Real Salt Lake - Vancouver Whitecaps

<<

Masacek

Příspěvek sob 04. čer 2011 8:15:21

Utkání se hraje 5.6.2011 v 03:00

Obrázek MLS

Obrázek

Real Salt Lake momentálně nehraje vůbec dobrý fotbal a situace v týmu před zápasem s Vancouverem je hodně kritická, hned si řekneme proč. Tento šestý celek západní konference měl velice slušný začátek ligy, ale teď postupem času jejich hra upadá, lépe řečeno již nemají tolik štěstí jako ze začátku. Teď je pořád zraněný Morales a vzhledem k tomu, že začal GOLD CUP, tak těch lidí bude chybět mnohem mnohem více a situace je hodně dramatická. Chybět bude Rimando (brankář), obránci Olave s Williamsem (druhý jmenovaný nesmírně kvalitní obránce, což bude znát) a aby toho nebylo málo, tak hrát nebudou ani útočníci ze základní sestavy, jenž sou nejdůležitějším článkem Salt Lake Saborio a Alvarez. Když k tomu připočtu aktuální krizi v klubu, tak jejich kombinovaná sestava bude mít hodně těžkou práci aby uspěla. Situace je v týmu opravdu špatná, chytat bude mladíček, v obraně bez nejlepších beků, útok nulovej ....

Vancouver je v západních konferenci nejhorším týmem, ale já prostě musím říct, že mají hroznou smůlu. Jsou remízovými králi celé soutěže, když ze třinácti zápasu zremizovali hned sedmkrát. Jen z posledních zápasu remizovali se silným New Yorkem, pčřičemž vedli 1-0 a gol si dali téměř vlastní, v New Englandu dobrý zápas a prohra 1-0 z penalty a takhle bych mohl pokračovat. Nicméně pro hostující tým se zde otevírá celkem slušná šance. Chybět bude akorát Hassli, kterej je naprosto vymletej a nechá se kolikrát vyloučit za nesmyslné fauly nebo pošle rozhodčího do choulostivých míst, ale to je typickej obrázek čili to na škodu moc nebude. Jinak budou naprosto kompletní narozdíl od domácích, což je značná výhoda.

Když to shrnu, tak z posledních utkání byl herní projev obou týmů v celku podobný. Teď domácí budou mít všechny nejdůležitější hráče úplně mimo, dále jsou někteří zranění a ta kombinovaná sestava kvalitní nebude. Hosté by konečně mohli protrhnout tu smůlu, která je hodně doprovází. Jako remízový král by možná byli právě s remízou spokojení, protože ve v SL se zrovna lehce nevyhrává, ale za aktuální situace nejsou tři body vůbec nepravděpodobné.

Sázka
Dlouho jsem se rozmýšlel co zahraji za sázku a rozhodl jsem se pro asijskou sázku. Jednat se bude o tip +1.25 na hostující Vancouver u sázkové kanceláře Bet365. Je možné, že někteří na tomto foru neznají vysvětlení asijských handicapů, tak jim vysvětlím v čem tento tip spočívá:
Sázím +1.25 na Vancouver v kursu @ 1.68. Má sázka bude výherně v případě, že hoté v zápase bud vyhrají nebo remizují. V případě, že prohrají ale o jednu branku, tak nastává situace, že je vrácen vklad a připíše se 50% z celkové výhry navíc. Čili vyhrají-li domácí 1-0, 2-1, 3-2, 4-3 atd, tak získáváme vklad + 50% výhry. Samozřejmě v případe, že domácí zvítězí o dvě branky, tak je sázenka prohrávající.

Tak hodně štěstí

TIP: Vancouver Whitecaps +1.25 @ 1.68
Obrázek

Obrázek
Nikdy se nehádej s blbcem nebo klesneš pod jeho úroveň
Obrázek Obrázek
<<

Rafa

Příspěvek sob 04. čer 2011 8:46:02

Re: Real Salt Lake - Vancouver Whitecaps

No je tu jedno,ale vid,Real Salt Lake doma malokdy prohrává a celkově doma proti slabším týmum goly dávat umí.vyhodu má furt doma Slat lake,protože narozdil od ostatnich mužstev hraje ve vysoké nadmořské vyšce na což hrášči ostatních klubu nejsou tolik zvyknutý a mají tak problemos s fyzičkou kvuli zhoršenému dýchání.Sice poslední domácí utkání Real doma prohrál ale proč,hral od 50 min o 10ti a i přesto byl lepší,potom se hráčum Seattelu povedl jeden break a dokázal v 84 min. vstřelit vítěznou branku.

No říci,že Vancouver má smulu se nedá,jde spíš oto,že Caps pokud se dokážou dostat do vedení,tak jejich psychika a sehranost neni furt na takovém standartu,aby tento tým dokázal udržet čisté konto.Ten Hassli jim bude hodně chybět,protože to je utočník,který dokáže pro ostatní rozdat míče,udržet balon je technicky vyspělí a hl. umí dávat důležité branky.

Ja si myslím,že by Real i přes marodku měl vyhrat a riskovat,že real vstřelí gol v prvním poločase a pak doufat,že Caps už gol nedostanou je pro mě lepší to nesázet :)

každopádně good luck
<<

Masacek

Příspěvek sob 04. čer 2011 8:50:51

máš pravdu v něčem Rafa, ale ten Hassli je prostě vygumovaná palice a prostě je dobrej, ale neumí hrát hlavou a stačí pár šťouchanců a je nervozní celou dobu. Jinak já tu musim hrát vzhledem k těm absencím a už poslední zápasy se mi Salt Lake vůbec nelíbili. Vancouver by podle mě klidně uspět mohl, ale dík za názor kamo .. GL ;)
Obrázek Obrázek
<<

Rafa

Příspěvek sob 04. čer 2011 8:55:56

USA je moje druhá nejsázenější liga,takže vim o čem mluvim:) no tak on každej tým nemuže hrát furt dobře vid a jelikož Majitel Salt Lake je trochu jeden z nejdrsnějších majitelu,tak to dal finanče znát hráčům,takže motivačně musí no.
<<

Masacek

Příspěvek sob 04. čer 2011 9:00:49

Taky jí sleduju hodně stejně jako Brazílii, takže na to svůj názor mám .... ;) Ještě sem chtěl zahrát Toronto - Kansas over 2.5 za kurs @ 2.20 ... co říkáš ? Toronto je podle mě možná nejslabším týmem MLS ted, jak rozprodali kadr. Jenže oni sou snaživý a hlavně doma hrajou hrozně ofenzivně, ale obranu maj šílenou. U Kansasu to taky nehrává over, vždyt maj skvělej utok a obranu taky relativně špatnou.... co říkáš ? ;)
Obrázek Obrázek
<<

Rafa

Příspěvek sob 04. čer 2011 9:04:39

nevim kdo bude od Toronta či Kansasu hrát no,a ani bych neřekl že Toronto je nesjlabší,sice se mu poseldní matche vubec nadaří,ale tabulkove na tom furt je lip nez Kansas.Hl je že v jejich utkáních co spolu hrajou apda strašně málo branek,těžko takhle říct no,ja bych se nedivil kdyby to skončilo 1:1 nebo 0:0
<<

Masacek

Příspěvek sob 04. čer 2011 9:07:45

Toronto ten kádr má hrozně rozprodanej, odešel ještě de Rosario . V poslednim kole 2-6 s Philadelphií, to byla katastrofa a to Phila do té doby ( 10 zápasů) jen 8 branek :D . Kansas má nějaký absence vzhledem ke Gold Cupu, ale jestli si viděl poslední vystoupení obrany Kansasu s Coloradem, tak ty fatální chyby byly hodně hodně k smíchu.
+ hostům se vrací BRAVO ;)
Obrázek Obrázek
<<

Masacek

Příspěvek ned 05. čer 2011 7:20:57

Domácí vyhráli 2-0 a zaslouženě, špatný tip. sorry X(
Obrázek Obrázek

Zpět na Fotbal