Vaše tipy
Fotbal Hokej Tenis Baseball Americký fotbal Basketbal Házená Volejbal Další sporty Užitečné odkazy Moneybookers
Klubovna
Volný pokec Představte se Vaše tikety Rady, návody Tipy TipFóra Strategie sázení Sázky na jistotu Kalkulačka Nová česká sázkovka BETANO |
|
Ktora stavkova?
• Stránka 1 z 1
Re: Ktora stavkova?
Mě se více líbi bet at home
![]() Re: Ktora stavkova?
uplne s vami suhlasim chlapi, ti kurz sa mi tiez viac pacia no v bet-at-home sa mi to zda prehladnejsie. V bet365 sa velmi nevyznam ale mozno to je len otazka casu kym sa mi to tak vryje
souhlas, bth je hodne prehledne, bet365 se mi nelibi no.. ![]() Re: Ktora stavkova?
hral som na oboch a volil by som Bet at home, je to tam krajsie a prehladnejšie, a naviac na narodky mi vzdy poslu 5€
![]() ![]() Re: Ktora stavkova?
nejsu tam mensie kurze? menej moznosti na zapas?
BET-AT-HOME nedoporučuju !!! budeš vyhrávat mnohem méně, je to nejhorší sázkovka vůbec podle mě ze zahraničních. (Možná přehledný, ale i v Bet365 si daný zápas najdeš.) Jestli chceš profitovat, tak rozhodně Bet365.
Re: Ktora stavkova?Rudá krev!
![]() Re: Ktora stavkova?
Lidi, co blbnete? Se tu dělá, jako by si člověk našetřil 1 000 000 Kč a přemejšlel, jestli si koupí Medvěda nebo Audinu.
Moje rada - registruj se všade možně. 1) Skoro každá sázkovka nabízí bonus. 2) Budeš si moct vybrat ten nejlepší kurz. Když má člověk účet u jedný sázkovky, tak dosáhne průměrnýho kurzu třeba 1,80. Když má u deseti (nebo i více), tak to může být třeba 1,85-1,90... 3) Dost sázkovek nabízí nějaký akce i pro stávající zákazníky. Čím u více sázkovek budeš reglej, tím častejc ti přijde do emailu newsletter s nějakou dobrou nabídkou Docela ti závidim. Někdy nepozorností, jindy nechutí vkládat vyšší obnos jsem u dost sázkovek nevyužil plně jejich bonusových nabídek. No ale tedy fakt, že některý sázkovky jsou dobrý jen na bonus. Co si vedu statistiku tipů, tak ze 150 příležitostí jsem vsadil (od května 2011) : 55x ![]() 27x ![]() 14x ![]() 14x ![]() 13x ![]() 13x Interwetten 9x ![]() 3x William Hill 1x ![]() Pochopitelně je to ale ovlivněný různejma faktorama. Nejvíce tím, že jak je teď okuroková sezona, tak člověk sází i trochu pralesní ligy a takový hanicap na 3. norskou nebo 3. finskou není tak lehké najít, čili u mne "vedou" SK se širokou nabídkou. No, k tvé otázce - lepší je pochopitelně, výší kurzů i nabídkou, ![]() Vlastně ani nevím, kdy BaH měl nejlepší kurozvou nabídku na nějakou příležitost ("Marťany" za 6,00 nepočítám ![]() ![]() ![]()
• Stránka 1 z 1