Strelci MS-1.5

Alexander Radulov

Rusi musia zabrať po prekvapujúcej, no zaslúženej prehre s Nemcami 0:2.Tréner Bykov určite "prečistil žalúdky" svojim a dnes proti Slovincom to bude určite omnoho lepší výkon. Rusi sami vedia,že prípadnym neúspechom proti Slovinsku by si poriadne zavarili. V tomto zápase som si vybral čerstvého víťaza KHL Alexandra Radulova.Po úspechu s Ufou bude chcieť uspieť aj na medzinárodnom fore a verím,že dnes rozvlní slovinskú sieť.
kurz

Rick Nash,Jeff Skinner

V tomto zápase je jasným favoritom Kanada,ktorá prišla na MS s mladým no dravým a perspektívnym mužstvom.Kanada vyhrala prvý zápas 4:1 nad Bieloruskom a Francúzi senzačne získali bod za prehru so Svajčiarmi 1:0pp.Myslím však že Kanada je iná káva a Francúzi budú puk loviť so siete častokrát.V tomto zápase som si vybral až 2 hráčov:kapitána Nasha a len 18-ročný talent z Caroliny Skinnera.Myslím,že Kanada by mohla vyhrať aj vyšším rozdielom a títo snajpri sa trafia do čierneho.
kurz

Michail Grabovskij

V tomto zápase sa zrejme rozhodne o tom,ktoré mužstvo pôjde do dalšej fázy turnaja z 2.miesta z D-skupiny. Ja osobne čakám veľmi vyrovnaný zápas,ktorý dospeje možno až do predlženia či nájazdov.V tomto zápase zrejme veľa golov nepadne,no myslím že najväčšia bieloruská hviezda Grabovskij gol strelí a možno to bude práve on kto rozhodne o výhre Bieloruska v tomto zápase.
kurz

Všetkým GL