Gilles Simon - Andy Roddick

<<

Masacek

Příspěvek ned 08. kvě 2011 19:39:16

Gilles Simon - Andy Roddick

Zápas začíná 9.5.2011 v 10:00

Obrázek

Obrázek Gilles Simon - Andy Roddick Obrázek

Čas utkání upřesním až bude znám. Gilles Simon není v bůh ví jaké formě, ale pořád musí být v utkání s Roddickem favoritem. Gilles byl letos zatím na antuce nejdále ve čtvrtfinále Estorilu a Casablance. Nicméně herní projev zejména z utkání s Montanesem nebo Belluccim, které ovládl, byl velmi dobrý. Minulý týden v Madridu ve dvou setech porazil Ljubičiče a následně sebral set Andy Murraymu, ale to bylo všechno. Jsem ale toho názoru, že hráč typu Simon nebude Roddickovi na antuce vůbec sedět. Na svých stránkách prozradil, že do Říma jede s velikou chutí, tak snad to na kurtech bude znát.

Andy Roddick
šel na posledních podnicích dolu. Jak jinak si vysvětlit selhání na Indian Wells s Gasquetem nebo prohru v Miami s Cuevasem? Teď navíc přichází nejméně oblíbená fáze američana v podobě antukových turnajů. Na tomto povrchu je Roddick naprosto out. Potvrdil to minulý týden v Madridu, kde se představil na kurtech po více než měsíci a skončil hodně rychle. Hned v prvním kole ho vyřadil prakticky challengerový hráč, Cipolla. Hra Roddicka nebyla dobrá a podle mého názoru se toho za ten týden příliš nezmění.

Verdikt:
Jsem názoru, že Simon jako typ soupeře nebude Roddickovi na antuce vůbec sedět. Hrát na svém nejméně oblíbeném povrchu proti zdi typu Simon ? jsem na to zvědavý jak chce Andy Roddick zahrát. Simon bude mít navrch, Roddick nemá teď co nabídnout. Ten se bude snažit co nejdříve zahrát vítězný úder, ale obranář Simon tohle miluje a nakonec se američan zajisté vyháže.

Vzájemné zápasy:
Do utkání vstoupí s kladnou bilancí Andy Roddick, ale ze tří případů se na antuce nesetkali hráči ani jednou. Naposledy minulý rok ve Washingotnu uspěl francouzský tenista 6-3, 6-3. Něco podobného bych čekal i zítra.

Vývoj formy:

Obrázek - Gilles Simon

Obrázek - Andy Roddick

TOP Kursy a pohyby:
Je vidět, že podobný názor sdílí i sázkařské okolí a kursy na Simona letí dolů. Opravdu Roddick na antuce je více než poloviční a co jsem viděl minulý týden v utkání s Cipollou mě to jen utvrdilo. Nejvýhodonější kurs Sportingbet @ 1.57, ostatní již pomalu sjíždí pod @ 1.50

Tip: Gilles Simon @ 1.57 Obrázek

Obrázek
Gilles Simon
%%-
Nikdy se nehádej s blbcem nebo klesneš pod jeho úroveň
Obrázek Obrázek
<<

Masacek

Příspěvek ned 08. kvě 2011 20:45:51

Re: Gilles Simon - Andy Roddick

Hraje se od 12:00 :)
Nikdy se nehádej s blbcem nebo klesneš pod jeho úroveň