SSC Neapol - Inter Milán
15.05.2011 20:45 CET - 37. kolo - Stadio San Paolo, Neapol
V tomto utkání mě velice překvapilo kvůli vypsání kursů většiny sázkových kanceláří. Například sázková kancelář Betway nám na toto utkání nabízí také velmi zajímaveé kursy, však se sami podívejte. Na domácí Neapol je vypsán kurs 4.00, na remízu pouhých 1.65 a na hosty 4.20. Popravdě řečeno nevím, co si o tom má mylset. Proto nebudu tipovat na zápas ale na počet gólů v utkání.

Do konce italské serie A zbývají už jen 2 kola. Pro domácí Neapol je cílem alespoň z jednouho utkání vytěžit velmi cenný bod, který by jim tak před dotahujícím se Udinese zajistil přímý postup do Ligy Mistrů. Mohou hrát tedy celkem v pohodě, ale proti tak silnému týmu jako je Inter Milán, který obhajuje trofej to nebudou mít vůbec jednoduché. Na Neapol se však v poslední době valí jeden problém za druhým, nejprve Neapol nezvládla jasný zápas se zachraňujícím se Lecce, když mu podlehla 2:1 a aby toho nebylo málo tak do konce sezony dostal STOP jeden z tahonů mužstva, tedy Cavani.
Inetr Milán by se ještě mohl dotáhnout na AC, ale jeho šance jsou opravdu mizivé, protože do konce Serie A zbývají pouhá 2.kola. Inter tedy může hrát v pohodě a pěkný fotbal, který by se mohl líbít hlavně fanouškům, jinak Inter má v nohou poměrně těžký pohárový zápas a proto by také mohla mít o něco větší výhodu domácí Neapol. Inter je v poslední době ve formě a tak uvidíme, jak mu sedne právě Neapol.
Poslední zápasy:
23.04.2011 Serie A 34. kolo Palermo - SSC Neapol 2:1
30.04.2011 Serie A 35. kolo SSC Neapol - Janov CFC 1:0
08.05.2011 Serie A 36. kolo US Lecce - SSC Neapol 2:1
30.04.2011 Serie A 35. kolo AC Cesena - Inter Milán 1:2
08.05.2011 Serie A 36. kolo Inter Milán - Fiorentina 3:1
11.05.2011 Coppa Italia SF 2.z Inter Milán - AS Řím 1:1
Já si myslím, že pokud zápas zkončí jakkoliv, tak by diváci mohli vidět velmi pěkné utkání s velkým počtem šancí a gólů, můj osobní tip na toto utkání byla remíza 2:2, o remíze mě nakonec přesvědčili kurzy, ale nevím, co si o tom mám myslet, jestli ej to domluvené to fakt nevim. Nakonce docela stouply i kursy na over 2.5g, možná proto, že by se mělo jednat o remízu 1:1. Já si však budu stát za svým a budu doufat, že nám utkání přinese mnoho gólů, tip je tedy over 2.5g.