Slavia Praha-Třinec(6.z)

<<

Kapr

Příspěvek úte 29. bře 2011 19:47:19

Slavia Praha-Třinec(6.z)

30.03.2011 18:10 ČT4 18,00h

Obrázek Slavia Praha-Třinec Obrázek

Obrázek

Vývoj série:
Třinec - Slavia Praha 5:3
Třinec - Slavia Praha 2:3pp
Slavia Praha - Třinec 4:0
Slavia Praha - Třinec 4:3pp
Třinec - Slavia Praha 6:1

Tak s touhle anal. asi nebude hodně borců souhlasit ,ale kdo viděl poslední dva zápasy nemohl si nevšimnout dvou věcí.Za prvé Oceláři když hrajou ten svůj útočnej hokej tak mají na to porazit kohokoliv a v téhle sérii doplácí hlavně na oslabení a zbytečný fauly.A právě poslední dva zápasy bylo znát že už si na to kluci dávaj bacha a podle toho ty zápasy dopadly .Trenéři i hráči jsou si toho dobře vědomy,a ví že pokud se nevyvarují chyb sezona jim končí.Kanonýr Martin Růžička prohlásil Už nemusíme šetřit síly a dáme do toho vše.Hezký hokej to rozhodně nebude, na ledě necháme duši. Jedeme do Prahy s čistou hlavou. Soustředíme se jen na sebe, na náš výkon. Chceme si ještě vynutit sedmý zápas před vlastním publikem," adresuje pozitivní zprávu třineckému obecenstvu.A já mu plně důvěřuji třeba je to jen můj názor ale ja už mám Pražáků a jejich titulů plné zuby celej život jsme poslouchal jen Praha má titul a že už jich bylo.At je to Sparta ,Slavie,prostě už je na čase aby začly vyhrávat i jiné kluby.Nic proti Pražákům ale co se týká sportu nepřeju jim už ani tuk.

Já věřím že Třinečtí se obrní trpělivostí nenechaj se vyprovokovat ke zbytečným faulům a dokáží vybojovat sedmej zápas a na svým ledě donutí Růžu překousat hokejky :D

Já jsem toho názoru že pokud se budou držet tý taktiky kterou měli nastavenou v posledním zápase tak na to mají!!!!

Můj tip:
Vítěz včetně prodloužení hosté kurz-1,77 Obrázek
Střelci zápasu:
Růžička - kurz 2.45 u Obrázek
Pospíšil- kurz 5.20 u Obrázek
Vsad jen tolik kolik si můžeš dovolit vyhrát ,aby ses stoho nezbláznil !!!! ObrázekMartin Straka Obrázek
<<

Kapr

Příspěvek stř 30. bře 2011 19:57:41

Re: Slavia Praha-Třinec(6.z)

Pražákům už není hej finále neuviděj

Kromě Pospíšila tipy OK
Vsad jen tolik kolik si můžeš dovolit vyhrát ,aby ses stoho nezbláznil !!!! ObrázekMartin Straka Obrázek
<<

Crossing

Příspěvek čtv 31. bře 2011 8:27:09

Klobouček dolů před analýzami co tady dáváš :)
<<

novalis

Příspěvek čtv 31. bře 2011 11:01:12

Dobrá práce draku. A nakonec nejhezčí perlička souboj Vašíček vs Varaďa a KO slavistického hráče...

:-bd
<<

Kapr

Příspěvek čtv 31. bře 2011 15:13:52

Jo to byl vrchol jak si na něj věřil machr a nakonec dostal dělo a šel k zemi :D

Zpět na Hokej