Washington Capitals - Tampa Bay 2.z. 2.5.2011 od 1.00 hod

Utkání se hraje 2.5.2011 od 1.00 hod na stadionu Verizon Center
Stav série 0:1
Předchozí zápas
Washington - Tampa Bay - 30.04.2011 - 2:4 (1:1,1:2,0:1)
Střelci branek : Washington - Alexander Semin a Eric Fehr
Tampa Bay - Sean Bergenheim,Steve Downie ,Steven Stamkos a Dominic Moore
Střely na branku - 28:24
Capitals nepotvrdily v prvním zápase roli favorita této série a na svém ledě s Tampou prohráli 4:2.Další zaváhání na domácím ledě by už bylo pro Capitals znamenalo velké potíže navíc kdy další dva zápasy se hrají na ledě Tampy.Parta kolem Ovečkina má rozhodně na víc než na druhé kolo,ale dle mého názoru se tým trápí s koncovkou a už v sérii s NY Rangers dávali málo gólu a to zejména v domácích zápasech a jen díky velmi dobrému výkonu brankaře Michala Neuvirtha dotáhli sérii do vítězného konce.Tradičními tahouny týmu jsou Alex Ovechkin, Alexander Semin a už zmiňovaný Michal Neuvirth.
Lightning jsou určitě v dobrém rozpoložení a ledě Capitals to potvrdili vítězstvím .Do druhého zápasu mohou hráči nastoupit v klidu protože oni dotahovat nemusí a mohou jen získat .Další výhodou týmu je jeho efektivnost v zakončení ,málokdy svého soupeře přestřílí přesto dokáží z minima vitěžit maximum.Mají na nato ovšem velmi dobré hráče ať už to je Martin St Louis ,Vincent Lecavalier,Steven Stamkos nebo Steve Downie.V brance pak podává dobré výkony 41letý Dwayne Roloson.
Tento zápas asi přinese vyrovnaný souboj i když je stále podle SK favoritem této série Washington.Já to vidím tak 50 na 50 v týmu Capitals jsou sice hráči kteří dokáží rozhodnout utkání ať už to je Ovečkin či Semin kteří dali dohromady 7 gólu v play off a k nim se přidalo ještě dalších 6 hráčů kteří přidali dalších 8 gólu včetně prodloužení.V dresu Tampy je schopno rozhodnout zápas více hráčů prozatím 13 kteří dali celkem 22 gólu v play off. .Můj názor je že druhý zápas dojde do prodloužení.

Tak se bojuje v play off
Tipy
1.Tip - remíza tedy - 0 kurz - 3.70
2.Tip - under - kurz - 1.72
3.Tip - střelec domácích - Alex Ovechkin - kurz - 2.50
4.Tip - střelec hostů - Vincent Lecavalier - kurz - 3.30
5.Tip - přesný výsledek - 2:2 kurz - 10.00
Všechny kurzy jsou od -

Očekávám opět vaše názory i když vím že více názorů je teď na zápasy MS což je logické

Sázení ze mě udělalo žebráka takže teď jezdím v autě bez střechy piju starý vína a jím plesnivý sýr