Podte složíme tiket na zítra

Já tipuji Česko -Finsko padne 0-5g za 1,57

Kdo dál?
Vaše tipy
Fotbal Hokej Tenis Baseball Americký fotbal Basketbal Házená Volejbal Další sporty Užitečné odkazy Moneybookers
Klubovna
Volný pokec Představte se Vaše tikety Rady, návody Tipy TipFóra Strategie sázení Sázky na jistotu Kalkulačka Nová česká sázkovka BETANO |
|
• Stránka 1 z 1
Tak mě napadlo spojit se s váma podte každej hodte jeden tip na zejtra kterýmu věříte nejvíc ale jak říkám tutovice makovice
![]() Já tipuji Česko -Finsko padne 0-5g za 1,57 ![]() Kdo dál? Re: Podte složíme tiket na zítraNaposledy upravil Jay dne stř 20. dub 2011 19:55:15, celkově upraveno 1
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Re: Podte složíme tiket na zítra
já budu dávat Ipswich-Norwich oba gol kurz 1,69
Re: Podte složíme tiket na zítra
Já zítra nejvíce věřím ve vítězství St. Lutych.... hraje doma s Lokerenem.. kurz na Lutych je: 1,36
Analýzy: 2 OK - 2 KO
![]() ![]() ![]() ![]() Re: Podte složíme tiket na zítra
na ten jsem taky koukal no. Lutych má velkou formu a Lokeren dalo by se říci pravý opak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Re: Podte složíme tiket na zítra
No pěkně tak ve finále to sečtem a uvidíme výslednej kurz
![]() Re: Podte složíme tiket na zítra
tak s temahle kurzama se složi dobrá plachta
Naprosto s tebou souhlasím ![]() Analýzy: 2 OK - 2 KO
Hercog - Oudin = 2:0 na sety(WTA FES) 2,1 u bet365
Tak s tímto tvým kurzem to bude jízda ![]() Analýzy: 2 OK - 2 KO
věřím tomu hodně no.Polona se sice natrápila se Scheepers,ale ta hral az prilis dobre v obraně,Oudinová přes Pous Tio mela štěstí,že se Španělka vyhazovala neskutečně moc a využila toho,ale ten jeji slabej servis tady na Polonu stačit nebude.Doufám Re: Podte složíme tiket na zítra
No já tenisu nehovým takže nezbejvá než ti věřit
tak pro méně odvážlive výhru Hercogove za 1,44 ![]() ![]() Re: Podte složíme tiket na zítra
Aue-Chotěbuz 10 kurs 1,28
![]() ![]() Re: Podte složíme tiket na zítra
Já dneska dávám na Standart lutych kurz 1.40, neprohru Odense kurz 1.25, Caroline Wozniacká kurz 1.38 a Agnieszka Radwaňská kurz 1.17. Co na to říkáte?
No tak zatím to vypadá takhle
idem svami bude sranda
Lutych-Lokeren...over...1,70
Lyngby-FC Kodan...over...1,70 Bronshoj-Hvidovre...1...1,70 Re: Podte složíme tiket na zítra
Hokej MS divize 1.
Polsko - Kazachstán 2 (kurz 1.35) Hokej MS do 18 let Česko - Slovensko 1 (kurz 1.5) ![]() Re: Podte složíme tiket na zítra
Taky jsem to už nějak poskládal.. Za chvilku tam dojdu a uvidí se.. Všem přeju GL
Ještě připomenu pravidla :Ten kdo netrefí svůj tip platí každému z tipérů po 100 Kč já to sem zapúomněl napsat
![]() ![]() Re: Podte složíme tiket na zítra
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Re: Podte složíme tiket na zítra
Omlouvám se, bral jsem to jako tutovku.
To je cv poho moznna nas bude víc je to prdca
jojo, mně to ti Slováci taky zatím docela mrdají. No je před námi ještě jedna třetina, tak uvidíme
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Re: Podte složíme tiket na zítra
Pohoda
![]() ![]() Analýzy: 2 OK - 2 KO
Hm kurz 1,20 a tuty zebraci chtej hrat o titul letos ?
Som ich mal na mojom Tyzdnovom tikete. Necakal som ze sa mi zrovna toto ako jedine posere
![]() Btw. Aue prehrava v 85 minute 0:1 .. z toho tiketu nakoniec nevyjde nic ![]() ![]() ![]()
• Stránka 1 z 1