Vaše tipy
Fotbal Hokej Tenis Baseball Americký fotbal Basketbal Házená Volejbal Další sporty Užitečné odkazy Moneybookers
Klubovna
Volný pokec Představte se Vaše tikety Rady, návody Tipy TipFóra Strategie sázení Sázky na jistotu Kalkulačka Nová česká sázkovka BETANO |
|
Zasrané obdobie
• Stránka 1 z 1
Neviem aký máte názor vy čo sa deje v poslednom čase, hlavne vo futbale, ale ja si dávam na nejaký čas prestávku asi. Komu sa ešte nedarí tak ako mne?
Re: Zasrané obdobie
fotbal je obecne na houby par poslednich let ,ale jsem tak v plusu z hokeje a tenisu ze je me to fuk
![]() ![]() Re: Zasrané obdobie
GS mi na 3:0kach zahoji zbytek roku.
?? Re: Zasrané obdobie
Teniosové Grand slamy a tipy na přesné výsledky 3:0 Re: Zasrané obdobie
aha .diky
Jen za 2 dve kola wimbledonu vyslo 8/10 3:0 a ty kurzy jsou luxusni 1.6 - 2.4 (treba dneska berdych jasna 3:0 za 2,1) , fotbal uz jen misty prihodim na doplneni , az zacne PL/LM tak se to mozna zmeni. Aby clovek realne sazel 2he ligy pripadne nejake zahranicni prvni , tak musi mit opravdu dobre informace... Ja si ze sazeni kazdorocne setrim na dovolenou , i kdyz tento rok to zatim vyjde tak do chorvatska
![]() Re: Zasrané obdobie
Tak daj neaké tipy na 3:0
mě se poslední dobou nedaří,proto také už nepíšu analýzy.Dal jsem si letní pauzičku
![]() Re: Zasrané obdobie
Mne se naopak daří.
![]() ![]() ![]()
• Stránka 1 z 1