Nice-Lille

<<

radimbr

Příspěvek pon 18. dub 2011 15:22:01

Nice-Lille

Předem bych chtěl upozornit, že je to moje první analýza, kterou dělám tak bych byl rád kdybyste mě mohli upozornit na chyby, které jsem v analýze udělal popř. co mi chybí.

Zápas se odehraje 19.4.2011 ve 20:30 na stadionu Stade Municipal du Ray(stadion Nice) Obrázek vs. Obrázek

Jde o semifinále tohoto francouzského poháru a výhra by oba dva tyto týmy posunovala do finále. Druhé semifinále sehrájí 20.4. Angers-PSG.

Ve čtvrtfinále narazilo Lille na Lorient a po základní hrací době i po prodloužení museli rozhodovat až pokutové kopy, když Lille zvítězilo tedy 1:0 po penaltách. Nice ve čtvrtfinále zavítalo na hřiště Reims a museli také rozhodovat pokutové kopy, zápas skončil 2:3 po penaltách.

Předešlé 3 zápasy v poháru:
Lille:
-Lille - Nantes 2:1pp
-Lille - Wasquehal 1:0
-Forbach - Lille 1:3

Nice:
-Jeanne D'Arc - Nice 0:1
-Nice - Lyon 1:0pp
-Creteil - Nice 1:2pp

Minulé zápasy tedy ukazují, že by zápas mohl dojít do prodloužení nebo dokonce k penaltám. Lille z posledních 4 zápasů v poháru 2krát remíza a Nice dokonce 3krát ze čtyř posledních zápasů.

V lize je Lille na 1 místě(59 bodů) a Nice na místě 12(39 bodů).
Lille poslední 5 zápasů-3 výhry 1 remíza a 1 prohra. Nice 2 výhry a 3 remízy.

Nice je tedy hodně remízový tým, hraje doma. Na staně Lille je zase větší kvalita. Proto tady přikládám svoje tipy: 1)zápas bez remízy-výhra Lille nebo neprohra Lille kurz u Obrázek 1.48
2)poločasová remíza kurz u Obrázek 1.95.

Snad někomu tahle analýza pomůže a přeji hodně štěstí u sázení %%-
<<

Rafa

Příspěvek pon 18. dub 2011 15:29:11

Re: Nice-Lille

Tady je dle me na 90% tutové -2,5 golu.!!! Nice na domácí půdě moc golu nedáva a zaroven ani neinaksuje.Lille na hřištích soupeřu,taky neni příliš aktivní,sice maji v utoku Sowa což je nejlepší střelec ligy ale z 21 golu dal 14 na domácím hřišti,čili je to spíše střelec na domácí půdě a nejlepším střelcem na hřištích soupeřu je Gervinho,který dal z jeho 12ti golu 6 na hřištích soupeřu,jinak je to rozděleno do celého týmu na těch hřištích soupeřu a jelikož Gervinho asi nenastoupí a nemel by ani Hazard tak bych volil under 2,5 golu,ale ty informace,že Hazard s Gervinhem nenastoupí bych bral zatim tak na 60%....

jinak dobrá analýza a chtělo by to kdyžtak als páro obrázku ;)
<<

Petr Jeník

Příspěvek pon 18. dub 2011 16:13:21

Analýza se mi líbí a obsahuje všechno, co obsahovat má
Líbí se mi i tipy a nejspíš vyzkouším tu remízu v poločase

Obrázek nebo alespoň nějaká grafická úprava jako je zvětšení textu by docela bodlo
I přes tyhle nedostatky ti za takto zpracovanou první analýzu dávám 3 hvězdičky a hlavně ti díky, že si se zapojil vítám tě tady.

Kdybys kdykoli cokoli potřeboval, stačí mi napsat soukromou zprávu nebo polož dotaz ve Volném pokecu nebo na chatu dole na hlavní stránce. Vždy se najde někdo, kdo ti rád poradí.
<<

radimbr

Příspěvek pon 18. dub 2011 16:17:54

Petr Jeník píše:Analýza se mi líbí a obsahuje všechno, co obsahovat má
Líbí se mi i tipy a nejspíš vyzkouším tu remízu v poločase

Obrázek nebo alespoň nějaká grafická úprava jako je zvětšení textu by docela bodlo
I přes tyhle nedostatky ti za takto zpracovanou první analýzu dávám 3 hvězdičky a hlavně ti díky, že si se zapojil vítám tě tady.

Kdybys kdykoli cokoli potřeboval, stačí mi napsat soukromou zprávu nebo polož dotaz ve Volném pokecu nebo na chatu dole na hlavní stránce. Vždy se najde někdo, kdo ti rád poradí.

Děkuju jak za hodnocení tak i za nabídku pomoci.
<<

radimbr

Příspěvek úte 19. dub 2011 21:28:13

Vyhodnocení analýzy:zápas skončil 0:2 pro Lille(0:1), goly 44 Hazard a 46 Gervinho
1)zápas bez remízy-výhra Lille nebo neprohra Lille-správné :-bd
2)poločasová remíza-chyba :-q

Takže 50% bilance, kdo dal na tip 1 gratuluji a kdo na tip 2, tak tomu se omlouvám.
<<

radimbr

Příspěvek úte 19. dub 2011 21:30:00

Rafa píše:Tady je dle me na 90% tutové -2,5 golu.!!! Nice na domácí půdě moc golu nedáva a zaroven ani neinaksuje.Lille na hřištích soupeřu,taky neni příliš aktivní,sice maji v utoku Sowa což je nejlepší střelec ligy ale z 21 golu dal 14 na domácím hřišti,čili je to spíše střelec na domácí půdě a nejlepším střelcem na hřištích soupeřu je Gervinho,který dal z jeho 12ti golu 6 na hřištích soupeřu,jinak je to rozděleno do celého týmu na těch hřištích soupeřu a jelikož Gervinho asi nenastoupí a nemel by ani Hazard tak bych volil under 2,5 golu,ale ty informace,že Hazard s Gervinhem nenastoupí bych bral zatim tak na 60%....

jinak dobrá analýza a chtělo by to kdyžtak als páro obrázku ;)

Tvůj tip vyšel po výsledku 0:2 pro Lille, gratuluji :-bd Goly dali Gervinho a Hazard, takže nakonec oba dva hráli. :-bd

Zpět na Fotbal