Barletta: Haider-Maurer - Volandri

<<

bombik

Příspěvek pát 01. dub 2011 20:07:28

Barletta: Haider-Maurer - Volandri

Obrázek Haider-Maurer Andreas vs. Volandri Filippo Obrázek

2.4. 12:00
Barletta challenger - Antuka

Obrázek
(Andreas Haider-Maurer)

V zítřejším semifinále na Italské půdě v Barlettě se představí domácí Filippo Volandri a Andreas Haider-Maurer z Rakouska. Andreas neměl ze začátku roku příliš velkou formu. V Čennaí neprošel v 1. kole přes Roberta, na AO v kvalifikace přes Nielsena až to došlo k tomu, že dokonce s Firminem na Futures hned v 1. kole, ale pak přišla antuka a to už byl úplně jiný Andreas. Minulý týden vyhrál challenger v Caltanissettě a teď je na stejné cestě i zde. Jeho bilance tento rok je 10/4 a z toho na antuce 8/0. V žebříčku mu patří 116. místo a cestou na antuce dokázal porazit např. Fogniniho, Huta-Galunga či Ungura. Jeho soupeřem bude pro mě neoblíbený tenista Filippo Volandri. Už delší dobu si o tomto hráči myslím své a pro mě je to špatný hráč. Podle mě už má dávno to nejlepší za sebou což dokazují i výsledky tento rok. Tento turnaj je vlastně nejdále za celý tento rok když vždy maximálně byl ve 2. kole turnaje. Bilance tento rok 6/7 a na antuce 6/5. Navíc i zde už měl dost na mále. Mohl už vypadnout s Luczakem a Pospíšilem a vždy pouze díky jejich chybám nakonec zápas vyhrál. Na okruhu mu patří sice 80. příčka, ale štěstí, které měl mu zítra na Andrease stačit nebude.

TIP

Haider-Maurer - Volandri 1 Obrázek 1.6
Naposledy upravil bombik dne sob 02. dub 2011 9:29:19, celkově upraveno 1
Analýzy od 8.10 do ???:
Analýzy:
TIP OK: 1
TIP KO: 0

Obrázek Obrázek
<<

hranol

Příspěvek pát 01. dub 2011 20:19:49

Re: Barletta: Haider-Maurer - Volandri

Dobra analyza.....ja ho taky nemusim.....bohuzel Pospec to pokakal,mel na to.....aby ho porazil...taky bych dal na Pospece dnes,ale nebyl jsem sazet,mam chripku,tak jsem usetril......mej se a at se dari... :ymparty:
Obrázek
Obrázek
Obrázek
<<

hranol

Příspěvek sob 02. dub 2011 17:39:09

Re: Barletta: Haider-Maurer - Volandri

Spatna zprava...Maurer - Volandri 4:6 3:6

x_x
Obrázek
Obrázek
Obrázek