Madrid: Novak Djokovic - Thomaz Bellucci

<<

confused

Příspěvek sob 07. kvě 2011 11:51:30

Madrid: Novak Djokovic - Thomaz Bellucci

Mutua Madrid Open 2011

7.5. 19:00

Jelikož jsem se sem včera nedostal, tak analýzu píšu až dnes, o hvězdičky mi vůbec nejde, ale snad se alespoň někdo případně stihne inspirovat.

Obrázek Novak Djokovic - Thomaz Bellucci Obrázek

Obrázek
Thomaz Bellucci

ATP Madrid:

Podnik v Madridu nám pomalu, ale jistě spěje do semifinále ve kterém se kromě dvojice Federer - Nadal představí také světová dvojka Novak Djokovic překvapivě s Brazilcem Thomazem Belluccim.

Novak Djokovic vstoupil do sezóny více, než dobře, jelikož z letošních 34 utkání nenašel ani jednou přemožitele - dnes se mu bilanci pokusí překazit třiadvacetiletý rodák z Tietê Thomaz Bellucci. Bellucci je bez pochyby největší překvapení turnaje. V prvním kole si poměrně hladce poradil s Pablem Andujarem 6-4 6-2. V druhém kole měl poněkud větší problémy s Němcem Mayerem, který však za stavu 3-0 ve třetí sadě vzdal a Bellucci se tak mohl radovat z postupu do třetího kola, kde na něj čekala světová čtyřka Andy Murray. V tomto zápase byl Brazilec jasným outsiderem, ale přesto ukázal svoje kvality a s Britem si poradil ve dvou sadách 6-4 6-2. O tom, že se Bellucci nenechá rozhodit velkými jmény, přesvědčil ve včerejším utkání se sedmým Tomášem Berdychem, který balil kufry po porážce 7-6 6-3.

Naopak Srb na mě během turnaje nepůsobí vůbec jistým dojmem a je na něm vidět, že na antuce rozhodně nebude dominovat tak, jako na tvrdém povrchu. Hned ve druhém kole se poměrně zapotil se skvěle podávajícím Kevinem Andersonem, přičemž si nakonec v každém setu připsal po jednom brejku a zvítězil tak ve dvou sadách 6-3 6-4. Ve druhém kole si ale Djokovic spravil chuť výhrou nad Španělem Garciou Lopezem 6-1 6-2, ten však v letošní sezóně podává velmi nevyrovnané výkony. Nejtvrdší oříšek čekal Srba ve třetím kole, kde se utkal se Španělem Davidem Ferrerem. Ten mu dokonce dokázal vzít sadu, ale nakonec Novakovi podlehl. Na Davidovi se opět projevil respekt a nervozita z top hráčů.

Můj tip:

Brazilcův herní projev na tomto turnaji se mi velice líbí a na antuce se mu hraje rozhodně lépe, než jeho momentálnímu oponentovi, který měl na oranžovém povrchu problémy už doma v Bělehradu, a tak očekávám poměrně vyrovnanou hru a vsadím si zde tedy over.

Novak Djokovic - Thomaz Bellucci

- over 19.5 gamu @ 1.90 Obrázek

GL %%-
Naposledy upravil confused dne sob 07. kvě 2011 11:58:25, celkově upraveno 1
<<

Masacek

Příspěvek sob 07. kvě 2011 11:58:12

Re: Madrid: Novak Djokovic - Thomaz Bellucci

jednu analýzu už sem na ten zápa sem psal, a to under 20 games ... věřím tomu, Bellucci není záruka kvality na každý den ... každopádně GL ;)
Nikdy se nehádej s blbcem nebo klesneš pod jeho úroveň
Obrázek Obrázek
<<

confused

Příspěvek sob 07. kvě 2011 11:59:33

Masacek píše:jednu analýzu už sem na ten zápa sem psal, a to under 20 games ... věřím tomu, Bellucci není záruka kvality na každý den ... každopádně GL ;)

vím o tom a jsem jiného názoru.. gl ;)
<<

Rafa

Příspěvek sob 07. kvě 2011 17:23:32

Tady souhlasím s overem,ale já spíš hraju hcp což by over taky mělo pokrýt,nemyslím si,že Djokovic porazí rozjeteho Bellucciho k tomu antukáře tak jednoduše 6-3,6-3 :)

takže good luck
<<

confused

Příspěvek sob 07. kvě 2011 19:57:09

tip ok
<<

Masacek

Příspěvek sob 07. kvě 2011 20:14:18

gratuluju
Nikdy se nehádej s blbcem nebo klesneš pod jeho úroveň