Casablanca: Albert Montanes - Filippo Volandri

<<

confused

Příspěvek úte 05. dub 2011 15:00:32

Casablanca: Albert Montanes - Filippo Volandri

Obrázek Casablanca, Maroko [antuka]

Obrázek Albert Montanes - Filippo Volandri Obrázek

6.4. 12:05

Obrázek
Albert Montanes

ATP Casablanca:

Albert Montanes je španělský tenista momentálně okupující 24. místo světového žebříčku ATP. Už dle jeho národnosti je znát, že vyniká hlavně na antuce, ale v Indian Wells ukázal, že dokáže být nebezpečný i na hardu, když se přes Nieminena a Almagra probojoval až do čtvrtého kola (prvního se jakožto nasazený nezúčastnil), kde skončil až na raketě Iva Karlovice, který ho přehrál hlavně díky svému dělovému servisu. Na antuce se letos předvedl v únorových jihoamerických podnicích. Antukovou sezónu započal v brazilské Costa do Sauipe, kde však ve druhém kole nestačil na domácího rozjetého Ricarda Mela, kterému podlehl ve dvou sadách 3-6 3-6. Další turnaj, který Španěl navštívil, byl v argentiské metropoli Buenos Aires. Tady se dostal přes Hidalga a Fogniniho do čtvrtfinále, kde však ve třech sadách nestačil na pozdějšího finalistu domácího Chelu. Zatím poslední turnaj, na kterém si Montanes zahrál, bylo v mexickém Acapulcu, ale ani tady se mu nepodařilo výrazněji uspět, když ho ve čtvrtém kole vyřadil Kolumbijec Santiago Giraldo. Montanes se tedy po dvou měsících vrací zpátky na svůj oblíbený povrch a určitě bude chtít napravit předchozí neúspěchy.

Fillippo Volandri je zkušený devětadvacetiletý Ital momentálně se nacházející na 75. pozici žebříčku ATP. Volandri se letos taktéž na větších turnajích úspěchu nedočkal. V Buenos Aires prohrál hned v úvodním kole s Juanem-Pablem Brzezickim, což je pro něj více než hratelný tenista, ale rozhodlo zřejmě domácí prostředí. O týden později se Volanrdi představil na dalším jihoamerickém podniku, tentokrát v mexickém Acapulcu. Tam došel do druhého kola, kde narazil na Španěla Almagra, na kterého, podle předpokladů, nestačil. Volandri tedy dominuje především na domácích challengerech, ikdyž v Caltanissettě mě hodně zklamal, když ve druhém kole podlehl Ungorovi 4-6 0-6. Chuť si ovšem spravil v následujícím domácím challengeru Barlettě, kde došel velmi šťastně až do finále - tady však nestačil na mladíčka Bedeneho. Volandri měl tedy po tomto podniku dva dny do prvního kola v Casablance, kde ho čekal Julien Benneteau. Zápas překvapivě Volandri dokázal vyhrát, a to hlavně díky Bennetauových chybách, když neproměnil několik breakballů na vítězství v prvním setu a následně ani nedoservíroval a první set prohrál 5-7, pčičemž už se ani ve druhé sadě nedokázal vzchopit a z vítězství se nakonec radoval Ital. Tentokrát si ale myslím, že Montanes Volandrimu nedá šanci a Ital bude balit kufry.

Můj tip:

Volandri už v posledním duelu dokázal překvapit, ale tentokrát si myslím, že na Montanese nevyzraje, jelikož se Montanes vrací po delší dobu na antuku a určitě bude chtít uspět, přičemž si myslím, že na Volandrim už musí být znát únava.

Albert Montanes - Filippo Volandri

- 1 @ 1.5 Obrázek

GL %%-
<<

Rafa

Příspěvek úte 05. dub 2011 15:15:36

Re: Casablanca: Albert Montanes - Filippo Volandri

Tak tady souhlasím a zahraju si přesný vysledek 2:0 v kurzu 2,2 - 2,5 pokud kurz zustane. :) Montanes na antuce je hodne dobrý a Volandriho smete ve dvou setech.! Montanesova hra na antuce se mi prostě libi a mam i svuj nazor na Monte Carlo,ktere zachvilku nastane,že Montanes tam muže byt velkým překvapením a dojit celkem daleko.

Good luck :)
<<

Cradle

Příspěvek úte 05. dub 2011 15:22:33

Jj. souhlasím s tím 2:0, Montanes hraje hodně dobře, ikdyž letos to zatím ještě moc neukázal..
<<

Kuba8

Příspěvek úte 05. dub 2011 18:37:39

Neukázal to proto, že hrál na svým neoblibeným povrchu, zítra vyhraje, absolutní souhlas s confu.
Moje statistiky analýz od 1.8. 2012

OK: 3

KO: 2

Moje tenisové tipy za všechny období:

OK- 78
KO- 28
<<

Hu

Příspěvek úte 05. dub 2011 19:43:48

Montanes měl v Indian Wells nějaké svalové problémy na noze a v Miami k tomu přidal skreč kvůli problémům s krkem. To určitě není ze sázkařského hlediska ideální pozice před tímhle zápasem, protože nikdo neví, zda je v pořádku a jestli a jak mohl trénovat. Skutečnost, že se narozdíl od soupeře musí adaptovat na povrch, mu taky moc nepřidá. Navíc, jak už bylo zmíněno, čeká ho příští týden Monte Carlo, kde obhajuje loňské čtvrtfinále a s ním 180 bodů - pro srovnání - v Casablance by musel celý turnaj vyhrát, aby si připsal takovou sumu bodů. Trochu to připomíná situaci z loňského roku, kde Montanes obhajoval titul v Estorilu a turnaj předtím v Římě prohrál v prvním kole s Lorenzim jako 1.15 favorit... tak snad to tentokrát vezme za jiný konec ;) GL
<<

bombik

Příspěvek úte 05. dub 2011 19:47:55

Volandriho jsem neviděl, ale asi proti němu hrát nebudu už z důvodů co tu píše Hejhula. Přece jen Volandri může pořád překvapit :)
Analýzy od 8.10 do ???:
Analýzy:
TIP OK: 1
TIP KO: 0

Obrázek Obrázek
<<

Kuba8

Příspěvek úte 05. dub 2011 19:51:02

Hejhulo moc díky za postřeh! Adaptace povrchu mi zas takový starosti nedělá, ale to zranění a ta obhajoba bodů to už je dost dobrej důvod, Volandriho sice absolutně neuznávám, ale na bet na Montyho jsem změnil názor, díky ti za to.
Moje statistiky analýz od 1.8. 2012

OK: 3

KO: 2

Moje tenisové tipy za všechny období:

OK- 78
KO- 28
<<

confused

Příspěvek úte 05. dub 2011 20:27:57

Tady ať si každej udělá názor jakej chce, já si montyho určitě zahraju a za svým tipem si stojím. V Miami sice skrečl, ale jednalo se o zablokovanej krk, jinak vypadal, že svalový potíže, který měl s karlovicem ho nijak neovlivňovaly. A narozdíl od Volandriho měl podstatně delší čas na odpočinek a zotavení, Volandri už táhne řadu sedmi zápasu v řadě a to pouze s denní přestávkou na přelet z Itálie do Maroka. Zmiňuješ tu prohru s Lorenzim, to jo, ale ten zápas skončil 6-2 3-6 4-6 a kdyby se Montanes šetřil, tak bych řekl, že má zápas trochu jinej průběh, ale nikdo z nás neví, jak to bylo, takže to jen tak na okraj :) klidně může vypadnout další kolo, ostatně to klidně může i teď, ale minimálně v tomhle zápase mu budu věřit :) gl všem ať už hrajete cokoliv
<<

bombik

Příspěvek čtv 07. dub 2011 6:39:17

Já mam asi horečku, ale jak pozoruju statistiky, formu a informace kolem skreče.... asi budu hrát Volandriho
Analýzy od 8.10 do ???:
Analýzy:
TIP OK: 1
TIP KO: 0

Obrázek Obrázek
<<

confused

Příspěvek čtv 07. dub 2011 15:19:04

6-1, 6-4.. tip OK
<<

Rafa

Příspěvek čtv 07. dub 2011 15:23:35

Montanes 2:0 na sety,krásná tutovčička :)

good analýza Confu ;)
<<

Mysak

Příspěvek čtv 07. dub 2011 16:12:09

Dík svezl jsem se skvělý tip
;)
<<

hranol

Příspěvek čtv 07. dub 2011 16:50:17

ja se pitomec nesvezl......jinak Confu....gratz

\:D/
Obrázek
Obrázek
Obrázek
<<

confused

Příspěvek čtv 07. dub 2011 19:00:29

pohoda, grats těm, co se svezli..
<<

Hu

Příspěvek čtv 07. dub 2011 21:47:27

Druhej set byl krapet ve stylu WTA, nicméně gratz k tipu :) U Volandriho mně/nám unikla jedna podstatná věc a to, že on je přihlášen do kvalifikace pro Monte Carlo, takže pokud měl někdo z Casablanky naspěch, byl to spíše on. V Houstonu zbývají ještě 2 hráči, kteří jsou přihlášení v kvalifikaci pro Monte Carlo a mohli by mít zaječí úmysly - Ramos a Gabashvili, je proto rozumné se vyhnout sázkám na ně. Totéž platí i pro dvojici Riba - Andujar v Casablance, ale ti hrají proti sobě :)

Zpět na Tenis