Burghausen - Braunschweig

- Předem bych chtěl upozornit na to, že tuto analýzu jsem si vybral proto, protože ji velmi důvěřuji a hlavně díky dle mě nadhodnocenému kurs, který již spadl s 2,40 na 2,20 a očekávám, že bude ještě klesat. - V tomto zápase 3.Německé ligy se utkají dva úplně odlišné celky, domácí Burghausen je v tabulce na 18.místě a bojuje o záchranu, hosté jsou naopak první s luxusním náskokem na 3.tým a výbornou bilancí. - Z toho vyplývá, že oba celky budou mít podstatnou motivaci, jak k udržení tak i k postupu. - Burghausenu se nedaří ani na domácím hřišti, když z 16 odehraných utkání získali pouho pouhých 20 bodů a to konkrétně za 6 výher, 2 remízy a 8 porážek. Braunschweigu se naopak daří jak doma, tak především i na hřištích soupěřů, kde z 17 utkání získal pěkných 34 bodů za 10 výher, 4 remízy a 3 prohry. - Výsledky Burghausenu by se měly zlepšovat, pokud se chtějí zachránit, ale je tomu právě naopak, jsou bez formy, z posledních 5 zápasů 4x prohrály a pouze jednou vyhrály a to s předposlednímy Brémamy. To Braunschweig je na tom s formou poměrně slušně, z posledních 5 zápasů 4x vyhrál a jednou prohrál. -
- Vím, že je moje analýza poměrně stručná, ale koukněte na čas, už chci jít spát, ale prostě za ten kurs jsem ji sem musel ještě dát, takže hodně štěstí -
- MOJE TIPY -
- tip č.1 = výhra hostů @ 2,20

- tip č.2 = sázka bez remízy 2 @ 1,70 Niké (nejlepší kurs) 1,57 u