Grandslam

1.6 14:00
Roger Federer padá a padá, už to není ten fantastický Fedex jak ho známe, na hráče jako je Rafa Nadal a Novak Djokovic už absolutně nemá. V utkáních které hrál s Rafou a Novakem už jim nestíhal, dělal moc chyb není to ten pan Dokonalý. I s těmi né úplně nejlepšími Federer nijak absolutně naválcoval, prostě začíná s postupem věku ztrácet. Už je momentálně světovým hráčem číslo 3. Když si to vezmeme tak zbývají tři Grandslamy které může získat Federer, na antukovém Roland Garros je to téměř vyloučeno, to se vám můžu snad i zaručit, že se nestane aby to vyhrál, důvod je jasný tam je favorit pouze jeden a to neuvěřitelný Rafael Nadal, a bůh ví jestli by se Federer dostal aspoň do semifinále, to se uvidí ve Francii. Pak v létě by měl reálnou šanci na Wimbledonu kde se hraje na trávě. Tam ovšem už také není tak fantastický jako býval, minulý rok skončil už ve čtvrtfinále na raketě Berdycha, tento rok teoretickou šanci má, ale pořád je tam Rafa, Djokovic, ti teď předvádí famozní tenis a já nečekám zhoršení. Pak je tu ještě šance na US OPEN, tam je to ale ta samá písnička, Rafa, Djokovic, a teď se možná budete divit, ale i Juan Martin del Potro, za tu dobu za jakou je US OPEN už Del Potro může zpět kde skončil, nereálne to určitě není, věřím že pokud del Potro bude vzestupovat jako teď tak by udělal Fedexe i on. Je to sázka do budoucnosti, ale kurz se mi líbí, a klesá, tohle se mi zdá jako dobrá investice, nevěřím že Federer ještě něco takového jako je získání Grandslamu dokáže.

Můj tip:
Získá Federer v roce 2011 Grandslam?
NE
1.85

OK: 3
KO: 2
Moje tenisové tipy za všechny období:
OK- 78
KO- 28