Marsel Ilhan - Marinko Matoševič

<<

Masacek

Příspěvek čtv 19. kvě 2011 8:42:55

Marsel Ilhan - Marinko Matoševič

Utkání se hraje 19.5.2011 v 13:50

Obrázek Marsel Ilhan - Marinko Matoševič Obrázek

První kvalifikační kolo na French Open jsem sázel proti Matoševičovi a neúspěšně, nicméně mi to neodradí od dalšího pokusu ani náhodou. Dnes budu vkládat důvěru na Marsela Ilhana, který je na antuce sehranější a dokáže na nich podat kvalitnější výkony. První kolo s nevyzpitatelným Nilandem zvládl ve dvou setech a nastartoval tak pro něho důležitou štaci. Minulý rok se na French Open nedostal až ze třetího kvalifikačního kola, kdy nestačil až ve třech setech na Bolelliho. "antukové panice" jako je Matoševič by měl však lehce porážet.

Matoševič mě překvapil, že prošel přes první kvalifikační kolo, protože Ouanna zřejmě ještě nebyl dostatečně rozehraný po zranění. On opravdu není dobrý antukář a nemá předpoklady pro hru na něm. V roce 2009 na ní odehrál jen čtyři zápasy, minulý rok dokonce jen jeden a jeho obliba v tento povrch se ani náhodou nezměnila.

Verdikt:
Na tenistu typu Ilhan už by Matoševič herně stačit neměl a právě on by si měl další round zajistit. Matoševič není žádná extratřída normálně, natož na antuce. Kurs mě celkem překvapil, očekávál bych max. @ 1.40. Turecký tenista hraje na antuce od začátku Dubn a tak je na ní více rozehraný a určitě bude nebezpečnější.

Vzájemné zápasy:
Dosud spolu nehráli !

TOP Kursy a pohyby:
Kursy na Ilhana jdou lehce dolu, ale pořád je to více než hratelné a hodnotu v tom vidím. Nejvíce má vypsáno Pinnacle a to @ 1.51 což opravdu rád vezmu. Férový kurs max. @ 1.40 .. GL

Tip: Ilhan Marsel Obrázek

Obrázek
Nikdy se nehádej s blbcem nebo klesneš pod jeho úroveň
Obrázek Obrázek
<<

Masacek

Příspěvek čtv 19. kvě 2011 19:26:03

Re: Marsel Ilhan - Marinko Matoševič

6-2, 6-3 easy OK ;)

dneska dobrá štace
Nikdy se nehádej s blbcem nebo klesneš pod jeho úroveň
Obrázek Obrázek