Liverpool - Tottenham

<<

Jay

Příspěvek pon 16. kvě 2011 17:32:34

Re: Liverpool - Tottenham

není to chůze. a tvrzení, že v chůzi není těžké se dostat do repre a objíždět svěťáky a olympiády je úsměvné. V životě jsem to nezkoušel, protože bych se bál o své klouby a záda, ale jestli to tak vidíš, tak začni závodně chodit a třeba pochopíš, že to není tak jednoduché, jako to na první pohled vypadá a ač se řekne chůze, tak je to makačka jako blázen. Téměř každý vrcholový sport je dřina a chůzi považuju za jednu z velikých dřin
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
<<

Erdovec/!LFC!

Příspěvek pon 16. kvě 2011 17:40:17

Jay píše:není to chůze. a tvrzení, že v chůzi není těžké se dostat do repre a objíždět svěťáky a olympiády je úsměvné. V životě jsem to nezkoušel, protože bych se bál o své klouby a záda, ale jestli to tak vidíš, tak začni závodně chodit a třeba pochopíš, že to není tak jednoduché, jako to na první pohled vypadá a ač se řekne chůze, tak je to makačka jako blázen. Téměř každý vrcholový sport je dřina a chůzi považuju za jednu z velikých dřin

Myslel jsem to v tom ohledu že to v republice dělá kolik ? Max. 500 lidí, né že je to lehké ;) , ale není taková konkurce jako v skoku do dálky, běhu aj.
Obrázek + Obrázek = Obrázek
<<

Jay

Příspěvek pon 16. kvě 2011 17:47:53

pokavad budeme brát už nějakou profesionálnější úroveň, tak číslo 500 bude asi hodně přemrštěné :)

ono je to možná taky tím, že to právě moc bolí a kvůli tomu to taky moc lidí nedělá, další věc je ta, že toto odvětví není moc populární, divácky atraktivní a není na tom moc fnančně dobře :)
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Předchozí

Zpět na Fotbal