!!!! Tenisový výběr z Madridu !!!!

<<

Masacek

Příspěvek čtv 05. kvě 2011 11:29:12

!!!! Tenisový výběr z Madridu !!!!

Rozhodl jsem se, že dnes zkusím každé utkání rozebrat a tipnout v nich vítěze. Každý zápas hraji na tiketu jako solo za pár korun, ale proč se nepodělit o své tipy. Takže u každého zápasu naleznete můj tip a menší komentář, tak snad se bude líbit. Přeji šťastný výběr. %%-

Obrázek

Obrázek Roger Federer - Xavier Malisse Obrázek
- Zápas začíná v 16:00
Aktuální Roger Federer na antuce je rozhodně k poražení. Vždyť na posledním vystoupení v Monte Carlu nestačil na Melzera a včera v prvním kole se musel rvát s domácím Lopezem ve třech tiebreacích. Zápas trval bezmála tři hodiny a Federer nakonec i s nutnou dávkou štěstí odcházel jako vítěz. Nicméně výkon znovu příliš oslnivý nebyl. Malisse navíc nabral na obrátkách v Madridu a nečekaně mu na raketě skončil Hanescu a včera Lu, který porazil Verdasca a Xavier mu nepovolil jediný break ball. Myslím si, že utkání by mohlo být trochu delší i dnes a zkusím Malisseho v náskoku pěti gemů, to by ztratit neměl.

Tip: Xavier Malisse +5.5 @ 1.88 (Bwin) Obrázek

Obrázek Novak Djokovič - Guilermo Garcia Lopez Obrázek
- Zápas začíná v 16:00
Djokovič stále letos ještě neporažen a nic se rozhodně nezmění ani po dnešním utkání s Garciou Lopezem. Djokovič naposledy triumfoval na antuce v Bělehradu bez ztráty setu a stále si udržuje ten svůj dobrý herní projev. Garcia-Lopez je domácí antukář, dokáže hrát velice kvalitně, ale na momentální Djokoviče by musel předvést i něco víc než své maximum. Pamatuji si jeho výkon z minulého týdne, kdy v Bělehradu vypadl s Dev Varmanem po trapném výkonu. Dnes se na kurtu příliš nezdrží a under 19 games je velice pravděpodobný. Djokovič sním má navíc lichotivou bilanci vzájemných zápasů poměrem 4-0! Pi dosažení devatenácti gemů přichází void.

Tip: Under 19 games @ 1.95 Obrázek

Obrázek Andy Murray - Thomaz Bellucci Obrázek
- Zápas začíná v 18:30
U Andyho Murrayho rozhodně lze spozorovat zvýšený herní progres a už to není ten marný Murray po vyhořeném finále z Australian Open, kdy prohrával zápasy s hráči jako Young nebo Bogomolov. V Monte Carlu na antuce byl v semifinále a jako jediný dokázal vzít Rafaelovi Nadalovi letos alespoň jeden set. Včera ve třech setech porazil Simona, přičemž ve třetím setu nebylo co řešit a Simon si odnesl na cestu kanára. Thomaz Bellucci mi nepřijde příliš jako záruka kvality. Jsem celkem překvapen, že se dostal až sem. Upřímně jsem očekával, že vypadne v prvním kole s Andujarem, ten byl ovšem po lehčích zdravotních problémech celkem mimo. Včera mu naopak vzdal Mayer. Nicméně tenisová kvalita je určitě na straně Murrayho a ten zápas dovede do vítězného konce. GL

Tip: Andy Murray @ 1.24 (fortuna) Obrázek

Obrázek Michael Llodra - Daniel Gimeno-Traver Obrázek
- Zápas začíná v 19:00
Včera jsem hrál sázku na Michaela Llodru proti Cipollovi, ale to byla naprosto jiná věc. Soupeř, který se specializuje především na challengery a druhé kolo na Masters pro něho zkrátka muselo být maximem. Jenže dnes je proti němu domácí tenista, kterého pozoruji od kvalifikace. S Ramirezem-Hidalgem jasně dominoval a co víc, v hlavní soutěži na něho následně nestačil Gasquet a včera dokonce ani Melzer. Daniel měl slabší rozjezd, ale postupně se dostává zpátky do rytmu a tenhle turnaj pro něho může být ideální odrazový můstek. Dnes mu věřím o něco více a zkusím ho.

Tip: Gimeno-Traver @ 1.93 (Pinnacle) Obrázek

Obrázek Robin Soderling - J.W. Tsonga Obrázek
- Zápas začíná v 19:30
Tsonga pochopitelně není žádný antukář, protože svým agresivním stylem si vydobil místo na hardech a na antuce nemá takové šance. Letos sem ho viděl v Monte Carlu s Ljubičičem, kde nebyl horší, ale byly vidět ty zvyky z hardu. Tady v Madridu je pro něho antuka trochu vhodnější. Porazil jednoznačně Almagra, což sem nepředpokládal. Proti němu dnes ale bude loňský finalista z French Open a práce ho čeká nesmírně složitá. Je pravda, že s formou Soderlinga to aktuálně není také bůh ví jaké, ale u takového hráče to nebude trvat dlouho a bude znovu hodně nahoře. Dnešní zápas vyhraje.

Tip: Robin Soderling @ 1.43 (Pinnacle) Obrázek

Obrázek David Ferrer - Sergiy Stakhovsky Obrázek
- Zápas začíná v 21:00
Poslední sázka bude na dlouhodobou antukovou kvalitu v podobě Davida Ferrera. Byl dvakrát zasebou ve finále (Monte Carlo, Barcelona) a pokaždé nestačil akorát na Rafaela Nadala, byť obě utkání velice slušná. Tady v Madridu měl slabší start s Mannarinem, od kterého dokonce dostal ve druhém setu kanára, ale v následném třetím to oplatil soupeři stejnou mincí a nadělil mu rovněž 6-0. Něco podobného dnes od Stakhovskyho určitě nečekám, protože to není žádný antukář. Od sázky mě neodradí ani to, že mu zde na raketě skončil Montanes s Isnerem. Dnes bude všude později a běhavý Ferrer si snim lehce poradí.

Tip: David Ferrer -5.5 @ 1.75 (Expekt) Obrázek

Zápasy Tomáše Berdych s Juanem Monacem naleznete obsáhle rozebrané zde : viewtopic.php?f=8&t=3104 , Zápas Rafaela Nadala s Del Potrem zase zde: viewtopic.php?f=8&t=3113

Obrázek

Hodně štěstí přeji %%- %%- %%-
Nikdy se nehádej s blbcem nebo klesneš pod jeho úroveň
Obrázek Obrázek
<<

Masacek

Příspěvek čtv 05. kvě 2011 12:06:32

Re: !!!! Tenisový výběr z Madridu !!!!

Někdo nějaké názory k tipům ? ;)
Obrázek Obrázek
<<

PePe6

Příspěvek čtv 05. kvě 2011 12:28:45

četl jsem že je hodně možne Andy Murray - Thomaz Bellucci hrat 2 ..._) ale blyžší info jsem nesehnal :-t
Fandím Obrázek, Obrázek

Moje prácička :) http://www.tenisak2.cz/ + black list
POuze a jedině TE-NI-S a FOTBAL
<<

Masacek

Příspěvek čtv 05. kvě 2011 12:49:01

Tomu nevěřím, uvidíme ... ;)
Obrázek Obrázek
<<

PePe6

Příspěvek čtv 05. kvě 2011 12:54:01

dale i hodně riskanti souboj Soderling - J.W. Tsonga Tsonga ve formě soda neodehral zase tolik zápasu na antuce možna over ;-)
Fandím Obrázek, Obrázek

<<

Masacek

Příspěvek čtv 05. kvě 2011 13:04:35

Každý z těchto zápasů hraji za menší vklad, proto sem je nacpal takhle do jedný analýzy ... co hraju za více je ten Berdych s Nadalem .... Nicméně těm tipům zde věřím. Co se týče Soderlinga, tak on se bude zvedat a Tsonga se mi nezdá v nějaký super formě... uvidíme ... GL ať dáš, co dáš ti přeji %%-
Obrázek Obrázek
<<

Mysak

Příspěvek čtv 05. kvě 2011 20:25:27

Zdravím skvělý tipy,jinak ten Murray to je normální srač,prohrát 2:0 na sety oničem hrjícím Belluccim na něho už si nedám blbec
<<

Masacek

Příspěvek čtv 05. kvě 2011 20:28:18

Mysak ahoj, díky ... ano Murray mě znovu zklamal, nestačím se divit ... ostatní zatm paráda ;)
Obrázek Obrázek
<<

Mysak

Příspěvek čtv 05. kvě 2011 21:01:36

Čau,zdravím tě v další kole nakládám proti Llodrovi a Belluccimu oba dva to jsou loseři,Murray i Gimeno-Traver měli smůlu hlavně Gimeno-Trevel mě smůlu obrovskou,jinak stejně skvělé analýzy jako Kuba8,chválím tě moc
at se ti daří,lépe než mě já má záprnou bilanci 3-8 dneska mi to podělalo hnusné Lotyšsko a mohl jsem mít 990korun,a vyšlo mi Bělorusko a Soderling Dík za tip na něho
gl.
<<

PePe6

Příspěvek čtv 05. kvě 2011 21:41:37

nooo neřikal jsem to škoda že tsonga nepotvrdil :( :D
Fandím Obrázek, Obrázek

Zpět na Tenis