Estoril: Raonic-Andreev

<<

Kuba8

Příspěvek pon 25. dub 2011 10:58:43

Estoril: Raonic-Andreev

V Portugalsku na sebe narazí Milos Raonic jakožto vycházející hvězda tenisu, proti Rusovi Igoru Andreevovi který za poslední dobu upadá.

26.04 11:00

Obrázek Milos Raonic Obrázek vs. Obrázek Igor Andreev Obrázek

Mladý Kanaďan a objev roku Milos Raonic zaujímá na jeho věk fantastickou pozici s číslem 28, jeho o 7 let starší soupeř uzavírá první stovku, je na přesně 100. místě ATP WORLD TOUR.

Obrázek

Kanaďan Raonic má svoji sílu především na tvrdém povrchu, kde může naplno využít svůj jeden z nejlepších servisů na okruhu. Na tvrdém povrchu měl fantastické výsledky a připsal si i titul. Na antuce se očekávalo, že nebude nic extra a bude se trápit, opak je pravdou, to co předvádí na trápení nevypadá, samozřejmě nehraje na antuce tak dobře jako na tvrdém, ale není to nic strašného. Má za sebou dva turnaje. V Monte Carlu porazil Llodru a Gulbise především s Gulbisem to byla výhra hodně nečekaná. Pak podlehl tento rok na antuce famóznímu Davidu Ferrerovi. V Barceloně kde sám trénuje porazil v prvním kole Radka Štěpánka 6-4 6-2, za celý zápas neuhrál Štěpánek ani v jednom gamu na returnu více jak dva míčky. Což je skvělá bilance na servise pro Milose. Ve druhém kole v naročném utkání porazil Greula. Ve třetím kole už ztroskotal na skvěle hrajícím Dodigovi.

Jeho soupeř Igor Andreev z Ruska nemá dobrou formu. Tento rok 10/11, na antuce 2/4. Na antuce má prohry s Giraldem, Schwankem a Leonardem Mayerem, zejména ti poslední dva nejsou nijaké hvězdy a řekl bych že Raonic je kvalitnější. Naposledy se Andreev ukázal v Houstonu kde porazil špatného Russella a ve druhém kole prohrál s Nishikorim. Andreevova kvalita za poslední dny a měsíce opravdu velice upadá.

Raonic stoupá žebříčkem a stoupá, v tomhle utkání by měl zvítězit, Andreev určitě je soupeřem k poražení a věřím, že bojovník Raonic bude držet servis a občas Rusův prolomí. Všude ve světě je Raonic favorit kurzy okolo 1,65, fortuna vypsala kurz 1.8 což mě klidným nenechá a musím si to zahrát, tomuhle opravdu věřím no a za ten kurz :-bd

Můj tip:

Raonic-Andreev
1
1.8 Obrázek
Moje statistiky analýz od 1.8. 2012

OK: 3

KO: 2

Moje tenisové tipy za všechny období:

OK- 78
KO- 28
<<

Kuba8

Příspěvek pon 25. dub 2011 12:26:17

Re: Estoril: Raonic-Andreev

čas ještě upřesním *-:)

OK- 78
KO- 28
<<

Mysak

Příspěvek pon 25. dub 2011 13:34:26

Čau,zdravím tě perfektní tip,podle mě 2:1 na sety vyhraje
gl.hodně štěstí hraji s tebou
;)
<<

PePe6

Příspěvek pon 25. dub 2011 15:13:49

Zřejmě vyhraje ale přal bych si aby prohral Raonic nevim prostě ho nemuism prootže všichni o něm mluvíte jak nevim o čem ale když se dívam na jeho letošní zápasy tak to 28 místo nema právem vždyť on krom 2 turnaju letos nehral žádny jiný prestižní turnaj a vyhral proti hráčum co nema cenu ani zmiňovat Andreev má na to aby ho potrápil a možna i porazil vždyť se mu to koncem min roku podařilo !! a to na tvrdém povrchu !!!
Fandím Obrázek, Obrázek

Moje prácička :) http://www.tenisak2.cz/ + black list
POuze a jedině TE-NI-S a FOTBAL
<<

Mysak

Příspěvek pon 25. dub 2011 15:21:33

Tak prohraje,když si to myslíš,laskavě tady přestan znevažovat jeho tipy(Kuby8),radši tu nic nepiš,nemyslím to zle,jinak Andreeva nesnáším je to nejvíc nevyrovnáný hráč na okruhu,zklamal mě nejméně 20krát
X(
<<

kuba

Příspěvek pon 25. dub 2011 15:53:43

taktéž vidím výhru Raonice jako dobrou volbu :-bd

Mysak: nevím jestli si tu chceš udělat kamaráda, nebo vážně netuším, ale nikdo tady tuto analýzu neznevážil ani jediným slovem. Kdyby jsi byl v obraze, tak by jsi věděl, že nejeden člověk tady bere Raonice jako absolutní star, nejvíce asi confused a toto jméno je tady jedním z nejvíce diskutovaných témat a hodně se tady chválí, proto taky ta věta: "prostě ho nemuism prootže všichni o něm mluvíte jak nevim o čem". Takže si to "laskavě" příště můžeš nechat a když už ho chceš používat, tak jen v tom případě, kdy víš o co jde :-h
<<

PePe6

Příspěvek pon 25. dub 2011 15:55:23

Co to tu meleš ??? kdo tu co znevažuje pouze říkam ( píšu ) svů názor který mohu !!! a to že nesnašiš někoho kdo ti projel tiket je tvoje chyba že davaš na někoho takového !!! takže trochu poamlu stim chovánim tady jo .. všichni ( teda myslim aspoň většina ) je tu normalnich lidi co tu diskutuje ;-)
Fandím Obrázek, Obrázek

<<

PePe6

Příspěvek pon 25. dub 2011 15:56:42

kuba píše:taktéž vidím výhru Raonice jako dobrou volbu :-bd

Mysak: nevím jestli si tu chceš udělat kamaráda, nebo vážně netuším, ale nikdo tady tuto analýzu neznevážil ani jediným slovem. Kdyby jsi byl v obraze, tak by jsi věděl, že nejeden člověk tady bere Raonice jako absolutní star, nejvíce asi confused a toto jméno je tady jedním z nejvíce diskutovaných témat a hodně se tady chválí, proto taky ta věta: "prostě ho nemuism prootže všichni o něm mluvíte jak nevim o čem". Takže si to "laskavě" příště můžeš nechat a když už ho chceš používat, tak jen v tom případě, kdy víš o co jde :-h

Diky přesně tak ;-) .. jinak vim co to dá práci napsat takovou analyzu a nikoho nechci nějak poškodit ;-) samozřejmě ať ti to vyjde GL . ( kuba 8 a spol kdo ma na Milose )
Fandím Obrázek, Obrázek

<<

Mysak

Příspěvek pon 25. dub 2011 16:03:24

Dobre už tu nic nepišu jste spokojení,Kuba8 už tě nechválím a nikoho tady,pořád je zle když chválím i nadávám
<<

PePe6

Příspěvek pon 25. dub 2011 16:16:27

Mysak píše:Dobre už tu nic nepišu jste spokojení,Kuba8 už tě nechválím a nikoho tady,pořád je zle když chválím i nadávám

Ale to nikdo neříka vždyť je chval si to zaslouši ale s kritikou musiš opatrně a ne ihned vystartovat jak ratlik co týden nejedl :D:D:
Fandím Obrázek, Obrázek

<<

Mysak

Příspěvek pon 25. dub 2011 16:33:47

Kuba8 chválím tě nejenom za tipy,ale hlavně za skvělé analýzy,které máš nejlepší
měj se at se daří
gl.
;)
<<

Kuba8

Příspěvek pon 25. dub 2011 18:36:37

Tolik chvály to není potřeba, jsem rád že se ti to líbí a snad jsem si teda fakt někdy pomohl jak říkáš, ať se ti taky daří, a necitím že by někdo znehodnocoval analýzu, to byli jen názory, a mezi náma borci taky Raonice nemám rád.

OK- 78
KO- 28
<<

Mysak

Příspěvek pon 25. dub 2011 18:46:44

Neříkám,že ho mám rád,ale Andreeva 2:1 na sety dá,protože Andreev je bez formy a hlavně hrozně nevyrovnaný no uvidíme,snad to vyjde,já třeba mám rád a libí se mi hra Davida Ferrera,Nicolase Almagra,Dolgopolova a Chely na tyhle hráče rád sázím a nerad dávám na vyloženě servismany,ale ho si zahraju,dneska mi chybí ještě Tipsarevič a vyhraju ze 100korun 1664korun,drž mi palce,at to dojde
Dík
gl.hodně štěstí
;)
<<

confused

Příspěvek pon 25. dub 2011 18:47:03

zrovna sem to chtěl psát, ale gl..
<<

confused

Příspěvek pon 25. dub 2011 19:18:29

jinak pod to, co tu o mě padlo ve spojitosti s Milosem se můžu jen podepsat :) Milose sleduju od kvaldy na AO, když otočil zápas se slovákem Martinem a následně dokázal porazit ty rapidně lepší hráče, než byl on sám (llodra, youzhny..).. a pak přišli ty US turnaje v San Jose a Memphisu, kde zaválel, ale i tak spousta lidí říkala, že je to hráč, který má akorát servis.. ale opravdu by hráč, kterej má jen servis porazil dvakrát Verdasca a hrál vyrovnaný finále s bývalou no.1 Roddickem?.. ok, tohle možná někoho nepřesvědčilo, a tak to Milos musel dokázat až teď v antukové sezóně, že ho nedrží jenom podání.. jména jako Llodra, Gulbis (kterej vyměnil trenéra a den před zápasem s milosem naložil dolgopolovi), Štěpánek nebo Greul.. tihle hráči možná nepatří mezi top, ale kvality mají určitě velký a Milos s nima odehrál v podstatě první zápasy na antuce ve své profi kariéře a jak to dopadlo?.. servis má bezpochyby kvalitní, ale od ledna sem viděl každej jeho zápas (pokud byla možnost) a je na něm vidět zápas od zápasu zlepšení, a to hlavně ve forehandu a ve hře na síti, ten kluk na sobě hodně dře a chce sbírat body i na antuce, to dokazuje i fakt, že po těch US turnajích se přestěhoval do Valencie, kde trénuje s Almagrem a dalšíma hráčema i jeho trenér Galo Blanco je bývalej antukář a Milos se od něj může ještě hodně naučit .. někdo ho možná nemá rád, protože porazil vašeho oblíbence a můžete nadávat, že neumí nic, než podávat, ale pravda je jiná a myslím, že o tom klukovi ještě hodně uslyšime.. ostatně je mu 20 let, klidně může dalších 10 let hrát :)
<<

Mysak

Příspěvek pon 25. dub 2011 19:22:48

Máš pravdu ve všem souhlasím confused
at se ti daří
gl.
;)
<<

Angelo

Příspěvek pon 25. dub 2011 19:42:38

Čo myslíte o zápase tiež v Estorilu, Berlocq C. - Gimeno-Traver D.
Traverovi sa moc nedarí v poslednej dobe a vzájomná bilincia je 2:O pre Berlocqa /:)
Obrázek
<<

Mysak

Příspěvek pon 25. dub 2011 19:50:15

Myslím,že vyhraje Berlocq vyhraje 2:1 na sety,ale bude to mít extrémně těžké,protože Gimeno-Traver je bojovník,ale zase dělám hodně chyb v poslední době,a Berlocq je někdy bývá labilní,uvidíš dej si ten zápas,ale menší důvěra
gl.přeji hodně štěstí
;)
<<

Angelo

Příspěvek pon 25. dub 2011 19:56:41

Skúsim ho aj s Raonicom %%- :)
Obrázek
<<

bananajoe

Příspěvek úte 26. dub 2011 3:36:52

Raonic posledný zápas na tikete, tak dúfam že vyhrá! :)
MIGHTY REDS
Obrázek Obrázek
<<

hranol

Příspěvek úte 26. dub 2011 5:13:02

Berloq je naladovy hrac...loni me dvakrat vysplouchl,kde byl favoritem...presne,jak tady pise kolega,je to nevyzpytatelny hrac...jednou hraje fantasii a podruhe okresni prebor s lopatou na uhli....v tech Chalengerech je toho ale hodne.....Raonic je dobrej kun..je mu 20 jaru....je to kun Confu....ale da se rici i muj..... v Estorilu by mel Andreeva zariznout,pokud by prohral,tak to by jedine musel utkani totalne vypustit.....tot muj nazor....

Jinak GL.. %%- %%- %%-
Obrázek
Obrázek
Obrázek
<<

Mysak

Příspěvek úte 26. dub 2011 19:17:38

Čaute všichni,zdravím vás prosím vás,mám takovou prosbu,nevíte náhodou,když mi vyšel Raonič,mimochdem Tip skvělý Ok
6:4,6:4 a jěště Starace mi vyšel a Andujar mi to skrečoval,a Falla vyhrál díky skreči,jestli mi vrátí vklad,prosím někoho zkušeného o radu-borci,Kuba8 Dík za Tip na Raoniče
Děkuji
všem přeji štěstí
;)
<<

kuba

Příspěvek úte 26. dub 2011 19:34:06

Mysak:

každá SK má odlišné podmínky, když se podíváš do FAQu tak zjistíš, jaké podmínky má při skrečích právě ta tvá SK u které jsi sázel. A koneckonců to zjistíš, když si vyhodnotíš na webu tiket ne? :)
<<

Mysak

Příspěvek úte 26. dub 2011 19:42:02

Dík máš pravdu
měj se at se daří
gl.
;)
<<

confused

Příspěvek úte 26. dub 2011 19:44:12

:ymapplause: Milos opět nezklamal, supr tip..
<<

fekerete

Příspěvek čtv 28. dub 2011 17:48:56

Opět Kuba nezklamal :) :D
Fotbal:Obrázek Obrázek Obrázek
Hokej: Obrázek Obrázek

Zpět na Tenis