Wigan - West Ham

<<

radimbr

Příspěvek sob 14. kvě 2011 19:13:24

Wigan - West Ham

Obrázek V neděli 15.05.2011 - 17:00 se střetnou Wigan s West Ham na stadionu JJB Stadium. Obrázek

Obrázek
Robert Green

Zdá se, že dny West Hamu v Anglické PL jsou již sečteny, stále však existuje teoretická naděje, že nepříznivou situaci zvrátí. Nyní každopádně musí zvítězit na půdě Wiganu. Podaří se jim to nebo ne? Na sedmnáctou pozici, která zajišťuje záchranu, ztrácejí Kladiváři dvě kola před koncem PL šest bodů. Situaci nemají ani trochu ve své moci, a tak jim s největší pravděpodobností nebudou stačit ani případná dvě vítězství. Už i fanoušci Kladivářů se smiřují s tím, že příští sezonu budou chodit pouze na druhou ligu. Kladiváří mají velice obsáhlou marodku. Zranění na hřiště nepustí Dyera, Kurucze, Nobla, Stanislase a O’Neilla. Navíc otazník visí nad starty Tomkinse, Upsona a Parkera. Wigan stejně jako West Ham potřebuje nutně body, jelikož se nachází na sestupových pozicích. Trenér Martinez bude moci využít služeb všech svých svěřenců. Drobné šrámy trápily akorát Diameho a N’Zogbiu, ale jejich starty snad nejsou v ohrožení.

Obrázek Doma

18 zápasů, 4-8-6, skóre 19:32, 20 bodů

Obrázek Venku

18 zápasů, 2-7-9, skóre 17:36, 13 bodů

Moje tipy
1)poločasová 0- u Obrázek 2.05
2) zápas bez remízy-výhra Wiganu Obrázek 1.53
GL %%-
<<

Blaine

Příspěvek sob 14. kvě 2011 19:27:31

Re: Wigan - West Ham

Oba týmy musí a tohle je pro mě tak trochu šlágr tohohle kola PL...Oba týmy tedka bojujou o holej život v první lize věřim víc Wiganu ale strašně mě mrzí,že zrovna West Ham půjde s největší pravděpodobností o ligu níž rozhodně je to tým který do první ligy patří ale tato sezona je pro ně vyloženě velká tragedie a myslim,že po zítřejším utkání už to bude na tuty jasné.Wigan vyhraje a ještě víc zdramatizuje boj o záchranu který vyvrcholí až v posledním kole ;)
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

Obrázek Obrázek

Zpět na Fotbal