Čina - Severní Korea
Přátelské utkání

Dle mě je zde toto utkání od bookmakeru dost přestřelené a shrnu proč.
Nejdříve k domácí Číně. - Tento tým pod vedením trenéra Gao Hongbo se muže pyšnit,5ti utkáníma bez prohry.Sice ano,řekne si každy s jakýma soupeřema hrál a o co vůbec šlo,ale i tak se dá říci,že tento tým nehrál vubec zle.
Ve svých přátelských utkáních tento tým dokázal remizovat s Uzbekistánem(Asijské hry),Novým Zélandem a Costa Ricou a poté dokázal porazit Honduras a opět Uzbekistan.
Pokud se podívám na sestavu,tak si asi hodně lidi řekne,proč bych se v tom měl vyznat atd.,ale některé jména zde stojí za zmínku.
Například utočník Gao Lin,který ve svých 20 zapasech dokázal 10x rozvlnit sít nebo záložník Hao Junmin,který pusobí v rezervnim týmu Schalke,či zkušený obránce Du Wei.
Ano jsou to jména,které např. vedle hráču typu Honda,Kagawa,,Park ji sung,Kewell apod. nemaji v Asii žádnou hodnotu,ale v Činském mužstvop je t okostra týmu.
Ted k Severní Korei. - Je dle mě prostě mužstvo,které jednou překvapil oa tim je to pro něj konečná.Ano tím překvapením je,že se tento tým dokázal Kvalifikovat na MS v Jihoafrické republice a dokázal potrápit např. Brazilii.
Tento tým pod vedením trenéra Jong-Su Yuna se naposled učastnil Asijských her,což je 2 měsíce zpátky a myslím si,že ta sehranost týmu šla o něco dolu.
Na těchto Asijských hrách,tento tým dokázal porazit týmy jako jsou Afganistan,Nepál a Srí Lanka,ale tyto soupeře bych řadil asi tak na uroven San Marina,které by je pravděpodobně i dokázalo porazit.
v tomto týmu stojí za zmínku pouze 2 hráči a to jsou Obránce Nam - Chol Pak a utočník Kum Chol Choe přezdivaný taktéž Asijský Rooney.
Souhrn a sázka:
Když to tak shrnu,tak kurz který vypsali bookmakeři se mi vubec nelíbí a je podle me až moc pvysoký,ale to je pro mě dobře.Jediné utkání spolu tyto dva tymy odehral v roce 2008 a Čina si připsala bezproblémovou výhru 3:1,když diktovala tempo hry.Sice odté doby se hodně změnilo,ale furt Čina má a bude mít kvalitnější mužstvo,pokud se Severokorejcum nepodaři naklonovat nejaké robotické fotbalisty.!!!

*Čínský reprezentační golman Wang - Ta Lej
Tip: Čína @ 2,1

Good Luck kdo se sveze