M.Boleslav-Ústí(5.z)

<<

Kapr

Příspěvek stř 13. dub 2011 9:01:36

M.Boleslav-Ústí(5.z)

13.04.2011 17:30
Obrázek M.Boleslav-ÚstíObrázek

Vývoj série:
Mladá Boleslav-Ústí-0:4
Mladá Boleslav-Ústí-3:2
Ústí-Mladá Boleslav-4:5pp
Ústí-Mladá Boleslav-2:4

M.Boleslav po prvním prohraném utkání na svém kluzišti zahodila nervozitu a začla hrát ten svůj presingový hokej který předváděla na začátku sezony.
Opět se trefují do brány a to je to co jim chybělo,hráči si začaly věřit .Hráči jako Boháč,Pabiška,Divíšek ale i další ukazují že nejsou o nic horší než hráči v jiných týmem
a svou střeleckou potenci si šetřili zřejmě pro tyhle důležité zápasy.

Naopak Ústí se zřejmě nechalo unést snadnou výhrou v prvním utkání a věřilo že může Boleslav přehrát celkem jednoznačně.Ve druhém utkání však došlo ke změně k vyrovnání hry a na Lvi padla deka ,jsou nervozní dělají obrovské hrubky v obraně které dokáže Boleslav tvrdě trestat .Podle mého je nervozita hlavní příčinou neúspěchu kdo hrál náký důležitý zápas určitě ví o čem mluvím.Těžké nohy ,přihrávky lítají někam do pryč a všichni se bojí střílet radši nahrávají na druhé at vystřelí on já to asi netrefím.
Já osobně se obávám že pokud nepůjde Ústí rychle do vedení a Boleslav dá první branku můžou Lvi na drama zapomenout.
Nevím jestli trenér dokáže nahecovat kluky k nákému extra výkonu zda vůbec dokáže anulovat jim v hlavách tu myšlenku na poslední zápas.
Těžko tipovat tenhle mač jak říkám záleží kdo se trefí první.

Obrázek
Ač nerad musím tipovat že tahle vlajka bude dneska vítězná.

Mé tipy:
Padne 0-5 gólů -1.80 Obrázek
Výhra domácí kurz 1,75 Obrázek
Střelec -D.BOHÁČ -kurz-3,40 Obrázek
Vsad jen tolik kolik si můžeš dovolit vyhrát ,aby ses stoho nezbláznil !!!! ObrázekMartin Straka Obrázek
<<

georgin

Příspěvek stř 13. dub 2011 18:24:50

Re: M.Boleslav-Ústí(5.z)

To je k nasrání, bral jsem to jako tutovku, spíš jsem měl strach z fotbalu

http://www.ifortuna.cz/cz/sazeni/tiket/ ... 6xEJDyQ%3D
Milovaný klub Obrázek
Sponzor Obrázek

Vysoká životní úroveň spočívá v tom, že vydáváme peníze, které ještě nemáme, za věci, které nepotřebujeme, abychom imponovali lidem, které nesnášíme.
<<

Kapr

Příspěvek stř 13. dub 2011 18:33:40

No ještě není konec ale smrdí to no
Vsad jen tolik kolik si můžeš dovolit vyhrát ,aby ses stoho nezbláznil !!!! ObrázekMartin Straka Obrázek
<<

Kapr

Příspěvek stř 13. dub 2011 19:16:35

Bohužel tip KO a k rozhodčím se netřeba vyjadřovat ale je vidět že Šulc je mocný pán

Zpět na Hokej