Slovensko - Finsko

<<

Masacek

Příspěvek sob 07. kvě 2011 11:57:05

Slovensko - Finsko

Zápas začíná 7.5.2011 v 20:15

Obrázek

Obrázek Slovensko - Finsko Obrázek

Celek Obrázek Finska včera prováhal šanci mít již před dnešním utkáním se Slovenskem klid a tím pádem jistý postup. S Německem vyhráli po nájezdech (ten rozhodující vstřelil Mikko Koivu), přestože většinu utkání prohrávali a to dokonce i o dvě branky. Dnes tedy bude hlavním cílem dotáhnout utkání minimálně do prodloužení. Dnes se do branky postaví Petri Vehanen, který včera nastoupil až do třetí třetiny a neinkasoval žádnou branku a podržel tým. Finové zatím nepůsobí na šampionátu příliš dobrý dojmem, ale to se může každým zápasem pochopitelně změnit. Do zápasu jdou každopáně jako favorité.

Pro Obrázek Slovensko již neexistuje jiná volba než získat tři body a ještě spoléhat na Rusko, že jim pomůže. Včera se srdnatě prali s Českou Republikou, ale ta především ve třetí třetině jim příliš šancí nedala. V bráně několikrát podržel Halák. Slováci jsou nabuzení, aby vrátili Suomi vrátili porážku z Vancouveru kde se tenkrát hrálo o bronzové medaile. Situace je hodně složitá a osobně si myslím, že již dnes bude tajenka rozluštěna a pro Slovensko skončí šampionát hodně rychle. Dnes bude pro ně hodně důležitá disciplína, protože to, co mají Finové jako obrovskou zbraň jsou právě přesilové hry.

Verdikt:
Suomi k jistotě postupu stačí bod a já věřím, že ikdyž se proti nim postaví domácí tým a plná hala, se jim to podaří. Oba týmy hráli včera, za Finsko nastoupí v bráně Vehanen, který je odpočatější než Halák v brance Slovenska. Pokud se domácí nevyvarují zbytečných faulů, tak jejich osud bude hodně rychle spečetěn, protože Suomi mají přesilovky hodně silné. Já říkam, že Finové zápas neprohrají.

Cesta obou mužstev šampionátem:

Slovensko:
Slovensko - Slovinsko 3-1
Slovensko - Německo 3-4
Slovensko - Rusko 3-4
Slovensko - Česká Republika 2-3

Finsko:
Finsko - Dánsko 5-1
Finsko - Lotyšsko 3-2pp
Finsko - Česká Republika 1-2
Finsko - Německo 4-3p. sn.

TOP kursy a pohyby:
Ve světě to na Finsko klesá a je vidět, že se jim věří více než domácímu výběru. Důvod je jasný a to, že Slováci mají doslova nůž na krku. Já hraju neprohru Finska, jelikož jim remíza stačí a nejlepší kurs má Betway @ 1.50

Vzájemné zápasy:
Poslední čtyři vzájemná utkání na veliké scéně ovládli pokaždé Suomi. V roce 2008 na MS v Kanadě 3-2, o rok později ve Švýcarsku 2-1 po prodloužení, na olympiádě 5-3 a minulý rok v Německu na MS 5-2. Přeruší Slovensku mizivou bilanci ?

Tip: Neprohra Finska @ 1.50 Obrázek

Obrázek
%%-
Naposledy upravil Masacek dne sob 07. kvě 2011 21:31:54, celkově upraveno 1
Nikdy se nehádej s blbcem nebo klesneš pod jeho úroveň
Obrázek Obrázek
<<

Masacek

Příspěvek sob 07. kvě 2011 12:25:05

Re: Slovensko - Finsko

Vaše názory k tomuto utkání ? :)
Obrázek Obrázek
<<

MaTeJ47

Příspěvek sob 07. kvě 2011 12:50:10

"Já hraju neprohru Slovenska, jelikož jim remíza stačí ..."Remíza Slovensku nestačí,musíme vyhrať v riadnom hracom čase.Potom zdolať Dánov a modliť sa aby Rusi zdolali Fínov.
<<

Masacek

Příspěvek sob 07. kvě 2011 21:32:51

Já jsem to blbě napsal, mělo tam být pochopitelně já hraji neprohru Finska, jelikož jim stačí remíza ... ;) i kurs a tip odpovídal a celkový text, omlouvám se za překlep... TIP OK
Obrázek Obrázek
<<

tibco16

Příspěvek ned 08. kvě 2011 12:12:12

blamaš slovenskeho hokeja konec eri medzi elitov tak to nazvem . hamba hamba od minuti jak odkrivkal vyšnovsky do kabini nebolo vidieť hrať slovensky tim . neviem fini začali korčulovať a zrazu šup 2 akcie 2 golli !! dajte mi niekto odpoveť čoje v tom abrankar halak nič som smutni že hrame doma takto dopadneme slovensky tim konec zatial neviem čo povedať

Zpět na Hokej