TOTÁLNÍ BORDEL V ČMFS !!!!!

<<

Masacek

Příspěvek pon 20. čer 2011 21:50:29

TOTÁLNÍ BORDEL V ČMFS !!!!!

Doufám, že nikoho neurazí můj názor na aktuální dění ve fotbale u nás !!!

Obrázek

Jelikož fotbal v našem plzeňském a středočeském kraji sleduji trochu důkladněji, tak jsem hodně znepokojený s tím, co se děje poslední dny u rádoby nejvyšších. Hned si řekneme proč. Jde tu pouze o PRACHY !!!!

Jelikož finišovaly všechny soutěže, tak je již pravidlem, že se vždy hrají baráže o celkové postupy a sestupy. Jenže před soutěží jsou určitá pravidla, ale ty se rázem úplně změnily. Tak se ptám co vlastně platí ? Jsem velikým sledovatel 1.A třídy v Plzeňském kraji a tak musím toto dění okomentovat. To co se stalo je jeden veliký skandál.

V 1.A třídě se posledním 30.kolem uzavřel další ročník druhé nejvyšší krajské soutěže. Toto kolo rozhodlo o tom, že s definitivní jistotou se oba týmy z Pošumaví Klatovy a Horažďovice po roční pauze vrací zpět do krajského přeboru. Opačným směrem míří z důvodu sestupu Strážov, který skončil na posledním místě a bude od nového ročníku hrát 1.B třídu. Jenže je tu jeden veliký problém a to ten, že do baráže měli jít další celky a oo Sušice, Luby a Blovice, protože z divize spadla Senco Doubravka, která se pasuje do našeho kraje a musí se dít takovéto věci. Jenže u těchto pravidel nezůstalo a naprosto skandálně vypadli z baráže jak Blovice, tak i Luby a zůstala v ní jen Sušice.

Z tohoto důvodu je to rozhodnutí přinejmenším podivné, a podotíkám, že zcela v rozporu s tím co je uvedeno v rozpisu soutěží pro ročník 2010/2011 kde se výslovně píše, že v případě sestupu dvou týmů z KP sestupují do 1.B třídy tři týmy a další 3 družstva v pořadí hrají baráž o udržení se třemi družstvy na 2. místě 1.B třídy sk.A,B,C. Nemělo by ostát ani tvrzení, že některým z těchto třech družstev byla podle počtu získaných bodů umožněn přímý postup do 1.A třídy . V tomto případě měla STK PKFS použít výklad SŘ písmeno e) s tím, že měla nabídnout možnost si zahrát baráž o postup do 1A. třídy s týmy které skončily na 11. a 12. místě(Luby, Blovice) v tabulce družstvům např. , která skončila v konečné tabulce na 3. místě. Místo toho se ale rozhodla úplně jinak, nic nenabídla a akorát pomohla dvou týmům, že do baráže vůbec nemusí.

Jinými slovy řídící komise porušila svůj RS a SŘ a změnila předem stanovená pravidla až po skončení soutěžního ročníku. To je rozpor který možná ostojí z pohledu výkladu komise, ale neobstojí před tím co ve svém rozpise uvedla a není v souladu se soutěžním řádem. Zkrátka pravidla hry se změnila až po odehrané hře a ne před tím, pokud soutěže probíhaly (mimořádné důvody řádně zdůvodněné by pochopil pak každý). V tomto se v plné nahotě projevil nesmyslný systém baráží . Toto je důsledek a tento systém se jako vše spasitelný se pokouší prosazovat s posvěcením VV ČMFS do všech soutěžích v rámci ČR!
Shrnuto do jedné věty, je to skandální a dle mého názoru zcela účelové rozhodnutí které není postaveno na legislativních základech !

Obrázek
(Tabulka, která měla vypadat takto po posledním kole. První tři přímý postup, další dva baráž o postup z celky z KP. Poslední tři padák (to zůstalo) a 11., 12., 13 baráž. A to místo toho hraje jen Sušice zcela nepochopitelně. )

A JÁ SE PTÁM? PŘIJDE VÁM NORMÁLNÍ HRÁT TŘICET KOL JAKO KOKOT, A PAK SI VEDENÍ PODPLATÍ NĚJAKÝ MANČAFT, ŽE SE MU NECHCE DO BARÁŽE A NEBO TAM NAHOŘE SE ROZHODNE O TOM, ABY SESTOUPIL Z PLZEŇSKÉHO KRAJE JEDEN Z TÝMŮ PROTO, ABY STŘEDOČESKÝ V DIVIZI ZŮSTAL ? JE TO ALE TAK, JÁ HODÍM PŘÍKLAD, KTERÝ SE PŘIHODIL LETOS.
Takže v A divizi byla před posledním kolem Doubravka pátá od konce ( padají čtyři ). Předběhnout je mohla akorát Litol, která na ně ztrácela dva body. Doubravka, která měla všechno ve svých rukou odcestovala k posledním utkání na půdu beznadějně posledního Zličína a Litol do třetích Strakonic, kde papírově to měla schytat jako prase.... jenže

Obrázek
(tabulka po posledním kole, to jak to bylo před tím posledním - odečtěte zličínu 3 body a Litoli také tři body )

.... se stalo něco úplně jiného. Ve Zličíne se jednoznačně nadržovalo domácím (mám své zdroje kamarád tam byl) i když byli beznadějně poslední a prostě jim o nic vůbec nešlo a pomoc nepotřebovali. Jenže osud potřeboval zvrátit někdo úplně jiný ze středočeského kraje a tak zakročila veliká moc PENĚZ !!!

Doubravka měla poté víc ze hry, ale díky arbitrům pro ofsajdy a mnohdy úsměvné útočné fauly se moc nedostala. Resultát tohoto kola vyzněl tak, že společně se Zličínem sestoupila Třeboň a Doubravka. Ze záchrany se radovali v Litoli. A radost měli i týmy ohrožené sestupem ve Středočeském přeboru (kdyby sestoupila Litol, tak sestupuje o jeden tým více ze Středočeského přeboru). A to je další skandál, vítězství Litole. Tam je všeobecně hodně peněz a Doubravka doplatila na moc šéfů a dá se říct šejků.
viz. zdroj http://www.fczlicin.cz/cz/clanek/769-me ... -z-divize/ a když to napíšou domácí na své oficiální stránky, tak už to musí být.

SNAD SEM NIKOHO NEURAZIL TÍMTO ČLÁNKEM, ALE PRO MĚ LETOŠNÍM ROKEM ČESKÝ FOTBAL V NIŽŠÍCH SOUTĚŽÍCH ABSOLUTNĚ ZTRATIL VEŠKEROU CHUŤ A NÁBOJ. PRAVIDLA STANOVENÁ PŘED ZAČÁTKEM SOUTĚŽE SE ZMĚNI PO POSLEDNÍM KOLE, ABY NEZASÁHLY CELKY FINANČNĚ PERFEKTNĚ VYSPĚLÉ, KTERÉ URČITĚ PŘISPĚLI NĚCO DO MLÝNŮ ZÁSTUPCŮM ČMFS. TEĎ SEM SI JISTÝ, ŽE ČESKÝ FOTBAL NENÍ ČISTÝ A JIŽ NIKDY NEBUDE, PROTOŽE JE TO NAPROSTÁ KATASTROFA. A URČITĚ TO NEBUDE JEN V NAŠEM KRAJI A VE STŘEDU ČECH !

HOLD KDYŽ SE TO BOHATÝM HODÍ TAKHLE, TAK SE ZMĚNÍ I PRAVIDLA A JE JEDNO JESTLI JE TO AŽ PO POSLEDNÍM KOLE. LHOSTEJNOST ČMFS JE NESKUTEČNĚ A S PROMINUTÍM, TÁHNĚTE S TÍMTO SYSTÉM DO PRDELE !!!

Obrázek
Nikdy se nehádej s blbcem nebo klesneš pod jeho úroveň
Obrázek Obrázek
<<

PePe6

Příspěvek pon 20. čer 2011 22:22:11

Re: TOTÁLNÍ BORDEL V ČMFS !!!!!

co třeba tento článek někde poslat třeba přimo na patřičný uřad ČMFS nebo oficialni stranky českeho fotbalu nebo nějakym redaktorum připadně na FB oficialni českeho svazu pokuď maji atd ??? pokuď udělaš aspoň nějakou aktivitu třeba někdo vysliši :) jinak hraji take jendu z nižších a vim jak to s penízkam chodi člověk si řekne jde hrat fotbal pro zábavu a nevěřil by jak to dokaže par lidi znechutit !! celý víkend :D:D:
Fandím Obrázek, Obrázek

Moje prácička :) http://www.tenisak2.cz/ + black list
POuze a jedině TE-NI-S a FOTBAL
<<

Masacek

Příspěvek úte 21. čer 2011 7:15:00

Re: TOTÁLNÍ BORDEL V ČMFS !!!!!

;) jistě, že jsem to nepsal jen sem ... ale to nebude mít žádnou cenu, na svazu jsou to KOKOTI !
Nikdy se nehádej s blbcem nebo klesneš pod jeho úroveň
Obrázek Obrázek

Zpět na Volný pokec