Madrid: Fish-Isner

<<

Kuba8

Příspěvek ned 01. kvě 2011 14:18:12

Madrid: Fish-Isner

Pro svoji první květnovou tenisovou analýzu jsem si vybral souboj dvou Američanů ve Španělském Madridu kde se koná turnaj érie MASTERS.

02.05 11:00

Obrázek Mardy Fish Obrázek vs. Obrázek John Isner Obrázek

Mardy Fish je momentálně nejlepším hráčem USA tedy aspoň podle žebříčku, je 11. John Isner na tom není o mnoho hůř je na 29. pozici.

Obrázek

Fish zaznamenal posun od začátku roku v žebříčku, teď je nejlepší podle ATP ze všech Američanů. Měl v Americe dobré výsledky. Nejlepším výsledkem bylo semifinále MASTERS v Miami kde podlehl až Novaku Djokovicovi. Na antuce není Fish tak kvalitní jako na tvrdém povrchu. Minulý rok 5/3, tento rok pouze 1/1. To značí že antuka není jeho oblíbená a nehrává na ní. Obhajuje v Madridu druhé kolo. Tento rok zatím na antuce porazil antukáře Ramose Vinolase 2-0, a prohrál s Nishikorim, ale ten byl ve skvělé formě. Když vezmeme herní pohodu a formu Fishe tak je teď skvělá, poslední výsledky na tvrdém povrchu opravdu velice dobré.

John Isner ten na antuce je pro mě špatným hráčem, minulý rok 8/10 a tento zatím 2/3. Isner pro mě není prostě dobrým hráčem, jeho hru jsem viděl a je to hrozné z mého pohledu, viděl sem ho na hardu a to bylo něco šileného co Isner předváděl, nedokázal zahrát normálně přes síť pořád kazil, až mu začal pomáhat soupeř tak dal nějaký ten winner, jinak samozřejmě fantastický servis, ale to je prostě všechno. Já ty servismany nemusím, ale Raonic, Roddick ti mají aspoň mezihru, ale to co předvádí Isner podle mě je hrozné. Na antuce letos hrál s Capdevillem (141.) prohrál 2-3 na sety. Porazil 3-0 Arranguize který je až ze 4.stovky žebříčku a to vyhrál 6-3 7-5 7-6, což pro mě není moc dobrý výsledek s takovým hráčem. Porazil Zeballose (113.) a prohrál s Karlovicem. V Evropě si zajel do Srbska kde v prvním kole vypadl podle mě mimo Brazílii s hodně špatným Mellem 4-6 6-7 nastřílel sice 18 es, ale ani to mu nebylo platné. Mezihra Isnera musela být hrozná.

Fish má kvality, je příčku od nejlepší 10 hráčů světa, na antuce sice není tak dobrý jako na hardu, ale Isner pro mě opravdu prostě není tenista, přijde mi že má jen servis, a mezihru otřesnou, ten kurz je hodnotný, neberu to jako tutovku,ale Fish by měl vyhrát. Hráči se spolu utkali už dvakrát a dvakrát vyhrál Fish, a to byli oba zápasy na tvrdém povrchu, kde má Isner určitě větší sílu, Fish taky, ale ne tak podstatně jako Isner. Pro Fishe by mohla být antuka i menší výhodu, já mu věřím.

Můj tip:

Fish-Isner
1
1.58 Obrázek
1.65 Obrázek
1.57 Obrázek
Moje statistiky analýz od 1.8. 2012

OK: 3

KO: 2

Moje tenisové tipy za všechny období:

OK- 78
KO- 28
<<

Mysak

Příspěvek pon 02. kvě 2011 10:20:11

Re: Madrid: Fish-Isner

Čau,zdravím tě máš skvělý tip,muj tip 2:1 na sety,bude to těsné,hraji s tebou,nerad hraji američany,uvidíme
menší důvera moje
gl. přeji hodně štěstí
měj se
at se daří Borče
<<

hoorai

Příspěvek pon 02. kvě 2011 19:24:35

Re: Madrid: Fish-Isner

no tak tohle moc nedopadlo snad příště.. :-/

Zpět na Tenis