Corgoň liga-25.5
Ja to vidím takto:

Tip: X2 alebo 2

TIp: X2 alebo 2

Tip: 1X alebo dvojitá šanca 0-0

Tip: X alebo dvojitá šanca 0-0

Tip: X2 alebo počet golov 2.5 -

Tip: 1X
Vaše tipy
Fotbal Hokej Tenis Baseball Americký fotbal Basketbal Házená Volejbal Další sporty Užitečné odkazy Moneybookers
Klubovna
Volný pokec Představte se Vaše tikety Rady, návody Tipy TipFóra Strategie sázení Sázky na jistotu Kalkulačka Nová česká sázkovka BETANO |
|
Corgoň liga-25.5
• Stránka 1 z 1
Corgoň liga-25.5
Chcem sa spýtať ako si myslíte,ža zajtra dopadne posledné kolo Corgoň ligy?
Ja to vidím takto: ![]() ![]() Tip: X2 alebo 2 ![]() ![]() TIp: X2 alebo 2 ![]() ![]() Tip: 1X alebo dvojitá šanca 0-0 ![]() ![]() Tip: X alebo dvojitá šanca 0-0 ![]() ![]() Tip: X2 alebo počet golov 2.5 - ![]() ![]() Tip: 1X Re: Corgoň liga-25.5
ružomberok vyhrá na to si vsadím
![]() Re: Corgoň liga-25.5![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Re: Corgoň liga-25.5
môže byť,je to dosť ťažký zápas.ja ho zrejme vynechám,inak prečo myslíš že vyhrá??
Re: Corgoň liga-25.5
nemyslím budem im veriť, pochadzam z RK
![]() Re: Corgoň liga-25.5
aha jasné takže budeš veriť svojim,to chápem
![]() ![]() Re: Corgoň liga-25.5
Ešte nejaké názory či tipy???
Nemáte nějaké infa na tyhle zápasy??Jako Slováci by jste mněli mít k tímhle informacím lepší přístup.
Dubnica jasná 1, hraje o záchranu. Tak samo Košice 1 a Trnava 1. Ostatní nesázet, nemají o co hrát
Dubnica-B.Bystrica
B.Bystrica hrá o Europsku ligu takže isto neprehrá,Dubnica nato nemá káder a vyhrá zo Zilinou bol "menší zázrak" Dun.Streda-Slovan Slovanisti chcú aby šebo vyhral najlepšieho strelca ligy, takže minimálne X Ružomberok-Trnava Tam uvažujem nad X2,lebo Trnave chýba veľa hráčov a Ružomberok má formu. Re: Corgoň liga-25.5
Handicap 1:0 Košice-Žilina kurz 5,00 vo Victorytip
ja si ososbne skusim toto, za ten kurz sa to urcite oplati Re: Corgoň liga-25.5
až na to že Žilina nevyhraje, nemá už o co hrát a domáci hrajou o záchranu
a navyše som niekde čítal za žilinu dostanú šancu aj hráči z lavičky
Mám na tikete iba Trnavu a myslím že tá nezaváha proti Ružomberku ktorému už o nič nejde.
Matej co ted povíš? Akorát me ojebala Trnava no..
No ojebal som sa ja aj ty
![]()
a mna ojebala vyjebana Bystrica..uz to vidim- zase len jeden zapas Re: Corgoň liga-25.5
Bystrica byla celkem jasna, Dubnica do toho dala vse
zase raz pekné ojeby v našej lige,by som teda nepovedal že aj Dubnica aj Košice vyhrajú a nakoniec do uefy pojde Trnava,ale čo už Slovensko
![]()
• Stránka 1 z 1