|
|
Míváte na tiketu tenis? Pochlubte se
stř 13. dub 2011 10:41:40 od Kuba8
V Monaku nebo chcete-li Monte Carlu se utká nejstarší hráč turnaje Ivan Ljubicic proti České jedničce a 7. hráči světa Tomáši Berdychovi. 14.04 11:00  Tomáš Berdych  vs.  Ivan Ljubicic Tomáš Berdych je světovým hráčem číslo 7. Jeho soupeř už má svoje nejlepší léta za sebou, doby kdy býval jedním z nejlepších jsou pryč a te'd je na 40. místě.
 Tomáš Berdych neprožil nijak fantastický vstup do začátku sezóny na tvrdém povrchu, ale špatné výsledky rozhodně neměl. S žádným slabým hráčem neprohrál, většinou to byli velice kvalitní tenisté jako třeba Nadal, Djokovic. Teď na antuce v prvním kole dostal v hodně dobré formě hrajícího Belgičana Rochuse toho porazil 6-2 6-3, utkání bylo dost vyrovnané bych řekl, dost shod nebylo to určitě nic jednoznačného, Berdychovi taky pomohlo 8 es. Ivan Ljubicic zažívá zatím velice dobrý turnaj. Minulý rok na antuce 6/4 takže moc nehrál, ale přesto měl dobré výsledky, prohrál pouze s Staracem, Beluccim, Lopezem a Ferrerem což jsou velice dobří antukáři. Tento rok hrál zatím jen na tomhle turnaji v Monte Carlu, rozmázl domácího Chardyho 6-1 6-2, v těžkém utkání s velice kvalitním Tsongou dokázal zvítězit 7-6 6-4. Berdych s Ljubicicem to mají spolu 2-2 na zápasy. Ljuba hrál dost přesvědčivě, s jistotou zkušeně, Berdych to měl dost vyrovnané, vítěze bych si asi netipnul, ale sázka na over se mi líbí předpokládam over 21.5 gamu z kurzem 1.8, GL Můj tip:Berdych-Ljubicic více než 21.5 1.8 (moje fair hranice)
Moje statistiky analýz od 1.8. 2012
OK: 3
KO: 2
Moje tenisové tipy za všechny období:
OK- 78 KO- 28
stř 13. dub 2011 11:01:16 od Rafa
Jojo souhlasím,ale řekl bych,že bude na Over tak kolem 1,7 pokud se over nezvedne na 22,5 což je taky trochu realné,ale snad nezvedne a bude 21,5 no ...každopádně to je jedno,když je to víc jak 1,6 kurz na over 21,5 tak je to dost dobrá volba a s tím tipem souhlasím,protože pochybuji,že Berdák vyhraje min. 6-4,6-4 nebo 7-5,6-3,když Rochus se se svým podáním celkem proti Berdychovi v druhem setu držel a to má Olivier odost horší než Ljuba.!!!
Good Luck
stř 13. dub 2011 11:46:34 od Hu
Antuka je spolu s trávou Berdychovým nejlepším povrchem, takže od Tomáše lze očekávat kvalitnější čtvrtrok než ten úvodní. Utkání s Rochusem bylo velmi kvalitní z obou stran a případné drobné nedostatky lze snadno omluvit tím, že pro Tomáše to byl první zápas na antuce od loňského French Open, takže je zde potenciál, že po adaptaci na povrch půjde jeho výkon v dalších zápasech ještě nahoru. Na druhé straně Ljubičič porazil Chardyho, který měl od Davis Cupu proti Rakousku nějaké osobní problémy a podle jeho slov ho to psychicky dost ovlivnilo. A "velice kvalitní" Tsonga? Tsonga není antukář a přesto byl v obou setech o brejk nahoře, takže ten výsledek není od Ljubičiče pozitivem, ale spíš velmi slabým průměrem. Over/Under je o náhodě, ale tenhle zápas na papíře není vyrovnaný. Tomáš je po právu 1.4 - 1.45 favorit. GL
stř 13. dub 2011 12:11:23 od Kuba8
Rafa díky. Hejh. pokud podle tebe není 17. hráč světa velice kvalitní tak už nevím, ty máš ke všemu nějaký přípomínky ať člověk napise nebo řekne cokoliv tobe se vždycky něco nelíbí už mě to nebavi pořád.
OK- 78 KO- 28
stř 13. dub 2011 12:19:26 od Jay
Kuba8: od toho je to fórum, aby tady každá napsal svůj dojem, svůj tip a své odůvodnění a i kdyby byl tisickrát ten tip nebo odůvodnění vedle, tak tobě do toho nic není. Snaž se představit, že jsou i lidi s jinými názory, než máš ty. Ten kdo se jde podívat na "analýzu" bude rád za každý pohled, za každý názor, dle kterých se potom rozhoduje, utvrzuje své domněnky, sbírá další info, atd.
stř 13. dub 2011 13:05:31 od Hu
Tsonga je #17 na světě, ale ne díky výsledkům na antuce. Tam ho za kvalitu prostě považovat nelze. Třeba Nadal je #1, ale jakmile vstoupí do haly, je to velký rozdíl než když vstoupí na antuku. Povrch je podstatný, žebříček znamená v sázení jen statistickou zajímavost.
To, co píše Jay, stačí pouze podepsat. Bohužel spousta lidí považuje nesouhlasnou reakci na svou analýzu automaticky za útok na svou osobu, ale to se v drtivé většině případů neděje. Je rozdíl napsat "Jestli si myslíš, že A vyhraje, tak bys měl požádat o ústavní léčbu!" a napsat "Nesouhlasím s tím, že A má větší šanci, protože se mu na tomhle povrchu nedaří."...
Nikdo z nás není dokonalý a nikdo neví všechno, ale všichni chceme vyhrát, tak pojďme nechat ega v peřiňáku a soustřeďme se na to vyhrávání...
čtv 14. dub 2011 13:21:23 od stistko1
jj pekny nazory,nekdy i ta agrese je tak nejak v pohode:-))) Kazdopadne je perfektni tento web ,jsem rad za nej jako kazdy kdo tady je!!! GL Vsem
čtv 14. dub 2011 15:45:57 od hranol
Dedek ho smazl Berdu 6:4 6:2
čtv 14. dub 2011 17:04:19 od Kuba8
omluva za tip... Hejhula jak zareaguješ teď? Uznáš chybu, že Berdych není tak skvělej a o tolik moc kvalitní jako Ljubicic a že Ljuba má jednoduše formu? Nebo to bude jako u Montanes, že se budeš vymlouvat a hledat chybu jinde?
OK- 78 KO- 28
čtv 14. dub 2011 19:46:54 od Hu
Jak zareaguju? Slušně a s nadhledem Ad Montanes - je řeč o tomhle zápase? Tam jsem se vymlouval a hledal chybu jinde? Neměl jsem se proč vymlouvat, však jsem jen upozornil na pár okolností, které mohly Montanesovi potenciálně ztížit cestu k očekávané výhře, nic víc. Žádný názor o tom, kdo je lepší/horší nebo kdo by ne/měl vyhrát. Úsměvné je, že ty osobně jsi mi za to info poděkoval a navíc jsi ještě doplnil ke své analýze zápasu Sweeting - Gabashvili informaci z mé "výmluvy" o tom, že Gaba je přihlášený do kvaldy v MC  Ad Berdych - uznávám, že můj předzápasový předpoklad se nenaplnil. A uznávám, že Ljuba zahrál výborně. Ale hodnotit hráče podle výsledku jednoho zápasu nelze... nebo lze, ale je to krátkozraké. A uznávám, že jsem se zasmál, když mi teď od tebe přišla PM s textem: Kuba8 píše:Poprosil bych tě o odpověď.
čtv 14. dub 2011 19:55:03 od Kuba8
Směj se čemu chceš to je asi tvůj problém  , ne tam jde hlavně o to že tys říkal proč by Montanes neměl vyhrát samozřejmě za to jsem ti poděkoval, ale poté co Montanes prohrál tak to jsi začal hledat výmluvy, že Montanes vyhrál vlastně proto že do Monte Carla spěchal spíše Volandri, tak snad přiznám jo moje informace a moje důvody se nepotvrdily měl si pravdu ty, ale ne hledat další důvody jaktože to vyšlo někomu, ty analýzy nepíšeš když jo nevychazí, mě zkritizuješ co se dá, s tím egem to no comment, když si takovej odborník tak taky něco napiš ať se přiučíme a vyhrajeme ne?
OK- 78 KO- 28
čtv 14. dub 2011 19:58:43 od Kuba8
A já tu psal že má formu, že porazil Tsongu a smetl Chardyho, tys mi tohle vymlouval a jak kdyby si mi to nechtěl nechat tenhle pocit, řekl si o Berdychovi jak to má a Ljubicic nemá, jako naiva jsem se nechal unést a utekli mi na tom krásné prachy, hrál jsem Berdycha, to mě utvrzuje v jediném vždycky dát na sebe a na ostatní nebrát ohled, ne poprvé se to potvrdilo.
OK- 78 KO- 28
čtv 14. dub 2011 20:38:52 od Hu
Kuba8 píše:ne tam jde hlavně o to že tys říkal proč by Montanes neměl vyhrát
Kuba8 píše:poté co Montanes prohrál tak to jsi začal hledat výmluvy, že Montanes vyhrál vlastně proto že do Monte Carla spěchal spíše Volandri
To už si to krapet moc přibarvuješ  Kuba8 píše:tak snad přiznám jo moje informace a moje důvody se nepotvrdily měl si pravdu ty, ale ne hledat další důvody jaktože to vyšlo někomu
Po zápase jsem confusedovi k tipu pogratuloval, co bys chtěl víc?  Osobně nerozumím tomu, proč se někdo za neúspěšné tipy omlouvá, když je to něco, co je zadarmo a dobrovolné. Kuba8 píše:ty analýzy nepíšeš když jo nevychazí
Bohužel patřím mezi ty, kterým všechno nevyjde  Pracuju na tom... Kuba8 píše:mě zkritizuješ co se dá, s tím egem to no comment
1) nekritizuju, ale vkládám svůj názor, 2) nemá to co dělat s tvou osobou. Dokud ses předevčírem nezačal na chatu vztekat jak malý dítě, když někdo o tvém Pere Ribovi řekl, že je antitenista, tvůj nick jsem vůbec neregistroval. I když teď jak jsi mi psal tu PM, tak jsem si všiml, že už jsme se před časem střetli, když jsi mi říkal, že znáš Ivetu Benešovou a když jsem chtěl vědět podrobnosti, komunikace se najednou nějak zadrhla Kuba8 píše:když si takovej odborník tak taky něco napiš ať se přiučíme a vyhrajeme ne?
Nejsem odborník a nemám potřebu si tu s někým poměřovat pindíky. Tím spíš s někým, kdo se tu neustále prezentuje jako uřvaný vztahovačný sopl... Kuba8 píše:jak kdyby si mi to nechtěl nechat tenhle pocit
No jistě, teď si to přesně rozseknul  Ehm. Na všech sázkařských fórech existuje nepsaný kodex, který mimo jiné říká, že bys neměl ostatním vyčítat jejich vstupy, protože ten, kdo se podle nich rozhodne, jsi pouze a jenom ty... a taky se tam říká, že bys neměl upozorňovat na prohry ostatních, příp. se jim za to vysmívat.
čtv 14. dub 2011 21:31:25 od Kuba8
Neřekl bych, že to přibarvuju takhle to bylo. Já bych nic víc nechtěl abys mu děkoval víc nebo něco, jde o to že poděkuju a jede se dál já myslel a napsal důvody proč by nemusel vyhrát nestalo se, ale nehledám další, tak mi to aspoň připadá. Že já znám Ivetu Benešovou? to je nějakej omyl ne snad? To nemyslíš vážně, o ničem takovým nevím, to mi teda vystvětli a nějak podlož. Začal jsem se vztekat jak malý dítě? To že jsem napsal, že je absolutní blbost že někdo řekne o 74. hráči světa že je antitenista to je vztekání se? To je jen reakce, a napsat takovou blbost tak na to sem fakt reagovat musel ikdyby to byl někdo koho nesnáším. Nejsem odborník a nemám potřebu si tu s někým poměřovat pindíky. Tím spíš s někým, kdo se tu neustále prezentuje jako uřvaný vztahovačný sopl... Já se podle tebe prezentuju jak uřvanej vztahovačnej sopl? neustále? Vždyť si mě zaregistroval včera? No to je divny
OK- 78 KO- 28
čtv 14. dub 2011 22:30:31 od Hu
Kuba8 píše:Že já znám Ivetu Benešovou? to je nějakej omyl ne snad? To nemyslíš vážně, o ničem takovým nevím, to mi teda vystvětli a nějak podlož.
Měl jsem od tebe ze dřívějška nějakou PM a myslel jsem, že v ní bylo tohle. Nebylo, sorry. Pokud si chceš povídat o tenisu, jsem k dispozici, v opačném případě budu tím moudřejším, který ustoupí.
pát 15. dub 2011 10:45:05 od skokan
Hezký kluci...
Zpět na Tenis