ASTON VILLA : LIVERPOOL FC

17:00 - Tento souboj tradičních týmu Anglické Prepier League můžeme vidět v posledním, tedy 38.kole na stadionu Villa Park v Birminghamu. Domácí Aston Ville již o nic nejde, protože se úspěšně zachránila, ale jak nám ukázala v posledním zápase, tak má chuť do hry, protože na slavném stánku Emirates Stadium v Londýně porazila silný klub Arsenal, před který se díky tomu dostal Manchester City. Tomuto celku z Birminghamu nevadí, zda hraje doma, nebo venku, všude je totiž téměř stejně úspěšný. Tento tým dokázal v posledních 5 utkáních 2x zvítězit, 2x remizoval a pouze jednou prohrál, což naznačuje, že jeho forma je velmi dobrá a i když se již o nic nehraje, tak neztrácejí motivaci, což je od nich sympatické. Naproti tomu jejich dnešní soupeř po úplně nepovedeném začátku sezony teď opět znovu nabral na síle a dokazuje, jak je to stále silný klub, a to i po odchodu Fernanda Torrese, nahrodil ho zatím nejlepší střelec Liverpool Kuyt, který má na svém kontě zatím 13 vstřelených branek. Liverpool odehrál minulé kolo jeden z nejklíčovějších zápasů, ale bohužel neuspěl, z Tottenhamem prohrál doma 0:2 a nyní ztrácí právě na něj a také na kvalifikaci do Evropské ligy jeden jediný bod. Pokud by tento slavný klub chtěl pomýšlet na Evropskou Ligu, tak musí Aston Villu porazit a doufat, že Tottenham nevyhraje, ale to bude velmi těžké, protože Tottenham hraje doma se slabším Birminghamem. Liverpoolu se v posledních zápasech dařilo ještě o trochu více, než právě Aston Ville, z posledních 5 utkáních dokázal vyhrát 3x, jednou remizoval a poslední zápas s kouhouty prohrál. Obrana Liverpool si bude muset nejvíce hlídat Bent, který už vstřelil 9 gólů a je tak nejlepším střelcem AV.

Kapitán Liverpoolu Gerrard.
Co se týká vzájemných zápasů těchto soupeřů tak je tuto sezona na tom lépe hostující Liverpool FC, na svém stadionu dokázal Aston Villu porazit výsledkem 3:0 a je tedy vidět, i když jen z jednoho zápasu, že se jim na ně daří a já jako fanoušek Liverpoolu doufám, že jim to vydrží a zvítězí i ve Villa Parku. V tomto zápase mám přichystané 2 tipy, jednak vzhledem k motivaci výhru Liverpoolu bez remízy v pěkném kursu a také vzhledem k posledním utkáním obou celků také over 2,5g. Oba týmy dle mě vstřelí gól a já myslím a doufám, že Liverpool vyhraje 2:1. Hodně štěstí, ač už sázíte na teno zápas jaký koliv tip a jakýkoliv názor uvítám.

Až se objeví na stránkách klubu, tak ji sem doplním.

Až se objeví na stránkách klubu, tak ji sem doplním.
Tip č.1: výhra Liverpoolu bez remízy (DNB) / 1,63

Tip č.2: over 2,5g / 1,92