Barletta: Haider-Maurer - Volandri

2.4. 12:00
Barletta challenger - Antuka

(Andreas Haider-Maurer)
V zítřejším semifinále na Italské půdě v Barlettě se představí domácí Filippo Volandri a Andreas Haider-Maurer z Rakouska. Andreas neměl ze začátku roku příliš velkou formu. V Čennaí neprošel v 1. kole přes Roberta, na AO v kvalifikace přes Nielsena až to došlo k tomu, že dokonce s Firminem na Futures hned v 1. kole, ale pak přišla antuka a to už byl úplně jiný Andreas. Minulý týden vyhrál challenger v Caltanissettě a teď je na stejné cestě i zde. Jeho bilance tento rok je 10/4 a z toho na antuce 8/0. V žebříčku mu patří 116. místo a cestou na antuce dokázal porazit např. Fogniniho, Huta-Galunga či Ungura. Jeho soupeřem bude pro mě neoblíbený tenista Filippo Volandri. Už delší dobu si o tomto hráči myslím své a pro mě je to špatný hráč. Podle mě už má dávno to nejlepší za sebou což dokazují i výsledky tento rok. Tento turnaj je vlastně nejdále za celý tento rok když vždy maximálně byl ve 2. kole turnaje. Bilance tento rok 6/7 a na antuce 6/5. Navíc i zde už měl dost na mále. Mohl už vypadnout s Luczakem a Pospíšilem a vždy pouze díky jejich chybám nakonec zápas vyhrál. Na okruhu mu patří sice 80. příčka, ale štěstí, které měl mu zítra na Andrease stačit nebude.
TIP
Haider-Maurer - Volandri 1

Naposledy upravil bombik dne sob 02. dub 2011 9:29:19, celkově upraveno 1
Analýzy od 8.10 do ???:
Analýzy:
TIP OK: 1
TIP KO: 0

Analýzy:
TIP OK: 1
TIP KO: 0