MLS: Toronto - Vancouver Whitecaps

<<

Masacek

Příspěvek stř 29. čer 2011 8:08:20

MLS: Toronto - Vancouver Whitecaps

Utkání se hraje 30.6.2011 v 01:30

Obrázek - MLS

Toronto - Vancouver Whitecaps
Obrázek

Na programu v MLS jen tentokrát na programu utkání dvou nejhorších mužstev v MLS. U toronta je to celkem veliké zklamání, protože se od nich čekalo trochu více. Ve východní konferenci jsou posledním mužstvem, nevyhráli devět utkání v řadě a jejich psychika je dole. Čim dál víc jim ji ještě sráží stav absencí. Domácí jsou na tom hodně špatně co se týče této věci, chybí Cann, Williams Attakora, Petrson, Bouchiba, Gordon a dále je veliký otázník nad triem Tchani, DeGuzman a Sturgis. Naposledy prohráli zaslouženě v Salt Lake. Nemají špatnou defenzívu, ale trápí je efektivita vepředu a s útočnými absencemi se to jen tak nezlepší.

Whitecaps jsou nováčkem MLS a tak jejich výsledky nejsou tak nečekané jako Toronta. I oni jsou ve své konferenci poslední. Momentálně ovšem ani tak dole nejsou, protože z posledních pěti utkání prohráli jen jednou, třikrát remizovali a připsali si cenný skalp nad Philadelphií. Whitecaps hrají venku s celkem dobrou defenzívou a sází na brejky. Nevím jestli to bude platit proti oslabenému Torontu i dnes, ale dost možná ano. Oni jsou před utkáním bez absencí a tak mohou klidně pomýšlet na vítězstvím. Žádné veliké rozdíly mezi oběma týmy nejsou.

Na vzájemné utkání vedou Whitecaps 1-0, když se spolu utkali v polovině března tohoto roku a zvítězili 4-2 před domácím publikem.

Verdikt:
Docela dlouho jsem se rozhodoval, jak to vlastně vsadím a nakonec jsem se rozhodl nic nevymýšlet a dám rovnou jejich neprohru. Toronto je zklamáním tohoto roku, mají hodně veliké absence a proti nabuzeným Whitecaps je čeká sakra těžká práce a já jsem toho názoru, že hosté toto utkání neprohrajou a minimálně bod si odvezou. Oba jsou vepředu celkem impotentní čili možná i under by mohla být dobrá sázka .

TIP: Neprohra Vancouver Whitecaps @ 1.67 Obrázek

Obrázek
Nikdy se nehádej s blbcem nebo klesneš pod jeho úroveň
Obrázek Obrázek
<<

Dardanely

Příspěvek stř 29. čer 2011 8:36:58

Re: MLS: Toronto - Vancouver Whitecaps

taky volím raději sázku na -2.5g :-bd
<<

Masacek

Příspěvek čtv 30. čer 2011 6:01:34

Re: MLS: Toronto - Vancouver Whitecaps

Tohoto tipu je mi líto, bo to bylo úplně vyrovnaný a gola dostali z penalty, 1-0 KO, sorry X(
Nikdy se nehádej s blbcem nebo klesneš pod jeho úroveň
Obrázek Obrázek

Zpět na Fotbal