|
|
Míváte na tiketu tenis? Pochlubte se
čtv 23. čer 2011 21:27:11 od Masacek
Utkání začíná 24.6.2011 v 13:00Y.H. Lu - Michael Llodra VS.  Abych pravdu řekl, vůbec mi nenechává klidným vypsání Taipance Lua jako takového outsidera.Již v prvním kole sem zde avizoval tip na něho proti Robredovi, kterého bez lítosti vypráskal ve třech setech. No dnes jsem se sázky na něho sdržel z důvodu, že proti němu hrál ve velmi slušné pohodě hrající Troicki. Nicméně k údivu mnohým ani Srb nedokázal vyhrát jedinou sadu. Je tak vidět, že Lu zde cítí sebejistotu a projevuje se to na jeho skvělé hře. I přes svůj menší vzrůst má velice kvalitní podání což je pro hru na trávě velice silný aspekt. Dále i jeho return a hra od základní čáry je na super levelu a jen prokazuje, že je dobrý travař ! Hodlá zopakovat loňský úspěch, kdy po nečekané výhře nay Mayerem přišel ještě větší šok vyřazením Roddicka. To, že by zítra porazil Llodru by mě tedy vůbec nepřekvapilo. Michael Llodra mi navíc v žádné extra pohodě nepřijde . Na French Open vypadl v prvním kole s Darcisem, v Queensu skrečoval s Tsongou. Tady zatím splnil povinost v prvním kole s Wardem a dnes prohrál set s Mellem, což rozhodně žádný travař není. Jeho doménou je dobrý servis a hra u sítě a sílu na trávě určitě má, jenže opravdu mi poslední dobou přijde trochu bez šťávy. Navíc Wimbledon nemůže ani náhodou řadi mezi turnaje, kde by se mu vyloženě dařilo, protože letos zde startuje po jedenáctý a jeho maximem vůbec bylo druhé kolo !!! Když to tak shrnu, tak Luova hra má na trávě a ve Wimbledonu zvlášť obrovský potenciál. Už když sem ho letos viděl v Německém Halle, tak jsem věděl, že tento hrát mi může znovu na Wimbledonu vydělat nějaké peníze. Zatím nezklamal a jsem názoru, že se tak nestane ani zítra. Budu hrát kurs @ 2.40 u Bwin již teď protože si myslím, že ani víc nebude a půjde to naopak ještě dolu. Poté co dnes vyřadil Troického, tak Llodra by nemusel být neřešitelná překážka. TIP: Lu @ 2.40
Nikdy se nehádej s blbcem nebo klesneš pod jeho úroveň 
čtv 23. čer 2011 22:05:56 od confused
Nevím, jestli sme v Halle viděli toho stejného Lua, ale mě se tam teda zdál hodně špatnej, strašně chyboval - mnohdy naprosto zbytečně a nepochopitelně.. jeho zápas s Mayerem byl zatím letos jeden z nejhorších zápasů, co sem viděl.. V Eastbourne ho zas poměrně snadno vyprovodil Kukushkin.. Je pěkný, že porazil Troickiho, ale na trávě se Troickimu nikdy moc nedařilo a celkově je to jeho nejslabší povrch, takže na antuce či hardu by Lu asi moc velkou šanci neměl, ale to je zas z jinýho soudku, mně se styl tohoto hráče vůbec nelíbí, už co sem ho sledoval v Prostějově, ikdyž to byla antuka.. Naopak Llodra se mi na trávě velice líbí, jeho styl servis-volej je na trávu jako stvořenej, jeho maximum na Wimbledonu je sice 2. kolo, ale loni vypadl s Roddickem a pak ho dvakrát smolně vyřadilo zranění s Haasem a Ančičem.. letos ho v prvním kole nečekalo nic jednoduchýho, jelikož domácí Ward letos na té trávě šlapě neuvěřitelně. Set s Mellem sice smolně ztratil, ale jinak byl naprosto suverénní a zbytek hry s přehledem kontroloval.. co se týče French Open, tak na to bych v tomto případě nebral moc ohled, jak sem zmínil, hraje styl servis-volej a to má na antuce poloviční efektivitu, než na trávě, takže v tomto zápase bych určitě víc věřil Llodrovi..
Každopádně GL
čtv 23. čer 2011 22:09:50 od k0udy
Jasný souhlas
čtv 23. čer 2011 22:10:35 od Volupty
Strašně těžký zde tipovat vítěze. Půjdu do overu. GL
čtv 23. čer 2011 22:22:53 od Hu
confused  Tvému postu chybělo už jen jediné - H2H. 3:1 pro Llodru, přičemž 2 vítězství zaznamenal na trávě a dovolil v nich Luovi dohromady jen 6 gemů! Někdo může namítnout, že ty výsledky nejsou relevantní, protože jsou už pár let staré, nicméně level a styl hry obou hráčů se za tu dobu zásadně nezměnil.
čtv 23. čer 2011 22:39:47 od Masacek
Uvidíme, mě ten Lu prostě přijde silnej a tady na Wimblasu obzvlášť .... jo a mě se v tom Halle líbil, s Mayerem byl dokonce si myslim lepší, několikrát ho mohl breaknout a klidně vyhrát ..... poslední game nezvládl na servisu hrubě .... to, že padl s Kuku, to bych přičetl spíš k tomu, že k tomu nepřistoupil uplně na plno, jinak by ho musel porazit nebo Kukačka udělat životku.... zítra mu věřím
čtv 23. čer 2011 22:41:13 od Masacek
A dal jsem ještě ted @ 3.10 u Pinnacle, to je moc hezký ... takže mam kurs 2.40 u Bwin a 3.10 u Pinnacle
čtv 23. čer 2011 22:46:56 od Feedjo96
Podle mě 5seťák takže over  jinak Lu se mi taky líbí
čtv 23. čer 2011 23:00:17 od Arssis
Když v Halle vyřadil Nieminena, tak může porazit každýho  Taky hraju u pinnacle, krásnej kurz, doufám, že harrison to ještě nějak doklepe zejtra a budou prachy na víkend
fotbal: Slovan Liberec tenis: Azarenka, Lisicki, Nieminen, Heliovaara, H. Kontinen, Murray sázkovka: 
čtv 23. čer 2011 23:05:05 od Hu
Masacek píše:to, že padl s Kuku, to bych přičetl spíš k tomu, že k tomu nepřistoupil uplně na plno, jinak by ho musel porazit nebo Kukačka udělat životku....
Mrkni na highlighty, z těch poznáš docela dost
pát 24. čer 2011 6:13:22 od Masacek
Hejhula píše:Masacek píše:to, že padl s Kuku, to bych přičetl spíš k tomu, že k tomu nepřistoupil uplně na plno, jinak by ho musel porazit nebo Kukačka udělat životku....
Mrkni na highlighty, z těch poznáš docela dost 
Prosím tě, já jsem ho viděl live v Halle a docela se mi líbil. Nepotřebuju čumět na nějaký higlighty když sem to viděl live
pát 24. čer 2011 6:17:47 od Masacek
Hraje se až zítra
pát 24. čer 2011 9:48:46 od LukyKrata
Hraju Llodru,jeho kvality na trávě jsou mnohem větší než u LUa,sice tomu se podařilo pár kol,ale Llodra je na trávě uplně jiný Level než Troicky.....
Zpět na Tenis