|
|
Míváte na tiketu tenis? Pochlubte se
pon 30. kvě 2011 19:41:49 od bombik
Začátek utkání je 1.6 od 14:00? Youzhny Mikhail vs. Hájek Jan Mikhail Youzhny je na tomto turnaji nasazenou jedničkou a největším lákadlem pro fanoušky, ale bohužel si myslím, že toto lákadlo na turnaji nevydří dlouho. Ano pořád to je 13. hráč světa a má za sebou řadu dobrých výsledků, ale tento rok je v jeho podání hrozný. Dá se říct, že nejvíce úspěchů zaznamenal na začátku roku, pokud to pro hráče jeho kvalit jako úspěchy lze vůbec brát. Nejdále se dostal v Marseille což byl turnaj v Hale a ještě nastoupil vlastně jen ke 3 zápasům a vypadl v SF. Poté už vždy maximálně prošel do 2. kola turnaje a do 3. kola se dostal až na French Open. I když přes 1. kolo, kde byla nucená výhra mu další zápas usnadnil sám Kukushkin a pak už si Rus balil kufry. Tento rok má na svou pozici na okruhu žalostnout bilanci 11/13 a na antuce, kde se hraje i v Prostějově dokonce 4/7 a celkově 103/87. Ani v 1. kolo tohoto turnaje mě tento hráč nepřesvědčil. Hrál tu prakticky s neznámým Slovákem Semjanem, který je až hluboko ve 3 stovce žebříčku a málem už jel opět domů. Hlavně 1. servis Mikhaileho byl hrozný a ve 3. setu měl dokonce Slovák již výhodu 5-3. Ovšem nedokázal ji využít a postoupil právě Youzhny. I když vím, že jeho soupeř Jan Hájek není určitě také nejlepším hráčem co se formy tento rok týče, tak je určitě o dost kvalitnější než Slovák, s kterým měl Youzhny velké problémy. Hájek se tento rok zatím dost propadá a je až 136. na okruhu, ale možná právě tento turnaje, který již 3x vyhrál by ho opět mohl nakopnout a tím víc i možnost poražení Youzhnyho. Hájek tento rok rovněž jako Rus nepředvádí oslnivé výsledky a nejdále byl v SF v Marakéši na antuce, ale domácí publikum by mu mohlo pomoci. Ukazovalo se to již v Praze, ale zde bohužel musel svou cestu turnajem sám vzdát. Hájek má tento rok bilanci 12/14, ale na antuce je v kladných číslech 8/6 a celkově 266/137. Sice to jsou spíše zápasy z challengrů, ale i tak je to víc antukový hráč než jeho soupeř. Zde si Hájek poradil ve 2 setech s nepříjemným Američanem Russellem. S výhodou domácích fanoušků budu určitě zdatným soupeřem. Můj TIP:I když vím, že to pro Hájak bude těžký zápas tak zkusím spíše na menší vklad hrát na jeho výhru. Přece jen jsou pro to 3 faktory. Tím prvním je, že Hájek zde už 3x vyhrál a navíc obhajuje. Dalším je pro mě mizerná forma Rusa jak tento rok tak i v 1. kole zde. A tím posledním je domácí publikum, který budu hnát Hájka za výhrou.H2H:Menším problémem by zde mohla být negativní bilance H2H. Hájek už s Youzhnym 2x prohrál a 1 i na antuce, ale oba zápasy byly minulý rok a to se ještě na kurtech pohyboval jiný Youzhny. Teď má Hájek ideální šanci mu to alespoň trochu oplatit.Sázkovky:Kurzy na tento zápas ještě nejsou vypsány, ale určitě se minimálně u domácíh sázkovek dočkáme kurzu přes 3.00 a u zahraničních si myslím, že kurzy polezou ještě víš a minimálně 4.00 padne.  vs. Jan Hájek ?  Výsledek:Youzhny Mikhail vs. Hájek Jan ? : ? ? : ?
Analýzy od 8.10 do ???:Analýzy: TIP OK: 1 TIP KO: 0 
pon 30. kvě 2011 19:45:39 od confused
tohle bych nehrál, na hájkovi sem byl a ve druhým setu si udělal něco s nohou a byl rád, že dohrál.. cituju „Táhl mě lýtkový sval, musel jsem zavolat fyzioterapeuta, vydržel jsem to set a půl a byl zázrak, že jsem to dohrál. Kdybych nevyhrál druhý set, tak bylo jasné, že bych ten třetí už nehrál…
pon 30. kvě 2011 21:01:56 od Cradle
No a kdyz k tomu pridame Hajkova bolava zada tak mi vychazi jako jasny vitez Youzhny...mozna i 2:0 na sety..
pon 30. kvě 2011 21:21:21 od confused
Cradle píše:No a kdyz k tomu pridame Hajkova bolava zada tak mi vychazi jako jasny vitez Youzhny...mozna i 2:0 na sety..
no youzhny dneska taky velice tragickej.. semjan podával za stavu 5-3 na vítězství a měl 30-15, bohužel mu chybí zkušenosti, tak udělal 2x df a bylo vymalováno, ale youzhny celkem dost kazil a za to vítězství může být hodně rád, ale je fakt, že hájek ikdyž nastoupí, tak nebude stoprocentní
stř 01. čer 2011 7:19:33 od stistko1
youzhny je podvodnik jak prase,tak GL  muze bejt rad,ze nema take dozivotni konec,start.Nechapu jak jiny potrestaj a rusaku se boji, frajeri...
stř 01. čer 2011 17:55:52 od confused
stistko1 píše:youzhny je podvodnik jak prase,tak GL  muze bejt rad,ze nema take dozivotni konec,start.Nechapu jak jiny potrestaj a rusaku se boji, frajeri...
tyhle řeči jsou zbytečný pokud nemáš důkazy, což předpokládám, že nemáš, zkrátka si měl asi youzhnyho v některým z jeho zápasů vsazenýho a prohrál, no to se stává..
stř 01. čer 2011 18:03:37 od Jay
přesně tyto řeči nesnášim
každej kdo prohraje někomu tiket, tak je idiot, prodavač a hovno umí, rusáci se rovná komouši tudíž to jsou šmejdi všichni, ale hlavně že my jsme dokonalí, sedíme u počítače nadáváme na profíky a slepě závidíme...
stř 01. čer 2011 20:48:09 od Jay
Erdovec/!LFC!: snažíš se mě utřít, ale ono ti to nejde, protože já jsem v životě nevsadil takový tiket, kde bych měl potenciální výhru 100 000 a druhá věc je ta, že už jen z principu odsuzuji ty, co nic ve sportu nedokázali, vůbec netuší co to je za dřinu a melou kravinky. Neříkám, že by mě to nesralo, ale rozhodně bych na něj nepoužil celý slovník sprostých slov a neobviňoval bych ho z prodávání, protože já moc dobře vím, jak to ve sportu chodí, jenomže to ví bohužel málo lidí, ale nejchytřejší jsou ti, co provozují sport jménem gaučing
stř 01. čer 2011 20:58:37 od confused
Jay píše:Erdovec/!LFC!: snažíš se mě utřít, ale ono ti to nejde, protože já jsem v životě nevsadil takový tiket, kde bych měl potenciální výhru 100 000 a druhá věc je ta, že už jen z principu odsuzuji ty, co nic ve sportu nedokázali, vůbec netuší co to je za dřinu a melou kravinky. Neříkám, že by mě to nesralo, ale rozhodně bych na něj nepoužil celý slovník sprostých slov a neobviňoval bych ho z prodávání, protože já moc dobře vím, jak to ve sportu chodí, jenomže to ví bohužel málo lidí, ale nejchytřejší jsou ti, co provozují sport jménem gaučing
co psal erdovec?
stř 01. čer 2011 21:04:14 od Jay
confused: něco ve smyslu, že kdyby mi nevyšel kvůli někomu tiket za 100 táců a já nadával na sebe místo na něho, tak teprve pak mám možnost psát to co jsem napsal. A když nad tím tak přemýšlím, tak bych asi byl sám na sebe nasraný, proč že jsem to na ten tiket tu příležitost dával, když bych bez í měl třeba jenom 80 000.
No ale očividně to už smazal
stř 01. čer 2011 21:04:36 od Erdovec/!LFC!
Byla to blbost, ale nemažu potom co někdo zareaguje, smazal jsem to skoro hned
čtv 02. čer 2011 7:57:37 od stistko1
tyhle řeči jsou zbytečný pokud nemáš důkazy, což předpokládám, že nemáš, zkrátka si měl asi youzhnyho v některým z jeho zápasů vsazenýho a prohrál, no to se stává.. JAK MUZE NEKDO HNED PSAT TAKOVYHLE PICOVINY  )) Psal jsem jen ,ze ten zapas neni zadna tutovka. Youzhnyho jsem mel a vyhral,ale neni to hrac na kterym se da stavet tiket...proto jsem to psal aby jste si dali pozor GL%%-
čtv 02. čer 2011 21:08:43 od confused
stistko1 píše:tyhle řeči jsou zbytečný pokud nemáš důkazy, což předpokládám, že nemáš, zkrátka si měl asi youzhnyho v některým z jeho zápasů vsazenýho a prohrál, no to se stává.. JAK MUZE NEKDO HNED PSAT TAKOVYHLE PICOVINY  )) Psal jsem jen ,ze ten zapas neni zadna tutovka. Youzhnyho jsem mel a vyhral,ale neni to hrac na kterym se da stavet tiket...proto jsem to psal aby jste si dali pozor GL%%-
nepsal jsi nic o tutovce, psal jsi, že je to prodavač, takže píčoviny tady píšeš tak leda ty, ahoj..
pát 03. čer 2011 7:54:01 od stistko1
e řeči jsou zbytečný pokud nemáš důkazy, což předpokládám, že nemáš, zkrátka si měl asi youzhnyho v některým z jeho zápasů vsazenýho a prohrál, no to se stává.. JAK MUZE NEKDO HNED PSAT TAKOVYHLE PICOVINY  )) Psal jsem jen ,ze ten zapas neni zadna tutovka. Youzhnyho jsem mel a vyhral,ale neni to hrac na kterym se da stavet tiket...proto jsem to psal aby jste si dali pozor GL%%- nepsal jsi nic o tutovce, psal jsi, že je to prodavač, takže píčoviny tady píšeš tak leda ty, ahoj.. jj,v pohode
Zpět na Tenis