Vaše tipy
Fotbal Hokej Tenis Baseball Americký fotbal Basketbal Házená Volejbal Další sporty Užitečné odkazy Moneybookers
Klubovna
Volný pokec Představte se Vaše tikety Rady, návody Tipy TipFóra Strategie sázení Sázky na jistotu Kalkulačka Nová česká sázkovka BETANO |
|
Estoril, antuka - dvouhry / Zapasy - Verdasco-Gi
• Stránka 1 z 1
Jen by mě zajimalo jak to vidi "odbornici " ja jsem dnes četl o tom zápasu hodně a hodně se přikláni ke Gilovi za 2.10 cca kurz co vi na to ? nazory
Re: Estoril, antuka - dvouhry / Zapasy - Verdasco-Gi
Gil ve forme a dom,Nando z formy celkem,ale každá serie jednou musí skončit,k tomu ej Nando komplexnější hráč,pro me NO BEt a jelikož mám celkem oba rád,tak přeju at vyhraje lepší,ale kurz na Gil pujde dolu,jelikož hodně lidi ho bude nakládat,ja budu spíš věčit Nandovi..každopádně bych spíš věřil overu 21,5 gemu nebo 22,5 gemu
hmm díky za zajimavý pstřeh právě faram nad gilem ... mnmo jak řikaš jednou konči vše ale nevim mno jeslti teĎ tak to vidim že se jen na to kouknu jak to dopadne
![]() Re: Estoril, antuka - dvouhry / Zapasy - Verdasco-Gi
tohle bych vynechal.. Gilovi se sice povedl turnaj v Monte Carlu a je v dobré formě, ale Verdasco je prostě hráč mnohem vyšších kvalit, i když je momentálně v krizi a už přes 6 týdnů čeká na výhru, určitě si bude chtít spravit chuť a do zápasu dá všechno, jelikož další prohra by nebyla to pravý ořechový pro jeho psychiku před turnaji v Madridu, v Římě a hlavně před blížícím se Roland Garros. Já se tedy o něco víc přikláním na stranu Verdasca, ale je to pro mě NB..
![]() Re: Estoril, antuka - dvouhry / Zapasy - Verdasco-Gi
Asi tomu zápasu věříš tak bys ho měl dát a ne poslouchat ostatní. I já radši hraji v tenise vyšší kurzy, ale 70% lidí ti tu řekne každej kurz nad 1.6 NB. Nevím jak vy, ale já tenis sázím podle formy atp. a ne podle něčeho co hráč dosáhl před nějakou dobou. Verdasco je z formy od turnaje v San Jose což už jsou takřa 3 měsíce a nevím proč by mu to najednou mělo jít proti rozjetému Gilovi, který hraje doma a dá se říct krom zaváhání s Minářem hraje od Monte Carla parádně. Říkat tomuhle zápasu NB je podle mě nesmysl protože každej kdo nehraje kurzy 1.2 a nebojí se zariskovat by tenhle zápas měl mít na tiketu protože je to vzhledem k momentální kvalitě hráčů velice krásný kurz a řeči jako každá serie musí skočit jsou podle v sázení úplně zbytečné jelikož by si to mohl řikat každý u každého zápasu.
Analýzy od 8.10 do ???:
Analýzy: TIP OK: 1 TIP KO: 0 ![]() ![]() Re: Estoril, antuka - dvouhry / Zapasy - Verdasco-Gi
Vtipe.!!!Každy ti to řekne a ty se asi prober z višně.! Nikdo tu netvrdí,že Gil neni ve forme a nemá šanci,ale tjestli jen koukáš na statistiky,tak musíš být hezky v minusu,protože tady zatracuješ Verdasca a pokud nevíš,tak je to typickej ANTUKÁŘ.Sice se mu nedaří,ale asi neznáš to pravidlo,že kářdá serie jednou končí a Nando ji prostě jednou protrhne a ještě ber v potaz,že Gil byl nedavno fyzicky idisponovanej,takže to taky trošku muže nahrávat v prospěch Nanda.Já řikám,že to je NB z toho duvodu jako u Davydenka,který nedopkázal vyhrat asi 10 zapasu v řadě a pak porazil Dolgopolova,to samé se muže stát i tady.takže si jed podle statistik a nebo začni taky k těm statistikam trochu používat mozek a informace o hráčích jak na tom jsou.! ![]() Re: Estoril, antuka - dvouhry / Zapasy - Verdasco-Gi
jo, a protože je to taková tutovka, tak je na Gila kurs přes 2 ![]() Re: Estoril, antuka - dvouhry / Zapasy - Verdasco-Gi
To co tady psal pan Bombik mi přijde takové povyšování,já sázím velké kurzaky,vy ne,proto ja jsem král.! tyhle lidi miluju
Jo? Jen proto, že si radši ''zariskuju'' na větší kurz než pak nadávat na kurz 1.2 spíš ty tvoje řeci o penězích mi přišlo jako povyšování.
![]() Analýzy od 8.10 do ???:
Analýzy: TIP OK: 1 TIP KO: 0 ![]() ![]() Re: Estoril, antuka - dvouhry / Zapasy - Verdasco-Gi
VERDASCOOOOOOOOOOOOO!!!! Gil bez šance, podle předpokladů
![]() Moje statistiky analýz od 1.8. 2012
OK: 3 KO: 2 Moje tenisové tipy za všechny období: OK- 78 KO- 28 Re: Estoril, antuka - dvouhry / Zapasy - Verdasco-Gi
ty si Gila neměl na tiketu ? ![]() Re: Estoril, antuka - dvouhry / Zapasy - Verdasco-Gi
Nevim zda byl Gil bez šance, ale byl to můj názor
![]() ![]() Analýzy od 8.10 do ???:
my tu melem píčoviny ![]()
• Stránka 1 z 1