Roger Federer - Gael Monfils

Avizoval sem zde v neděli úspěšný tip na Monfilse proti Davidu Ferrerovi, který se nakonec dohrál až dnes výsledkem 8-6 v páté sadě. Gael předvedl obrovskou bojovnost, suprový první servis, dokázal jakým super atletem je kdy doběhl takřka nemožné.Hodně mu pomohl publikum jak sem předpokládal, Gaela burcovali počas neděli i pondělí a opravdu mu to hodně pomáhalo. Když sem viděl start Monfilse do dnešní dohrávky, kdy se mu nedařilo a vypadal na ručník po čtvrtém setu jenž skončil z jeho pohledu 1-6, tak jsem si říkal, že ja asi zle. Nad vodou ho držel právě ten servis a nějaké UE, který Ferrer udělal. Kdyby měl Monfils trochu horší čísla prvního servisu, tak by to bylo asi jiné. Nicméně Monfils tam nechal hodně sil, bolel ho také kotník.
Roger Federer tu zatím kráčí jako by se nechumelilo bez ztráty kytičky. Lopez, Teixeira, Tipsarevič a ani Wawrinka si na něho nevěděli rady. Federer tu může hrát naprosto v klidu, protože už se na něho tolik neupírá pozornost jako na Nadala s Djokovičem což je tahák no. 1 v poslední době a tak může hrát uvolněně a hraje tu dobrý tenis. Ve Francii rozdává úsměvy, dnes sem viděl jak s Matsem Wilanderem sledují ve studiu utkání Fally s Chelou a následně dohrávku právě s Monfilsem a bylo tam hodně humoru a je vidět, že Fedex se tu cítí skvěle.
Verdikt:
Monfils měl méně času na odpočinek, ale to nebude pro něho takový problém, možná kdyby došlo k delší koncovce utkání. Ovšem já jsem názoru, že se nic takového dít nebude a Federer zvítězí bez větších problémů, možná i 3-0 na sety. Pro Monfilse byl vrchol ten zápas s Ferrerem. Federer bude ve výměnách kvalitnější, bude diktovat tempo hry a stačí jedna slabší chvilka na servisu Monfilse a švýcar bude trestat. Federer v tomto handicapu zatím porazil na French Open každého, až na Lopeze kde to bylo přesně o šest gemů.
Vzájemné zápasy:
Na vzájemné utkání vede světová trojka poměrem 5-1. Bohatá je také jejich bilance zde na French Open, když se tu potkali hned dva roky po sobě a Gael dokázal získat dohromady pouze jeden jediný set.
TOP Kursy a pohyby:
Kursy na handicapy se zatím nehýbou, ale jsem názoru, že se během zítřka budou pohybovat směrem dolu pod jménem Rogera Federera. Důvody k tomu jsou. Nejvýhodnější kurs nabízí Titanbet a to @ 1.95, fair bych viděl tak na @ 1.83.
Tip: Roger Federer - 6.5 her @ 1.95