteránovi Thomasu Musterovi , který po "návratu" na ATP nevyhrál zatím jediný zápas. No s Gabashvilim moc nechybělo! Rus prohrál první sadu 3-6, druhou zvládl a ve třetí kdy vedl již 4-0, vyhrál tak tak 6-4 přičemž v posledním gemu odvracel dva breakbally !!! Hra byla neurovnaná, mnoho chyb a s takovou ho Schoorel bez lítosti vypráská. Navíc se Teimuraz nechával ošetřovat čili by je tu i otazník nad jeho zdravotním stavem, který by nemusel být úplně stoprocentní.

Verdikt:
Tak se na to podívejme, Schoorel je dobrá antukář, letos se mu daří a i zde v Německu vypadá dobře připravený což potvrdil vítězstvím v prvním kole nad Stebem. Opačný názor mám na jeho soupeře z Ruska, který měl co dělat aby porazil veterána Mustera a neuřízl si ostudu. Nebyl úplně zdravotně v pořádku a zítra si odnese porážku dost možná ve dvou setech.

Kursy zatím příliš vypsané nejsou, ale maximem vidím je @ 1.55 což je slušné a já si to koupím a čekat nebudu. Momentálně odolný Schoorel by tuto zkoušku měl zvládnout. Férový kurs mám na @ 1.45 Good Luck

TIP: THOMAS SCHOOREL @ 1.55 Obrázek

Obrázek
Nikdy se nehádej s blbcem nebo klesneš pod jeho úroveň
Obrázek Obrázek
<<

PePe6

Příspěvek stř 29. čer 2011 17:43:03

Re: Thomas Schoorel - Teimuraz Gabashvili

Souhalsim s obouma analyzama ale německy turnaj se mi aztim vubec nelíbi to co předvaději hráči hl. favorizovani je jak v cirkuse viz. dnes Rosol kdy stačilo malo a mohl jit domu ... a potom zápas Kamke s francouzem upe to same ... Sleduji teĎ italii a už se těšim na jasny scénař cipolla vs. lajovic stejně tak jako rano Di mora vinolas ... italove jednou přesně dle planu bez zavahani ;-) GL
Fandím Obrázek, Obrázek

Moje prácička :) http://www.tenisak2.cz/ + black list
POuze a jedině TE-NI-S a FOTBAL
<<

confused

Příspěvek stř 29. čer 2011 18:51:24

PePe6 píše:Souhalsim s obouma analyzama ale německy turnaj se mi aztim vubec nelíbi to co předvaději hráči hl. favorizovani je jak v cirkuse viz. dnes Rosol kdy stačilo malo a mohl jit domu ... a potom zápas Kamke s francouzem upe to same ... Sleduji teĎ italii a už se těšim na jasny scénař cipolla vs. lajovic stejně tak jako rano Di mora vinolas ... italove jednou přesně dle planu bez zavahani ;-) GL

to jo, většího žebráka, než je cipolla sem dlouho neviděl, to je katastrofa, co předvádí, že já vůl to na ten tiket cpal..
<<

PePe6

Příspěvek stř 29. čer 2011 19:10:58

Mno přesně confe .. divam se na to řikam naberu torchu penez zase a ono nic na pytel zápas jak cip nechápu co se děje lajovic ma o dost lepši mezihru než ukazuje forma a cipola ten se snaži nějak přerušit zápas a hraje prdlačky :( asi dnes hromaďák :/
Fandím Obrázek, Obrázek

<<

PePe6

Příspěvek stř 29. čer 2011 20:17:33

tak cipola nakonec dohral vítězneě ale nervak to byl !
Fandím Obrázek, Obrázek

<<

Luis66

Příspěvek čtv 30. čer 2011 9:05:21

S analýzou souhlasím:). Thomas by měl, také ho hraju:)
<<

Masacek

Příspěvek čtv 30. čer 2011 14:01:03

6-3, 6-7, 7-5 TIP OK ... ;)
Nikdy se nehádej s blbcem nebo klesneš pod jeho úroveň
Obrázek Obrázek
<<

hranol

Příspěvek čtv 30. čer 2011 19:22:38

Gratz a diky moc...svezl jsem se....