America Mineiro FC - Cruzeiro EC
Brazilská hlavní soutěž Campeonato Brasileiro má pro nás nachystanoé další kolo a v tomto kole jsem si vyhledal také derby dvou velkých rivalů. Utkání se odehraje 19.06.2011 ve 2 hodiny ranní na stadionu Estádio Governador Magalhães Pinto, na který se vejde přesně 87 796 fanoušků. Jak už jsem již zmiňoval, jedná se o derby a o to bude utkání pikantnější. Nicméně teď pojďmě na samotnou analýzu zápas, kde Vám řeknu, proč budu sázet a co budu sázet.

V uvozovkách domácí America Mineiro FC je na tom na začátku této sezony velmi podobně, jako jejich dnešní soupeř, nezačali moc dobře. Momentálně jsou na 14.místě tabulky s jednou výhrou, jednou remízou a dvěmi porážkami, což nám dohromady dává 4 body ze čtyř odehraných zápasů. Halvní příčinou neúspěchu je podle mě průměrná ofenziva, ale hlavně špatná defensiva, Mineiro dostalo ze 4 zápasů 10 gólů a pokud chtějí vyhrávat, tak je to velmi, velmi mnoho a to ještě k tomu nehrálo s nějak extra výbornými týmy, konkrétně proti 18.Bahie vyhráli 2:1, pak přišli dvě porážky s trochu silnějšími týmu, s Vascem 0:3 a s Internacionalem 2:4, a jako poslední uhrálo remízu s posledním Avaí 2:2. O moc dobrých výkonech tohoto týmu tedy tabulka ani score moc nesvědčí, nicméně ani Cruzeiro na tom není o moc lépe.
Když jsem psal informace o Mineiru, tak jsem napsal, že jsou jen v uvozovkách domácí, a to z toho důvodu, že Cruzeiro EC je městský rival a hraje své domácí zápasy na úplně stejném stadioně jako právě Mineiro. Cruzeiro v lize nepředvádí vůbec, ale vůbec dobrí výkony, jsou až na 17.pozici s pouhými dvěma body, nicméně mají mnohem kvalitnější tým a myslím, že by klidně mohli usilovat o titul. Poslední zápas odehrálo Cruzeiro s velice oslabeným Santosem. Dlouho se hrálo v obrovském talku Cruzeira, nicméně gól přišel až z penalty a poté hrálo Cruzeiro proti 10 hráčům a až do 90.minuty drželo tlak a vedení 1-0, poté ovšem přišel šok, když Santos vyrovnal na 1-1 s centru. Cruzeiro již nutně potřebuje body a já myslím, že v tomto zápase by mělo bodovat naplno a konečně se odrazit z krize a vrátit se tam, kam tento tým patří.

V tomto zápase bych skoro jasně doporučoval sázku na "hosty", tedy na Cruzeiro, jednak má o dost kvalitnější tým, tak velmi nutně potřebuje vyhrát, a to hned z několika důvodů. Pokud by Cruzeiro naplno v tomto zápase nebodovalo, tak hrozí, že by jim odešel momentální trenér, dále se tento tým potřebuje dostat an vítěznou vlnu, zpět z krize a jaký jiný zápas je k tomu vhodnější, než rival Miniro, který nemá také bůhví jakou formu a kvality jsou rozhodně menší než na straně Cruzeira. Navíc obrana Mineira asi nefunguje tak, jak by měla. Kursy na Cruzeiro už teď velice prudce klesají, například u BET365 klesl kurs z původních 2,10 na 1,73 a myslím, že bude klesat ještě níž.
<TIP> CRUZEIRO @ 1,85

<DŮVĚRA> 8/10