Estoril: Raonic-Sousa
28.04 12:00

Milos Raonic objev roku je na parádním 27. místě světa jeho soupeř z Portugalska Joao Sousa je na tom o dost hůř když se nachází až na 254. pozici.

Milos Raonic jak už jsem popisoval v předchozí analýze, je tento rok skvělý, hlavně na tvrdém povrchu, ale svoji kvalitu ukazuje už i na antuce. V Monte Carlu výhry s Llodrou, Gulbisem, a neostudný výkon proti Ferrerovi nečekalo zas tolik lidí. V Barceloně porazil Štěpánka, Greula, ale ve třech setech podlehl Dodigovi který hrál skvěle. V utkání v Portugalsku měl v prvním kole Igora Andreeva mazácky si s ním poradil 6-4 6-4, nenechal se ani jednou brejknout, vše odvrátil při odvracení ukázal svoji sílu na servise. Sympatický výkon.
Jeho soupeř Sousa z Portugalska hraje jako domácí hráč na turnaji je až ve třetí světové stovce. Ten objíždí po většinou jen challengery a futures. V Římě na challengeru padl hned ve druhém kole kvaldy. Na domácím turnaji porazil hodně šťastně Eliase který je jěště pod ním v žebříčku 7-6 3-6 a ve třetím setu mu Elias skrečoval, tudíž tuhle výhru nijak nepřeceňovat.
Ted domácího Portugalce čeká naprosto jiný level světová 28. servisman, ale už i dobrý hráč v mezihře Milos Raonic, ten by neměl mít s tímto soupeřem žádný problém proto volím sázku výhry ve dvou setech.
Můj tip:
Raonic-Sousa
2:0
1.35

OK: 3
KO: 2
Moje tenisové tipy za všechny období:
OK- 78
KO- 28