Kde se podle Vás usadí Jarda Jágr?
V tuto chvíli to vypadá na Detroit, ale nic není jisté.
Zamíří podle Vás do Ruska nebo do USA/Kanady?

Vaše tipy
Fotbal Hokej Tenis Baseball Americký fotbal Basketbal Házená Volejbal Další sporty Užitečné odkazy Moneybookers
Klubovna
Volný pokec Představte se Vaše tikety Rady, návody Tipy TipFóra Strategie sázení Sázky na jistotu Kalkulačka Nová česká sázkovka BETANO |
|
• Stránka 1 z 1
Je docela zajímavé sledovat Jardu Jágra. Rozhoduje se o dalším týmu, ve kterém bude hrát. Ve hře jsou tři ligy, NHL, KHL a trošku i ELH.
V tuto chvíli to vypadá na Detroit, ale nic není jisté. Zamíří podle Vás do Ruska nebo do USA/Kanady? ![]() Jiří Rostecký - Provozuji diskuzní fórum a vedu IT magazín.
Re: Kde se podle Vás usadí Jarda Jágr?
Myslim, že zůstane někde v Rusku
![]() Re: Kde se podle Vás usadí Jarda Jágr?
Rozbil jsem prasátko a zkusím ho přelanařit k nám
![]() ![]() Sázení ze mě udělalo žebráka takže teď jezdím v autě bez střechy piju starý vína a jím plesnivý sýr Re: Kde se podle Vás usadí Jarda Jágr?
Přál bych si aby šel do Edmontonu, aby se od něj ty nadějné hvězdičky něco přiučily.
Ale myslím že půjde do Detroitu, tam by věkově zapadl. ![]() Bertuzzi 36 let Cleary 32 let Datsyuk 32 let Draper 40 let Franzen 31 let Holmstrom 38 let Modano 41 let Zetterberg 30 let Kronwall 30 let Lidstrom 41 let Salei 36 let Stuart 31 let Osgood 38 let Pokud půjde po penězích, je jasná volba KHL. ![]() Re: Kde se podle Vás usadí Jarda Jágr?
Já si ho vůbec nedovedu představit v červeném dresu. V NHL to byly vždy tmavé dresy, modré, samozřejmě i bílé. Červený měl snad jen v nároďáku. Nikdy by mě nenapadlo, že zamíří do Detroitu, kord do tak hnusného města. Sám jsem tam několikrát byl a opravdu tam není oč stát. Srovnaje s New Yorkem nebo Washingtonem, nebe a dudy. Ale po penězích asi nejde, protože v Omsku s Červenkou válel a tuším, že dokonce tři týmy z KHL o něj měly zájem.
Jiří Rostecký - Provozuji diskuzní fórum a vedu IT magazín.
mě by se nejvíc líbil v tom Montrealu, jak se taky mluvilo... hlavně doufám, že ne do Detroitu, protože ten bude hrát s velkou pravděpodobností play-off a tak by nemoh na MS...
jak řikal kolega po penězich určitě ne ... petrohrad nabízel pohadkový kontrak 77 milonu ... spiše pujde tam kde bude mit hodně volnosti on asi bude mit velke problemy stim kladnem .. teřeba zusatne v kladně !! -) nakonec
Na Kladně? Kéž by. Osobně tomu tedy nevěřím, ale šance tu je. Udělal by nejlíp, myslím si, že v NHL už vynikat nebude, ale v ELH by to tak bylo
![]() Jiří Rostecký - Provozuji diskuzní fórum a vedu IT magazín.
Včera jsem zase četl, že se přemýšlí o Pittsburghu.
http://hokej.sport.cz/clanek/188042-pit ... ylsma.html http://hokej.sport.cz/clanek/188020-fak ... osbym.html Jiří Rostecký - Provozuji diskuzní fórum a vedu IT magazín.
Volba Nhl mi na Jardu přijde absurdní zvláště potom působení u tučnáku.Myslím si že by mohl jít do nějakého většího ruského klubu než je OMSK př.Petrohrad... Rozhodně to vidím že do Česka to ještě nebude.Podle mně zůstane v KHL,ale přestoupí do lepšího
![]() Rudá krev!
![]() Re: Kde se podle Vás usadí Jarda Jágr?
Tak Jarda sa usadil na rok vo Philadelphii
A dostane za to v přepočtu 55,4 milionu korun...
Jiří Rostecký - Provozuji diskuzní fórum a vedu IT magazín.
Jaromír Jagr - Top 10
PANA BOHA RADOST SLEDOVAT
![]() ![]()
Nádherný, kam se hrabe Ovečkin
![]() Jiří Rostecký - Provozuji diskuzní fórum a vedu IT magazín.
• Stránka 1 z 1