Tikety od Rafáka

Každopádně bych mohl říci,že mám vždy na každy den jeden tiket,pokud se mi určité matche páčí,takže někdy nevsázím třeba 3 dny v kuse,někdy zas vsadim třeba 5 dní zasebou.
Vaše tipy
Fotbal Hokej Tenis Baseball Americký fotbal Basketbal Házená Volejbal Další sporty Užitečné odkazy Moneybookers
Klubovna
Volný pokec Představte se Vaše tikety Rady, návody Tipy TipFóra Strategie sázení Sázky na jistotu Kalkulačka Nová česká sázkovka BETANO |
|
Tikety od Rafáka
• Stránka 1 z 1
Tikety od Rafáka
Nebudu sem dávat tikety předem,jelikož když sem tiket vložím tak z 90% nevyjde
![]() Každopádně bych mohl říci,že mám vždy na každy den jeden tiket,pokud se mi určité matche páčí,takže někdy nevsázím třeba 3 dny v kuse,někdy zas vsadim třeba 5 dní zasebou. Naposledy upravil Rafa dne úte 19. dub 2011 19:34:32, celkově upraveno 1
Re: Tikety od Rafáka
Dooost slušny kurz na Nadia Lalamiho
![]() Re: Tikety od Rafáka
Jay ani bych neřekl no
![]() Vaasha , jo to jsem bral jako hrozné value na domácí tenistku takovej kurz,kdyz proti ni hraje antukově nezkušená,to se bookmakerum trochu nepovedlo a je to TA ne TEN,ale to je jedno.Diky Re: Tikety od Rafáka
Mno 90% nevyjde
![]() ![]() Re: Tikety od Rafáka
Rafa:
vždyť sázíš jeden tiket za druhým s podobnou výhrou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Re: Tikety od Rafáka
pěkně...GRT
Koukej to sem dávát dříve
Já nechci prudit ale dát sem výherní tiket není umění přiznej se k prohrám
![]() ![]() Jinak samozřejmě gratuluju Re: Tikety od Rafáka
Kapr neboj já to sám tvrdím,takže budu nahazovat i prohrané;) ale jelikož jsem to rozjel od včera a včera jsem měl pouze tenhle tiket,tak prohraný nahodit nemužu
![]() a jinak prohraných taky mám dost,kdybych neměl jsem milionář ![]() Re: Tikety od Rafáka
MKrcma23 ale tak jde to no,chtěl bych víc,ale vždycky to vycházet nemůže...bouhžel,ted se zatim daří no
![]() Jay ale prdlajs ![]() Re: Tikety od Rafáka
To je dobře... jen ať se daří ![]() ![]() ![]() ![]() Analýzy: 2 OK - 2 KO
![]() ![]() ![]() ![]() Re: Tikety od Rafáka
Už padne nejspíš a bouhžel,ale tam to bookmakeři celkem zesrali no,tak sem toho rád využil
Nejaka posrana Marocanka v zebricku 497 a ja dal na Rezai...jinak Rafo, Gratz.... a jed tak dal,alespon nekomu se dari.....
![]() ![]() ![]() ![]() Re: Tikety od Rafáka
Koge za kurz 2? Já ho měl ze včerejška za kurz 1,75...
bylo i normálně,akorát já to vsadil v poločase když byl stav 0:0 a to to v livu vyšlo na kurz 2
Pěknej kousek - gratulace
Díky pánové
Jay myslím,že by to pak nevychazelo ani tobe ani mě jak to znám
Gratz.....pekna snura,par chybicek se vloudilo,ale nic na tom nemeni,ze je to moc dobry....OK,ze ses vratil......
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Re: Tikety od Rafáka
11.5.2011
Dlouho jsem sem nedal,žadný tiket,protože v podstatě jsem si od sazeni dal 5 dni volno,ale za posledni 3dny je to bída tzn. -3250 kč(vim protože si vedu sázkařský deniček nebo-li spíše finanční ze sázení ![]() ![]() To aby se neřeklo,že patřím k těm co se jen chlubí,ale přiznám to co sem prohral,hraju ferovku.!!!! Jinak k Bet365 sme se vrátil vlastně dneska a je vidět,že se mi to vyplací,chvili tam nesázet a pak přihlásit se,naložit tiket a slíznout odměnu ![]() ![]() Dnes spokojenost ![]() Re: Tikety od Rafáka
ked som videl prvý tiket tak som myslel ze stávkuješ v eurách
![]()
• Stránka 1 z 1