Vaše tipy
Fotbal Hokej Tenis Baseball Americký fotbal Basketbal Házená Volejbal Další sporty Užitečné odkazy Moneybookers
Klubovna
Volný pokec Představte se Vaše tikety Rady, návody Tipy TipFóra Strategie sázení Sázky na jistotu Kalkulačka Nová česká sázkovka BETANO |
|
NHL postupy-Blaine
• Stránka 1 z 1
Re: NHL postupy-Blaine
Buffalu věřím... a doufám, že to potvrdí už v dnešním nočním zápase
![]() ![]() Analýzy: 2 OK - 2 KO
![]() ![]() ![]() ![]() Re: NHL postupy-Blaine
Dík ![]() Re: NHL postupy-Blaine
Tak Sabres mě nezklamali sice jen 0:1 ale to se počítá takže kromě Bostonu všichni moji koně vykročili do play-off tou správnou nohou
![]() Re: NHL postupy-Blaine
Podal jsem stejný tiket jako ty
![]() ![]() ![]() ![]() Analýzy: 2 OK - 2 KO
Phila postoupí toho se nebojim...škoda no:) každopádně gl
Re: NHL postupy-Blaine
Sem rád,že taky někdo věří téhle mojí sázence ja se nejvíc bojim toho Bostonu u Sabres to bude možná napínavý ale šavle to nakonec dají Montreal-Boston podle mě půjde až na 7 zápasů...zbytek je slibnej akorát tedka možná ten NAshville se zkomplikuje trochu jinak moji koně Canucks to drtí ![]() Re: NHL postupy-Blaine
Já fandím Detroitu... to je má srdeční záležitost
No jo tak Red Wings ty sou nadupaný u nich je to tradice už léta navíc Pavel Datsyuk to je pan hokejista... Re: NHL postupy-Blaine
Já bych řekl, že ti to zkazí Nashville, protože Kačeří hrajou parádně a Sellanne řádí....takže si myslim a zároveň i přeju postup Ducks
Možná mě budete považovat za blázna, ale já moc nevěřim Tučňákům..
Každopádně přeju ti GL a ať moje prognóza nevyjde (ať je na to kafčo ![]() ![]() ![]() Re: NHL postupy-Blaine
Jasný sem rád,že si tu každý najde něco a diskutuje se o to mi šlo ono nejde jenom o to vsadit tiket ale já hodně dám na názor jiných tipérů a těch je tu kvalitních dost pak se na tom dají stavět další tikety
Souhlasím s tím, že Tučňáci budou mít problém!! Viz dnešní zápas!! No uvidíme
![]() Analýzy: 2 OK - 2 KO
Tak do problému se dostali i Medvědi... no snad ještě zaberou
Tak Vancouver nám trochu zvadnul a naopak Chicago se hodně zvedlo tip mi nevyšel ale snad aspon Canucks vyválčí postup jestli v dalším zápase neukončí serii tak si myslim,že už je Blackhawks v posledním duelu smetou.
Re: NHL postupy-BlaineRe: NHL postupy-Blaine
Paráda tak San Jose si taky můžu škrtnout
![]() ![]()
• Stránka 1 z 1