|
|
Fotbalové tipy, výsledky, rozbory, analýzy.
pon 28. bře 2011 10:15:26 od mahrrr
ČR - Lichtenštejnsko Utkání se odehraje 29.3.2011 v 17:30 na Stadiónu na Střeleckém ostrově v Českých Budějovicích. Zdeněk PospěchV pátek se naše reprezentace utkala s velmi silným Španělskem,přesto dokázal tým celkem dobře zahrát za což mohl především Petr Čech který vychytal několik jasných gólových situací,dále nám pomohl gól Jardy Plašila který se fantasticky trefil a Iniesta a spol. museli hrát více dopředu což nakonec tým potvrdil a Villa otočil 2 góly výsledek utkání... V tomto utkání však hrajeme proti nejslabšímu celku skupiny který za 3 zápasy 8x inkasoval a pouze 1x vstřelil gól a to proti Skotsku. Dle mého je jisté jen to,že nenastoupíme v tak defenzivním rozpoložení jako proti Španělsku. Lichtenštejnsko je zde zcela jasný outsider a já k tomuto týmu nemám co říct,jeho statistiky mluví za vše... Poslední zápasy :09.02.2011 Přátelské zápasy Chorvatsko - Česko 4:2 25.03.2011 ME - kvalifikace Sk I Španělsko - Česko 2:1 17.11.2010 Přátelské zápasy Estonsko - Lichtenštej. 1:1 09.02.2011 Přátelské zápasy San Marino - Lichtenšt. 0:1 Česko - pravděpodobná sestava:Čech - Pospěch, Hubník, Sivok, M. Kadlec - Plašil, Rosický, Hübschman, Hloušek - Baroš, Necid. Lichtenštejnsko - pravděpodobná sestava:Jehle - Eberle, Michael Stocklasa, Martin Stocklasa, Rechsteiner - Vogt - M. Büchel, Erne, Frick, Burgmeier - Beck. I přesto že jdeme do utkání jako zcela jasní favorité,nevěřím tomu že náše reprezentace dá více jak 3 branky a proto jsem váhal mezi undery 3,5 a 4,5 gólu...  Fortuna : - - 4,5 gólu / 1,40
Nejoblíbenější týmy :  ,  , Nejoblíbenější sázkovky :  ,  , 
pon 28. bře 2011 12:24:49 od mahrrr
Doplněné pravděpodobné sestavy,ale abych řekl pravdu,vůbec se mi tam někteří hráči nelíbí... Já osobně bych ji postavil takto : Čech - Kadlec,Hubník,Sivok,Pospěch - Pudil,Rosický,Hübschman,Plašil - Baroš,Kozák ...nebo bych dal na 5 záložníků s tím že Plašil a Rezek by hráli ofenzivní křídla,co vy na to?
pon 28. bře 2011 12:36:18 od Šlejška
Adam Hloušek je krapet někde jinde než Rezek a hlavně je to obrovská naděje do budoucna, takže proč ho do takovéhoto utkání nepostavit, aby sbíral starty a zkušenosti.
Osobně bych nechal Baroše na lavičce a do základu bych pustil Necida a Kozáka, ze stejného důvodu jako u Adama a za nepříznivého stavu o půli, nebo ke konci utkání bych tam teprve Milana pustil.
Hru na 5 záložníků proti Lichtenštejnsku bych určitě nedal a jnak se mi to takto líbí
pon 28. bře 2011 13:03:09 od mahrrr
Jo,souhlasím že je Hloušek do budoucna důležitej,ale mě se ty jeho výkony v repre zatím moc nelíbí,raději bych tam dal Pudila nebo někoho. S Barošem taky souhlasím,rád bych viděl Kozáka v akci a kdoví,třeba by si s Necidem padli do noty... No sem zvědavej jak zahrajou kluci,pro SPA nezahráli až tak hrozně jak sem si myslel že zahrajou... Nechme se překvapit a držme palce!!
pon 28. bře 2011 13:13:28 od k0udy
Rezek? A jsi ty normální? Ten si za reprezentaci už doufám nekopne.. Jinak ja bych hral 4-2-2 , Cech-Pospech,Hubnik,Sivok,Kadlec-Hloušek,Rosicky,Plašil-Morávek-Necid, Kozák
pon 28. bře 2011 13:28:28 od mahrrr
Všichni vidíte jen to že Rezek udělal penaltu,což se mohlo stát komukoliv a ihned ho odsuzujete,ale je to váš názor na věc...,podle mě jsou teda v týmu horší hráči než je Rezek a ti by si neměli už zahrát za repre páč jsou tam jen do počtu.
Na Morávka sem úplně zapomněl,na toho bych se taky rád podíval a nebál bych se ho dát do druhýho poločasu místo Rosickýho kterej nebyl se Španělskem vůbec vidět.
pon 28. bře 2011 13:46:14 od Rafa
Už mě s tím Rezkem serete...kurva podivejte se třeba na Hubnika,jako obrance si při tom naznačování Davida nemel vubec lehat,ale to kurva nikdo nevidi......vidite jen to co chcete a to,že Rezek proste jako každej by ve vapne ten skluz udelal,aby ten mic zblokobval,to že už Iniesta misto centru chtel mič zaseknout je druhá věc...ale sere me,jak každej všechno svadi na Rezka.!!!!Stejne bylo otázkou času,kdy dostaneme ten druhý gol,takže to je uplně jedno.!
pon 28. bře 2011 14:27:09 od PePe6
Rafa píše:Už mě s tím Rezkem serete...kurva podivejte se třeba na Hubnika,jako obrance si při tom naznačování Davida nemel vubec lehat,ale to kurva nikdo nevidi......vidite jen to co chcete a to,že Rezek proste jako každej by ve vapne ten skluz udelal,aby ten mic zblokobval,to že už Iniesta misto centru chtel mič zaseknout je druhá věc...ale sere me,jak každej všechno svadi na Rezka.!!!!Stejne bylo otázkou času,kdy dostaneme ten druhý gol,takže to je uplně jedno.!
Jako promiň sice maš možna pravdu že to je furt an rezka ale nezapomeň že on ten on zavinil !!!! a hráč si nemuže dovolit v Repre udělat skluz v 16 !!! tvl to neděla nikdo ani u ans v praalesni lize bo vi jak to dopadá a do te doby jsem o něm ani nevědl krom toho jak 3x šel sam do 3 hraču a ztratil tak se nediv že to je vše na něj je to opravněně .. jinak v zakladu by neměl byt třeba ROSICKÝ ten klučina ma davno za zenitem i se španělama snad nedal ani jednu dobrou kolmici nebo něco a ztratil misto ěnj moravek !!! - villa měl prostě štěsti s golem i s penaltou že ji tak kopl !"
pon 28. bře 2011 14:38:56 od Rafa
Každej vidite chybu jen v Rezkovi,ale tak to vubec neni...za prvni gol muže Hubnik,že si tam zbytečně lehal,za druhý gol to ano muže za to Rezek,ale nepada jen vina te prohry na něj.!Rosicky nebyl videt z toho duvodu,že to je tvořivý hráč a proti Španělsku když hraješ defenzive se asi moc tvořivost ve středu zalohy neuplatní.K těm golu Španělu sice měl ''štěstí'' a o čem fotbal je?Dobrý hráč štěstí mít musí....Ten druhy gol dal proste z ničeho nic a to z něj děla světového utočníka,který dává goly pravidelně,takže bych to moc neřekl,že to je nahoda.
Jen me sere jak každej hodi vinu na Rezka a ostatních hráčích se nemluví. Jediněj kdo v tom týmu stal za něco byl Čech,ikdyž občas měl štěstí a Kadlec nehral zle
Chceš mi řict,že ve vapně se nedela nikdo skluz aby zblokoval centr?? zapni si DIGI sport a podive je na nejaky zapas Anglické ligy a pak si povime jak to je;)
pon 28. bře 2011 14:55:05 od mahrrr
Klid kluci,jak jsem říkal,ta penalta se mohla stát komukoliv a jakkoliv... Můžeme jen doufat že ještě vydřeme postup,ale musím znovu říci že by měl z repre odejít Hubník,Rosický a Polák v čele s panem Bílkem.Mě se v repre líbil Franz Straka i když tam byl jen na otočku což mě osobně pěkně sralo,je to trenér kterej by kluky dokázal připravit po stránce duševní,tudíž by byl pro mladé velikou inspirací. Takže...,dost hádání se a držme palce ať nám to dobře dopadne,vždyť jeden zápas nic neřeší...
pon 28. bře 2011 16:18:37 od k0udy
Tady se nejedná jen o te zákrok.. Rezek v Plzni udělal na jaře jen jednu věc a to to že neproměnil penaltu, je to na jaře nejhorší hráč Plzně.. a takového hráče chcete v repre, který se nechyta ani v GL?
pon 28. bře 2011 16:45:33 od mahrrr
k0udy píše:Tady se nejedná jen o te zákrok.. Rezek v Plzni udělal na jaře jen jednu věc a to to že neproměnil penaltu, je to na jaře nejhorší hráč Plzně.. a takového hráče chcete v repre, který se nechyta ani v GL?
Je vidět že nesleduješ Plzeň,kdyby jo,viděl bys že hraje v Plzni především proto,že je trvdej dopředu a všechno dohrává a to že nedal penaltu...... Jen abych tak na okraj řekl,ve fotbale nestojí hra na jednom hráči i když možná v Barce a Realu se to může zdát,přesto to tak není,fotbal je kolektivní hra a pokud chceš rozebírat jen Rezka ze zápasu se SPA pak asi sleduješ jen jednoho hráče a ne fotbal.Ono by se taky hrálo líp kdyby byl co k čemu takovej ,,hvězdnej,, Rosický kterej nedal jedinou dobrou nahrávku,nebo třeba Hubník kterej dostane míč,10 metrů před ním Villa,vyběhne na něj a Hubník zakopne......,není to o jednom hráči jak si myslíš.
pon 28. bře 2011 17:14:13 od k0udy
Já tady jen říkam, že Rezek prostě na repre nemá.. a jestli chceme hrát s Rezkem tak na Euro už můžeme zapomenout
pon 28. bře 2011 17:59:48 od mahrrr
k0udy píše:Já tady jen říkam, že Rezek prostě na repre nemá.. a jestli chceme hrát s Rezkem tak na Euro už můžeme zapomenout
Takovejch hráčů je ale víc... Hlavně držme palce abychom ještě zabojovali a dostali se tam...
pon 28. bře 2011 20:17:45 od PePe6
Tak mylsim že na baraž se dostanem pokuď nějak dobře odehrajem zápas ve skotsku .... Zatim jsem na tom dobře sem se koukal .. dokonce už teĎ nejsme psoledni z ětch všech týmu co jsou na 2 místě a máme více než 2tymy myslim a maji 5 utkani zasebou
Ale k rezkovi Plzeň nesleduji vesměs skoro vubec fotbal u nas pouze lehký přehled .. je mi jasně v plzni je dobre nepochybuji ale to je tam více hráču ale je rozdil Plzeň a Repre jako nevysi mi v hlavě jen Rezek bohužel udělal 2 hrubky za kter emusi pikat !!!! o rosickem jsme psal a souhlasil že nema co dělat momentalně ani v repre . Ale jak řikaš objektivní nejis ani ty pořád ti vadi hubnik .. osobně jak se podivam na rozestaveni 4ky tak max se mi líbi naše oba kraje běhave utočne platne pospěch,kaldec a stalice . Ale strach z hubnika a svoka- sparťana co se zařezal v turecku .. nemusim ani vidět ale je to tak Více bych byl radši aby tam byl rozehnal s Ujifim ikdyž přistup druheho je takový jaky je ale stále hraje za dobéj klub a ligu .. ale to je jina momentalně tak to je . A mylsim že hubnik hral prostě jak měl aspň nešel do 3 hráču jak rezek ale prostě hral kopanou odpalil aby se přerušilo zavahni což neni špatne apsoň nebyla špatna rozehravka jako třeba 2x 3x rosicky a nasledně break ... atd a tak to je dale ... celkově myslim že zápas byl z naši straně hodně vyvedeny a profesionalně odehrany s maximalnim nasazeni všichni bojovali snad to uvdii aj bulvar a pochvali Baroše za bojovnost - idkyž dneska sem četl tak nic jen hodnoceni bílka !!! ( který tam nepatři ) ps- sry za chyby překlepy ;-) líbí se mi zde slušna a pohodova konverzace
pon 28. bře 2011 20:26:06 od Rafa
Já nejsem objektivní? picovina.!..jen rikam,že ty Hubnikovi hrubky si nikdo nevšimne nebo o ní nemluvi a mluvi se jen o Rezkovi...jde mi jen o princip,proč má pykat jen Rezek u diváku,když Hubnajs udělal taky zbytečnou hrubici??ale o tom se nikdo nezmíní o to mi jde.....
pon 28. bře 2011 20:55:10 od Šlejška
PePe6- co jsme hráli s tím "nejlepším" co jsme měli? Totální hovno. Z první desítky v žebříčku jsme spadli až do čtvrtý desítky, takže nevidím důvod, proč nevyzkoušet další borce i z GL, kteří něco hrajou a kdo ví, třeba se v repre chytnou, jenomže jak to poznáš, když je nevyzkoušíš, že.
A tvrzení, že ten zápas se SPA byl "hodně vyvedeny a profesionalně odehrany" je vážně k smíchu. Pochvala je tak maximálně za produktivitu týmu, když jsme dali z jedné střely branku a víc ani ťuk, jinak jsme na tom hřišti nic moc nepředvedli a jestli máš takovýto přístup k našim výkonům a výsledkům, tak to zlatej Bílek, kterej na tý lavičce nemá co dělat
pon 28. bře 2011 21:42:21 od PePe6
rafa za 1 v klidu a za 2 to bylo na mahrrr --- ;-) ale je to jen názor nic více
pon 28. bře 2011 21:46:35 od Rafa
Tak nevim na koho to myslíš ne:) tak kdyby to bylo nahodou na mě,tak se hned ospravedlnuji;)
pon 28. bře 2011 21:48:14 od PePe6
Šlejška- jako ja jsem spkojeny nedosatli jsme šišku a malem jsme vyhrali ... nic jinho se na tu skur*** ze španělska nedá hrat krom obrany to je to same jak barcelona vs. chelse taky beton mě je jedno kdo to uznava nebo ne pokuď bude za zapas 50 střel na naš tym klidně když neskonči v siti a pokuď udělame tzv. hovno a dame gola z jedne střely proč ne když vyhrajem takove vysledky mam nejradši ""!! hráči se snažili a dřeli tak proč nemužou byt ohodnoceni dobrým hodnocenim vesměs španěli nepustili k ničemu ... pro mě kvalitně odehrany zápas na poměry - je fakt jak říkaš když nevyzkoušiš tak neviš ale tohle nebyl zápas na zkoušeni  upřimně bych vyděla i polaka ač nerad třeab by dobře pokopal xaviho a inestu a nedohra li by .... v ramci pravdiel samozřejmě nebo by je to nebavilo ..  ale to je fuk ...prostě hřišnici hubnik rezek hvězda ČECH !!!  ok a mir  do přištího zápasu D: hned v utery
úte 29. bře 2011 15:48:57 od mahrrr
Tak sem našel ještě jednu sestavu tuším na tn.cz
Základní sestava ČR: Čech - Pospěch, Hubník, Sivok, M. Kadlec - Plašil, Rosický, Hübschman, Morávek - Baroš, Lafata.
Nezdá se mi až tak zlá,co říkáte?
úte 29. bře 2011 16:01:47 od Erdovec/!LFC!
mahrrr píše:Tak sem našel ještě jednu sestavu tuším na tn.cz
Základní sestava ČR: Čech - Pospěch, Hubník, Sivok, M. Kadlec - Plašil, Rosický, Hübschman, Morávek - Baroš, Lafata.
Tn.cz, to je jak blesk, a já říkám že bude over 4,5
úte 29. bře 2011 16:24:33 od mahrrr
Erdovec/!LFC! píše:mahrrr píše:Tak sem našel ještě jednu sestavu tuším na tn.cz
Tn.cz, to je jak blesk, a já říkám že bude over 4,5 
No pokud Lafata opravdu bude hrát a naváže na formu ze začátku jara,pak je to i reálné řekl bych... Na druhou stranu věřím mému tipu,ale raději si na nás nevsadím nic...
úte 29. bře 2011 16:32:54 od georgin
Vsadil jsem, že nedáme víc než 3 góly, tak uvidíme.
Milovaný klub Sponzor Vysoká životní úroveň spočívá v tom, že vydáváme peníze, které ještě nemáme, za věci, které nepotřebujeme, abychom imponovali lidem, které nesnášíme.
úte 29. bře 2011 18:42:38 od KYSELA
tak jsme to pretrpeli 0,5% fotbalu zbytek nahoda este si myslite ze si zaslouzime postup?ruku na srdce
úte 29. bře 2011 20:00:59 od mahrrr
2:0,tip ok.
úte 29. bře 2011 20:13:49 od Erdovec/!LFC!
KYSELA píše:tak jsme to pretrpeli 0,5% fotbalu zbytek nahoda este si myslite ze si zaslouzime postup?ruku na srdce
Nevím jestli si ho zasloužíme ale chci ho
Zpět na Fotbal