Váš nejoblíbenější tenista a tenistka

Pro mě je no. 1 z tenistů:
Milos Raonic

a z tenistek:
Ana Ivanović

tak se pochlubte, kdo patří mezi vaše idoly..

Vaše tipy
Fotbal Hokej Tenis Baseball Americký fotbal Basketbal Házená Volejbal Další sporty Užitečné odkazy Moneybookers
Klubovna
Volný pokec Představte se Vaše tikety Rady, návody Tipy TipFóra Strategie sázení Sázky na jistotu Kalkulačka Nová česká sázkovka BETANO |
|
• Stránka 1 z 1
Tak kdo patří mezi vaše nejoblíbenější tenisty a tenistky?
![]() Pro mě je no. 1 z tenistů: Milos Raonic ![]() a z tenistek: Ana Ivanović ![]() tak se pochlubte, kdo patří mezi vaše idoly.. ![]() Re: Váš nejoblíbenější tenista a tenistka
Tak já jich mam víc a nerad bych nějaký vynechal, ale co se týče tenistek tak nemam žádnou jelikož je nesleduji.
No 1. Tomáš Berdych ![]() No 2. Ernest Gulbis ![]() No 3. Milos Raonic ![]() Analýzy od 8.10 do ???:
Analýzy: TIP OK: 1 TIP KO: 0 ![]() ![]() Re: Váš nejoblíbenější tenista a tenistka
Pro mě z tenistek asi nikdo a z tenistů no asi Djokovič
Re: Váš nejoblíbenější tenista a tenistka
Z tenisů jejich víc na prvnim místě Berdych a pak Nishikori,Djokovič a deblista Nestor
A z ženských ty moc nesleduju ale dam třeba Heninovou ![]() Re: Váš nejoblíbenější tenista a tenistka
Asi Novak Djokovic,
![]() ![]() ![]() A z holek ? nevim ![]() ![]() ![]() ![]() Dobré fotky s novakem ![]() Oblíbené Fotbal týmy
![]() ![]() Oblíbené Hokej týmy ![]() ![]() Re: Váš nejoblíbenější tenista a tenistka
No 1. - Rafaelos Nadalos
![]() No 1. - Flaviš Pennettaová ![]() No 2. - Maruš Kirilenková ![]()
• Stránka 1 z 1