Sázkovna ala Rafa

<<

Rafa

Příspěvek pon 09. kvě 2011 20:42:45

Sázkovna ala Rafa

Tak jsem se rozhodl,že si udělám takové vlákno,kam dodám odůvodnění těch zapasu proč to budu hrát(tzv. krátká analýza).

Třeba se někdo inspiruje,třeba ne,každopádně mužeme tu prodiskutovat proč to nehrát nebo zda souhlasíte :)
Barva zapasu : Zelené = Uspěšný tip,Červené = Neuspěšný,Bílé = Neodehráno
10.5.2011

Obrázek St. Etienne - Lille(-2,5 golu =1,6),podle mě zapas,který by se dal vsadit i na vítěze,ale je tu to ALE,sice St. Etienne o nic už nehraje a sezonu dohrává v klídku,ale utkání určitě nevypuistí.K tomu Lille venku neni tolik silné jako doma,takže počítam těžkou bitvu,kterou Lille zvládne vyhrát max. o gol.Domácí tým je velice dobře sladěn v defenzivní práci a nečekám zde žádnou mega přestřelku.
Obrázek Aberdeen - St. Mirren(Oba dají gol = 1,6),volim sazku oba tymy daji gol (1,65 kurz),Aberdeen už je zachráněn muže hrát v klidu,St. Mirren ma ještě potíže,pač 3 body za ním se nachází Hamilton,kvuli rivalitě techto dvou klubu a dobré komunikace Aberdeenu s Hamiltonem,věřím,že Aberdeen utkání nepustí a pujde do toho naplno.St. Mirren musí taky utočit,protože bod je málo a pokud si chce ujistit záchranu musí vyhrát.
Obrázek Malaga - Gijon(Výhra domácích = 1,8),tak tady je to jasná věc,sice Gijon se nedá podcenovat,ale Malaga ted ma solidni formu a takměř zachranu nadohled,naopak Gijon už zachráněn je a o nic nehraje.Ja věřím,že Malaga toto utkání zvládne a zajistí si setrvání v Primera Division.
Obrázek La Coruna - Athletic Bilbao(Oba dají gol = 1,72),tak tady si tipovat vitěze neodvážím,ano sice Bilbao hraje o poháry a La Coruna o záchranu,ale na stadionu Riazor to má každy soupeř těžký,ještě mi do nepohody dává to,že co jsem viděl minulé utkání Bilbaa s Levante,tak Bilbao si nechává dávat zbytečné goly a komplikuje si tak utkání.Ja zde věřím,že oba tymy se prosadí už jen z toho důvodu,že oba potřebuji body a tak se to bude hnát do ofenzivy toto utkání.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
11.5.2011

Obrázek Lokeren - St. Lutych(Výhra hostů = 1,7),V nástavbové části Belgiceké Jupiren League je Standart dosti suverénní,když ze 7 utkání získal tento klub 19 bodů z 21 možných.Lokeren naopak získal z možných 21 bodů pouhé 3.Kvalita obou klubu je dost rozlišná.Lutych ve svém kádru má 5 reprezentantů naopak Lokeren má průměrné mužstvo.Na to se hrát nedá,ale ta kvalita klubu je celkove dosti velká a já věřím,že opět utkání dopadne dle papírových předpoklad.
Obrázek Dallas - Toronto(Výhra domácích = 1,55),Dallas co každou sezonu patří k nejsilnějším domácím týmum a náročnost diváku je velká a věrnost jejich je pro tento klub velice symbolická a v MLS patřící k nejlepší v celé lize.Toronto neni špatným mužstvem,ale na hřištích soupeřu patři k tomu horšímu průměru.Ono je začátek sezony a těžko se dá odhadovat,ale ja prostě věřím,že by to vyjit mohlo.Momentálně je Dallas po 8 kolech na 10 pozici s 11 body se skore 10:10 a Toronto se nachází na 13 pozici s 10 body a skore 9:14.Ale má o zápas více než Dallas.K tomu Toronto zatim získalo na hřištích soupeřu 2 body z 9 možných.
Obrázek Sochaux - Monaco(Oba dají gol = 1,72),Sochaux prakticky o nic nehraje a tak muže pouze odevzdávat slibné výkony pro své diváky.Naopak Monaco hraje o záchranu,tento knížecí klub má na záchranu náskok pouhé 2 body a tak společně s týmy: Nancy(38),Nice(40),Caen(40),Monaco(40)Brest(42),Auxerre(42),Valenciannes(42) a Toulouse(43) bojují o záchranu,ikdyž poslední 4 jmenovnání mají celkem ''slušný'' náskok na to o jakou ligu se jedná.Já si nemyslím,že by Sochaux utkání nějak zvlášt vypustilo,ale tento tým se snaží hrát celou sezonu ofenzivně a tak dostáva i docela dost branek,Monaco se musi vrhnout do utoku a snažit se vytěžit 3 body.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
12.5.2011

Obrázek Nottingham - Swansea(Oba dají gol = 1,7),Sice Nottingham je na domácí půdě takřka neporazitelný,ale baráž je vždycky uplně jiná.Ono Swansea hraje velice slušný fotbal,takže pro Nottingham i přes svou domácí šnůru to nebude vůbec lehký zápas.Nottingham má velko usílu v utoku,když tým thnou zkušení hráči jako je Ernshaw či Kris Boyd a v obraně táhne svuj tým golman Camp a obránci Konchesky,Chambers a Gunter.Naopka defenziva Swansei je určite kvalitnější když defenzivu tahnou hráči Angel,Williams a Tate a v ofenzivní části tým táhnou Sinclair,Dyer,Craig Beattie,Dobbie a jako náhrada talentovaný Borini.Ja si zde myslim,že zapas by mohl přinést více branek,ale sázet tuto příležitost nebudu a vsadim radši dle mě jistější věc.
Obrázek Las Palmas - Cartagena(Vyhra domácích = 1,9),Las Palmas jako každou sezonu bojuje o záchranu v Segunda division a já věřím,že i letos se zachrání.Cartagena má teoretickou šanci na baráž,ale to je už tak realné,že Blšany získají titul,Cartagena si svou dobrou pozici sama pokazila posledníma vysledkama,když dokázala z posledních 15 možných bodů získat pohých 5.Las Palmas taktéž nemá zrovna vynikající formu,ale ja věřím,že na tenhle zapas přistoupí s plnou bojovnosti a motivaci diváku se jim povede zahrat.
Obrázek Obrázek Valez Sarsfield - Libertad Assuncion(Výhra domácích = 1,6),Valez se posledni dobo urozehrál k solidním vysledkum a na domácím hřišti patři každou sezonu k jednim z nejkvalitnějších klubu z celkové Jižní Ameriky.Libertad postoupil do dalšího kola přes Fluminense,když v Brazilii prohrla 3:1 ale na domácím hřišti dokázal vyhrát 3:0.Já si zde ale myslím,že tým Velze,který vede jak Argentinskou Primeru,tak i v Copa Libertadores je celkem suveréní,že zde nezklame.
14.5.2011

Obrázek Hoffenheim - Wolfsburg(Oba dají gol = 1,5).Když se podívám na postavení v tabulce,tak je jasné kdo by měl vyhrát,a tím týmem je Wolfsburg,jelikož se jedná o poslední kolo a v případě výhry by měl jasnou záchranu,ale jelikož vím,jak je liga nevyzpytatelná a kort Německá,kde se žádné utkání nepouští,protože by diváíci ten svuj tym zavraždily,tak volím jinou sázku.Ano oba tymy goly střílet umí a naopak v defenzivě nejsou vubec dobří.Wolfsburgu se v poslední době po odchode EdinaDžeka rozstřilel uplně jiný hráč než se čekalo,čekal jsem,že po Džekovi převezme střeleckou taktovku Graffite,ale nestalo se a střelecky se rozstřilel další hráč z Bosny Mandžukič.Když se podivám na vzajemné matche,tak odehrali spolu pouze dva 3:2,1:2,takže oba tymy v obou kláních vstřelil gol.Když se podívám na posledních 5 zápasu,tak Hoffenheim střelcky naprázdno vyšel pouze jedno ua to v utkání s Hamburgem a pouze dvakrát udržel čisté konto a to taktéž s Hamburgem a při domácí výhře nad Frankfurtem.Pokud se podivám na Wolfsburg,tak ten z poslednich pěti utkání vyšel střelecky naprázdno pouze s Schalke,kde prohrál 1:0 a dokázal udržet čisté konto pouze s Bremama,kde vyhral 1:0.Ja věřím,že v tomto utkání padne více branek a a v případnou výhru Wolfsburgu tak 3:1.
ObrázekOlhanense - Rio Ave( -2,5 golu = 1,6) Souboj dvou týmu,kterým již o nic nejde,Olhanense na 13. pozici již nemohou sestoupit a Rio Ave na 8. pozici už nemají šanci postoupit do EL idkyž na postupová místa ztrácí pouhe 3 body.Oba týmy preferují defenzivní hru.Když Olhanense z 29 kol hrálo 22 krát pod 3 branky.Rio Ave zas 21 krát hrálo pod 3 branky.Neočekávám zde žádnou přestřelku.Odehrali spolu 3 vzájemná utkání z toho 2 krát vyhralo Rio Ave v poměru 1:0 a 3:0 a jedno uOlhanenase 2:0.Když se podivam na posledních 6 zápasů tak Olhanense má skore 3:7 a 5 získaných bodů.Rio Ave má naopak skore 11:5(čemuž pomohal hodně výhra nad Ferreirou 6:1) a zisk 10 bodů.Ja věřím,že domácí Olhanense bude chtit hosty potrápit a napravit tak ne moc povedenou sezonu pro diváky.A hezky se s nima rozloučit.
ObrázekLask Linz - Sturm Graz( Výhra hostu = 1,45) Lask Linz je už jistě sestupujícím mužstvem a tak se snaží sezonu dohrávat als. se ctí.Naopka Štírský Hradec neboli Strum Graz má titul ve svých rukách či nohách a nesmí zaváhat,jelikož zezadu na ně utočí Salzburg a Austria Viden,kteří ztrací 1 a 2 body.Strum má kvalitní mužstvo což potvrzuje jeho umístění a nečekalo se,že takhel prožene Salzburg nebo Austrii a Rapid. Já věřím,že Strum si z Linzu odveze 3 body a udělá tak raznmý krok za titulem.Dokonce ligy zbývají 3 kola a jelikžo Strum zbytečně poslední 2 kola remizoval,tak si zmenšil už bližší oslavičku a bude musíet tak dřít do posledního kola.
Naposledy upravil Rafa dne sob 14. kvě 2011 21:44:02, celkově upraveno 12
<<

Rafa

Příspěvek úte 10. kvě 2011 13:48:22

Re: Sázkovna ala Rafa

Tiket na den 11.5.2011 dodán
<<

Erdovec/!LFC!

Příspěvek úte 10. kvě 2011 13:59:04

Zdar, sorry že ti píšu do toppicu, ale Sochaux už o nic nejde ? Pořád můžou jít do EL, vy finále Francouzského poháru jsou dva týmy které jsou v lize na Pohárových místěch, to znamená že by se pohárové místa posunuly dle mě o 2 místa níže (možná o 1místo nejsem si jist, o to 1 místo se to posune určitě, nevím jestli o 2místa), a to by znamenalo že Sochaux by už na postupovém místě do EL bylo (posun o 2 místa) a mělo by náskok na další tým 1bod, pokud by se poháry posunuly o 1 místo, ztrácelo by Sochaux už jen 3 body což je za 4 kola dohnatelná ztráta, tak nevím jestli jim o nic nejde.

Postupy z Francie do Pohárů:
1.v lize LM
2.v lize LM
3.v lizeLM
4.v lize EL
1. v poháru - EL
pohár/5 z ligy

EDIT:
Takže Coupe de la Ligue vyhrála Marseille takže určitě už jde 5. z ligy nevím jak to je se 6. z ligy :-)
Obrázek + Obrázek = Obrázek
<<

Rafa

Příspěvek úte 10. kvě 2011 14:05:35

Klidně piš nazory,proto sem to založil a řikal jsem,že kdo nesouhlasí at napíše:) Jinak k tomu Sochaux psal jsem prakticky,že jim o nic nejde,ono do pohárů sice možná půjdou,ale Monacu jde o mnohem vice a jak řikám nemyslím si,že by Sochaux nějak utkání vypustilo,a proto nevolim vítěze,ale goly ;)
<<

Feedjo96

Příspěvek úte 10. kvě 2011 22:33:28

Dobrej nápad :)
<<

PePe6

Příspěvek stř 11. kvě 2011 0:11:50

Na ten francouzký zápas se těšim asem určitě hodně zvědav _)

přece jen monaco 4 nej obrana za to Socahux forma jak hrom :-) a utok je 4 za to obrana až na 12 místě celkem realne ale aby to nebyl valce jak minule že vyklepaly venku bordo 0:4 =o
Fandím Obrázek, Obrázek

Moje prácička :) http://www.tenisak2.cz/ + black list
POuze a jedině TE-NI-S a FOTBAL
<<

Erdovec/!LFC!

Příspěvek stř 11. kvě 2011 20:16:29

Sochaux 3:0 Monacu, škoda měl jsem jen Sochaux gol takže jsem pak fandil Monaku ať vám to výjde :(
Obrázek + Obrázek = Obrázek
<<

wstandis

Příspěvek čtv 12. kvě 2011 7:06:42

Zdar Rafo, chtěl jsem se zeptat zda budeš pokračovat. Vždy si z tvých tipů něco vyberu a zatim mi to vychází . tak díky moc a budu rád.
<<

Rafa

Příspěvek čtv 12. kvě 2011 10:43:18

Cao,fajn,že se nekdo als. inspiruje....No pokud bude neco,tak se pokusím.
<<

Rafa

Příspěvek čtv 12. kvě 2011 12:18:47

Tiket na 12.5 dodán.
<<

wstandis

Příspěvek pát 13. kvě 2011 13:24:12

Tak zase jsem si vybral ten zápas co vyšel . Díky moc . Zatím jsem si vybral z každého dne jeden a ten vyšel. Škoda že ti nevychází celé tikety :-( . Ale máš dobré tipy. Ještě jednou díky.
<<

adiavy

Příspěvek pát 13. kvě 2011 14:35:44

co davas dnes?
<<

Rafa

Příspěvek sob 14. kvě 2011 10:18:14

Sorry včera jsem tu nebyl.

Tiket na 14.5.2011 dodán.
<<

Rafa

Příspěvek sob 14. kvě 2011 21:44:26

už na to radši kašlu,kdyz vidim,že vždycky je tam chyba.!
<<

wstandis

Příspěvek ned 15. kvě 2011 12:37:09

Tak to by byla velká škoda no. :-(. Že bys přestal dávat své tipy. Já je hojně využívám a možná právě díky nim jsem v plusu :D . Ale jinak dík za vše ostatní . Ikdyž vážně škoda že se tam vždy jedna chyba najde :_(
<<

KYSELA

Příspěvek ned 15. kvě 2011 14:04:57

taky neco okouknu a namlatim to do kombika max 4 utkani zatim fajn davam celej dik

Zpět na Vaše tikety