Maďarsko Ž - Německo Ž

11.06.2011 17:30 - Maďarsko

Zápas :
Jak si už možná někdo všiml, tak uživatel Rafa, kterého jsem považoval za jednoho z nejlepších tipérů tady se bohužel nejspíš rozhodl tady skončit s psaním analýz z jasných důvodů. Já si však myslím a doufám, že se vrátí a analýzy bude psát i nadále, na zítra měl připravený tento tip, ale psát ho už nechce, tak se toho ujmu já. Teď už tedy k samotnému zápasu, jedná se o kvalifikaci na Mistrovství světa a hrají se vždy dva zápasy. První zápas této série se hrál na půdě Německa, kde také domácí zvítězili, ale pouze o dva body výsledkem 26:24, nyní je tedy na Maďarkách, aby Německu prohru oplatili co možná nejvyšší rozdílem. Kursy na Maďarky klesají a sázkovky i sázkaři k tomu mají jasné důvody. Prvním je motivace, protože Maďarsko potřebuje vyhrát, druhým důvodem je marodka hostů a třetím důvedm je také to, že Maďarský tým žen je doma téměř dvojnásobný než venku. Pokud dám všechny tyto informace do jednoho svazku tak mi vyjde velmi pěkný kurs na domácí Maďarky, jak už jsem psal, doma jsou poměrně hodně silné, mají k dispozici všechny důležité hráčky, naopak Němky budou bez svých opor.
Absence :
Zranění nebo suspendace bude také klíčem k úspěchu Maďarek. Domácí ženský tým bude totiž kompletní a nastoupí i jejich velké hvězdy jako je například Görbicz Anita a Bulath Anita. Oproti tomu Němky přijedou poměrně oslabené, budou jim chybět 4 hráčky, konkrétně Grit Jurack, Susann Müller, Sabine Englert a Isabell Klein. Tyto chybějí hráčky jsou pro Německý tým velmi důležité, tvoří totiž silnou "kostru" týmu.
<TIP> Maďarsko @ 1,45 u

KONEČNÝ VÝSLEDEK : 22:27
TIP :KO KO

Maďarská "hvězda" Görbicz Anita.