strelci NHL 5.1.

A ako solo stavku by som dnes zvolil

Vaše tipy
Fotbal Hokej Tenis Baseball Americký fotbal Basketbal Házená Volejbal Další sporty Užitečné odkazy Moneybookers
Klubovna
Volný pokec Představte se Vaše tikety Rady, návody Tipy TipFóra Strategie sázení Sázky na jistotu Kalkulačka Nová česká sázkovka BETANO |
|
strelci NHL 5.1.
• Stránka 1 z 1
strelci NHL 5.1.
takze toto je moj vyber na dnesnu noc
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A ako solo stavku by som dnes zvolil ![]() Re: strelci NHL 5.1.
miro preco ovca ?
Re: strelci NHL 5.1.
jojo..aj ked ma taky kurz ako ma, ale u mna je dnes tutovka..hraju so slabou Tampou a myslim si,ze dnes da viac ako jeden gol..tot vse
![]() Re: strelci NHL 5.1.![]() hlavne ze ovca nedal a navic 0:1 po pr. a pak ze slabí Re: strelci NHL 5.1.
za tu Tampu sa ospravedlnujem, ale pozri si vysledky ich vzajomnych zapasov tuto sezonu..oba zapasy vyhral WASHINGTON a to 6-0 a 6-3!!! inak som to necakal ani vcera! a fakt som veril tomu Oveckinovi, ze sa dokaze presadit prave v tomto zapase..nestalo sa..
ovca ovca motak to je
... možná chtělo zohlednit, že do Tampy přišel Roloson
![]() Re: strelci NHL 5.1.
mozno ano..ale vidis to, obidvaja brankara mali jednoducho svoju noc a nic za seba nepustili..ved palili obe muzstva ako z dela a nic..a OVECKIN mal dokonca 8 striel..ale uz som s nim skoncil
![]() Re: strelci NHL 5.1.
jn prostě smůla s tím nic nenaděláš, golmani měli noc
![]()
• Stránka 1 z 1