Granada - Alcorcón
Tak si procházím nabídku na zítřek a zdá se, že jsem už podruhé našel krásný zápas za ještě krásnější kurz

Granada - Alcorcón:
Jedná se o 2. nejvyšší španělskou fotbalovou ligu. Při pohledu na tabulku zjistíme, že proti sobě nastoupí mužstva z 10. pouice v tabulce (Granada- 23 bodů /6 výher, 5 remíz, 5 proher/- skóre- 30:20) a 17. místa v tabulce (Alcorcón- 18 bodů /5 výher, 3 remízy, 9 proher/- skóre- 20:26). Nenechme se touto statistikou ale zmást. Při pohledu jak se všem mužstvům dařilo v posledních deseti zápasech se nám naskytne krásný výhled, když domácí Granada okupuje 3. příčku se 16ti body, pak je krásný výhled na tabulku a v dáli na horizontu zahlédneme tápající poslední Alcorcón se 7mi body na kontě!
Abychom se přesvědčili o tom, jak se Granadě daří před domácím publikem, sjedeme další statistiku, ze které vyčteme, že Grenada po osmy odehraných utkáních jich 5 vyhrála, 2x remizovala a pouze jeden zápas ztratila a skóre má hned po prvním Betisu nejlepší (21:6). Alcorcón odehrál venku taktéž osm zápasů a z těch vytěžil jen 2 bodíky a skóre 5:16 a kupodivu se v této tabulce za Alcorcónem již nikdo nenachází

Já jsem teda jasně pro čistou jedničku, u Chance za krásných 1,8 a u Fortuny ještě za krásnějších 1,85

Tohle by jste měli mít na tiketě, co myslíte?