Michael Llodra - Flavio Cipolla

<<

Masacek

Příspěvek úte 03. kvě 2011 20:26:31

Michael Llodra - Flavio Cipolla

Zápas začíná 4.5.2011 v 11:00

Obrázek

ObrázekMichael Llodra - Flavio Cipolla Obrázek

Ano, antuka je pochopitelně pro Obrázek Michaela Llodru to nejslabší místo, ale ani náhodou na ní není až takové "poleno". Loňská bilance 8/4 a letos 1/1, když v Madridu v prvním kole povolil pouze pět gemů Querreymu. Llodra bude mít před zítřejším zápasem výhodu, že odehrál kratší utkání a v jeho prospěch hovoří i tenisová kvalita a také servis, který má několika násobně lepší než jeho středeční soupeř. Přidáním Llodry na tiket v zápase odehrané na antuce vzrůstá riziko prohry, ale se soupeřem prakticky challengerovým a o více než 130 míst v žebříčku horším by si měl poradit.

Obrázek Flavio Cipolla
je sice antukář, ale není to nic slavného. Není zatím nic víc než challengerový player. Ano, občas se dokáže prodrat přes kvalifikaci do prvního kola a tam následně shoří, ale nic víc. No teď je to kolo již druhé, protože mu na raketě skončil v tom prvním Andy Roddick. Nutno ale uznat, že američan se vrátil na kurty po více než měsíci a na povrch, který je mu nepříjemný. Utkání navíc nemělo prakticky žádnou uroven a Cipolla jako antukář ani nijak nepřevyšoval. S dalším mužem, který se cítí v Madridu velice dobře a zvládl první kolo, má více zkušeností a kvalitu na své straně, si nemůže poradit

Verdikt:
Já mám v tomto utkání zcela jasno. Sázka na Michaela Llodru mu přijde vhodná i přesto, že se hraje na antuce. Jenže Llodra i na ní dokáže zahrát a především by hráče jako Cipolla měl porazit i na písku za hotelem. Věřím zkrátka ve větší tenisovou kvalitu. Kurs mi přijde velice hodnotný.

Vzájemné zápasy:
Michael Llodra - Flavio Cipolla 2-0
Llodra vede i dvoubodovým náskokem v bilanci H2H, když to poslední si připsal minulý rok právě na antuce. Bylo tomu tak v Římě ve dvou setech. Od té doby se nezměnilo prakticky nic.

Vývoj formy:
Obrázek - Michael Llodra

Obrázek - Flavio Cipolla

TOP Kursy a pohyby:
Nejlepší kurs na sázku Michaela Llodry drží Ladbrokes @ 1.53, kde to sázím i já. Nutno poznamenat, že u většiny SK to jde pomalu dolů a zítra se v tomto trendu bude pokračovat. Proto radím vsadit Llodru co nejdříve.

Tip: Michael Llodra@ 1.53 Obrázek

Obrázek
Michael Llodra %%-
Nikdy se nehádej s blbcem nebo klesneš pod jeho úroveň
Obrázek Obrázek
<<

PePe6

Příspěvek úte 03. kvě 2011 20:47:39

Re: Michael Llodra - Flavio Cipolla

Asi souhlas ač vyrovnaný souboj pro mne oba hráče mam rád jak lodru tak cipollu který je hl. antukař lodra je dle mého hlavně v hale a na trávě jak jsme slyšel od někoho . takže tak dotace jsou v madridu ale velke nepočitam s challnegrovimi hráči že dojodu nějak daleko , ale ! cipolla si poraidl s hodně kvalitními hráči jako Rodick nebo Olivier Rochus ač starší oba dobří ! a Lodra pouze 2 zápasy na antuce !!" cipolla 12/4 ! řesto GL _) sand dojde v poho
Fandím Obrázek, Obrázek

Moje prácička :) http://www.tenisak2.cz/ + black list
POuze a jedině TE-NI-S a FOTBAL
<<

bombik

Příspěvek úte 03. kvě 2011 20:54:03

Kdybych v totmo zápase měl na někoho dát tak to bude rozhodně ital. Jediný můj oblíbený hráč, který je z Itálie. Cipolla je sice hlavně hráč z Challengerů, ale zde dokázal vyhrát svůj 1. zápas na Masters nad Andym a myslím, že by pro něj Francouz nemusel být nepřekonatelným. Tento zápas vidím dost vyrovnaný a proto bych radši hrál větší kurz na Itala, který se pohybuje od 2,5 až ke 3.
Analýzy od 8.10 do ???:
Analýzy:
TIP OK: 1
TIP KO: 0

Obrázek Obrázek
<<

Masacek

Příspěvek úte 03. kvě 2011 20:58:06

bombik píše:Kdybych v totmo zápase měl na někoho dát tak to bude rozhodně ital. Jediný můj oblíbený hráč, který je z Itálie. Cipolla je sice hlavně hráč z Challengerů, ale zde dokázal vyhrát svůj 1. zápas na Masters nad Andym a myslím, že by pro něj Francouz nemusel být nepřekonatelným. Tento zápas vidím dost vyrovnaný a proto bych radši hrál větší kurz na Itala, který se pohybuje od 2,5 až ke 3.

Já tomu nevěřím, jsem prostě názoru, že Llodra ho porazí. Cipollu nemám rád a chodil sem proti němu v minulosti celkem hodně a aby někdo takový prošel do třetího kola masters ? to fakt ne. Dál Andy zahrál fakt hodně špatně a po měsící, navíc na antuce kde mu zatopil třeba i Massu atd. Pro mě to není něaký důležitý fakt
Obrázek Obrázek
<<

PePe6

Příspěvek úte 03. kvě 2011 21:04:46

Jasně jasně ja si myslim že by to mělo dojit jen upozorňuji :-) ja taky nevěřm že by na takové urovni mohl jit do 2 kola ;-) GL pěkná práce ... pojedu ..
Fandím Obrázek, Obrázek

<<

bombik

Příspěvek úte 03. kvě 2011 21:11:15

Masacek píše:
bombik píše:Kdybych v totmo zápase měl na někoho dát tak to bude rozhodně ital. Jediný můj oblíbený hráč, který je z Itálie. Cipolla je sice hlavně hráč z Challengerů, ale zde dokázal vyhrát svůj 1. zápas na Masters nad Andym a myslím, že by pro něj Francouz nemusel být nepřekonatelným. Tento zápas vidím dost vyrovnaný a proto bych radši hrál větší kurz na Itala, který se pohybuje od 2,5 až ke 3.

Já tomu nevěřím, jsem prostě názoru, že Llodra ho porazí. Cipollu nemám rád a chodil sem proti němu v minulosti celkem hodně a aby někdo takový prošel do třetího kola masters ? to fakt ne. Dál Andy zahrál fakt hodně špatně a po měsící, navíc na antuce kde mu zatopil třeba i Massu atd. Pro mě to není něaký důležitý fakt

Tak já neřikám, že tento zápas budu hrát, ale rád se na něj podívám a říkal jsem, že je to pro mě 50/50 a proto bych hrál radši větší kurz. Máš pravdu na Cipollu je toto už trošku vyšší úrověn a nečekal jsem, že porazí Andyho, ale je tam a myslím, že Llodra je přece jen o něčo lehčí soupež než právě Andy a možná proto také věřím tak trochu v zázrak a postup Itala dál. Každopádně GL :-bd
Analýzy od 8.10 do ???:
Analýzy:
TIP OK: 1
TIP KO: 0

Obrázek Obrázek
<<

PePe6

Příspěvek úte 03. kvě 2011 21:17:43

Tak je to hodně zajimavý zápas ale koukam jak koukam krom těchto 2 vítěztví zatim neporazil ždného " top " hráče lodra je na tom upe jinde cipolla si neporadil s takovýma trochu lepšíma hrači co hrajou ch. a sem tam masters jako Frederico Gil ,Robin Haase a myslim že lodra je o par stupinkiu výše než zbyly 2 dále je tu 3 setove bitvy 3 zápasy za sebou síly ubybaji v teple šapnělska !!!
Fandím Obrázek, Obrázek

<<

Masacek

Příspěvek úte 03. kvě 2011 22:21:09

PePe6 píše:Tak je to hodně zajimavý zápas ale koukam jak koukam krom těchto 2 vítěztví zatim neporazil ždného " top " hráče lodra je na tom upe jinde cipolla si neporadil s takovýma trochu lepšíma hrači co hrajou ch. a sem tam masters jako Frederico Gil ,Robin Haase a myslim že lodra je o par stupinkiu výše než zbyly 2 dále je tu 3 setove bitvy 3 zápasy za sebou síly ubybaji v teple šapnělska !!!

Tak tak :ymhug:
Obrázek Obrázek
<<

Masacek

Příspěvek stř 04. kvě 2011 5:44:08

Jen poupravím čas, hraje se od 13:00 :)
Obrázek Obrázek
<<

Dj.Karlos

Příspěvek stř 04. kvě 2011 7:58:58

Suhlasím, hraji také :ymhug:
<<

Masacek

Příspěvek stř 04. kvě 2011 12:54:03

Llodra první set 6-4, vypadá to dobře :ymparty:
Obrázek Obrázek
<<

Masacek

Příspěvek stř 04. kvě 2011 13:35:24

6-4, 6-2, gratuluju O:-) kvalita se ukázala, Llodra mu moc šancí nedal, Cipolla na víc nemá ..
Obrázek Obrázek
<<

PePe6

Příspěvek stř 04. kvě 2011 20:36:25

GRA. jasna věc sem rad že se povedlo :) už jen hokej norove ok tak jen švédi s US
Fandím Obrázek, Obrázek

Zpět na Tenis