U17: Japonsko - Nový Zéland

Velice dobrý zápas pro mě na sázení. Mladí Japonci hrají na šampionátu parádní fotbal a pro mě je to od začátku další s černých koní . Japonci hrají na maximum přihrávek, jejich mladá škola je neskutečně kvalitní a soupeřům to dělá obrovské problémy. Japonci mají skvělou kondičku, vydrží nepřetržitě běhat celé utkání ve vysokém tempu a to slaví úspěch. Vždyť vyhráli skupinu B, porazili Jamajku 1-0, Argentíně naložili 3-1 po fantastickém výkonu a remizovali s Francií 1-1 přičemž znovu byli lepším týmem. Na šampionát jsou fakt super připravení a nemám vůbec pochyb o tom, že to potvrdí i teď. Kvalitu na to rozhodně mají.
Ve skupině s Novým Zélandem se sešli docela nic průměrné týmy a Zéland z toho vyšel vítězně ze třetího místa, přičemž vyhrál akorát s Usbekistánem, prohráli jako jediní s Českem 1-0 a s amíkama šťastně 0-0 . ČIli nic moc, navíc hra žádná extra není a s tím určitě neuspějí. Zéland patří k slabším zde na šampionátu, podle mě neměli vůbec postoupit a tak na ně dojde až teď. Japonci hrají skvěle kombinačně a hodně fyzicky náročný fotbal, přičemž vzniká i pro soupeře hodně náročná hra jenom na běhání a oni tak fyzicky dobře připravení nejsou.
Verdikt:
Já mám jasno. Japonci jsou černým koněm turnaje a hrají jeden z nejlepší fotbalů. Skvělý kombinační fotbal s mnoho krátkými přihrávkami a skvělá efektivita. Naprosto v klidu vyhráli svoji skupinu, která byla o dost kvalitnější než kterou měl Nový Zéland. O favoritovi zde nemám nejmenší pochyb a já doufám, že mladíci nezklamou.
Tipy:
O tipech mám hodně rychle rozhodnotu. Ve fortuně je kurs na vítězství mladých Japonců slušný a to @ 1.65, férový mám na @ 1.45 !!! Pochopitelně to ve světě leze již dolů a nakonec zahraji i vítězství v handicapu -1.5 branek za kurs @ 2.50.
TIPY:
Japonsko U 17 @ 1.65

Japonsko U 17 -1.5 branek @ 2.50